Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: bŁĄd: nie można połączyć się z serwerem mysql yoyo

Najbardziej trafne tematy dla "bŁĄd: nie można połączyć się z serwerem mysql yoyo"

1

Nie można połączyć się z serwerem MySQL

Witam mam pewien problem. Wczoraj stronka ładnie chodziła a dzisiaj... Wchodze a tu taki komunikat: Wersja webSPELL: 4.01.02 Wersja PHP: 4.4.4-8+etch4yoyo1 Wersja mysql: błąd: nie można połączyć się z serwerem mysql For support visit webspell.org ...

Odpowiedzi do Nie można połączyć się z serwerem MySQL :

2

Nie moge połączyć się z żadnym serwerem

Mam problem otóż nie moge połączyć się z żadnym serwerem gdy prubóje pojawia mi się tylko komunikat "Failed to contact game server" Mam zainstalowanego patch'a v23. Ale problem pojawił się po tym jak zmieniłem dostawce internetu (z ...

Odpowiedzi do Nie moge połączyć się z żadnym serwerem :

Trafność: 50%

3

Nie można się połączyć z serwerem.

Witam. Mam taki problem, że nie mogę się połączyć z żadnym serwerem. nie ważne na jaki serwer próbuję wejść, podczas łączenia się zawiesza i nic się nie dzieje, csa w tedy mogę wyłączyć wyłącznie poprzez ctrl + alt + delete i nic. Ostatnio mam co ...

4

Nie da sie polączyć z serverem!

nie moge sie połączyc z żadnym serverem nawet non steam...Pisze could not connec to server.. ...

Odpowiedzi do Nie da sie polączyć z serverem! :

6

Zakładam serwer a ludzie nie mogą się podłączyć

Wiele osób pisze posty, że zakładam serwer podaje innym ip i ja mogę wejść a inni nie. Co z tym zrobić tylko tutaj: 1. Sprawdź ustawienia AntyWirusa, Firewalla i Zapory Windows (czy przypadkiem nie blokuje połączenia counter-strike.exe i hlds.exe z ...

Odpowiedzi do Zakładam serwer a ludzie nie mogą się podłączyć :

Trafność: 37.5%

7

Connection failed nie łączy się z serwerem

Siemka Sporo znalazłem o tym problemie ale nic mi nie pomogło. Zainstalowałem CSS z linku podango na forum, potem patch v16 v17 i v18. podlączyłem CSS do Xfire tym patchem od Xfire i narazie gra muzyka. Łączę się z serwerem, jest wczytywanie, nabija ...

Odpowiedzi do Connection failed nie łączy się z serwerem :

8

Nie moge połączyc sie z serwerem + favorites

nie moge dodać ani wejsc na zaden z serwerow (non steam, wyszukane na tym forum) Gdy chce dodac do ulubionych - nic sie nie dzieje. Gdy chce wejsc z konsoli (connect xxx.xxx.xxx:xxxxx) pojawia sie komunikat "Łączenie z serwerem" i tak aż ...

Odpowiedzi do Nie moge połączyc sie z serwerem + favorites :

9

CS nie chce się włączyć

niedawno zapuściłem format na moim PC'cie. Zainstalowałem naturalnie CS'a (1.6 Non steam patch v23.), a jak go odpaliłem to wyskoczył mi taki o to komunikat: Kiedy wybieram ponów próbe to nic to nie daje. Przeinstalowywalem go juz 2 razy i nic. Co ...

Odpowiedzi do CS nie chce się włączyć :

Trafność: 37.5%

10

Nie mogę się połączyć..

Witam! Mam taki problem... Gdy chcę wejść na jakiś serv [ non steam ] (linki z tego forum) to wyskakuje mi, że nie może się połączyć, albo mam złą wersję gry. Pobrałem grę, a instalka miała nazwę: CSS_full_v25.exe Potrzebuję pomocy, bo chcę grać :D ...

Odpowiedzi do Nie mogę się połączyć.. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "bŁĄd: nie można połączyć się z serwerem mysql yoyo"

1

Cytat: Napisał seba gumis, a połączyć się z tym serwerem możesz? nie moge sie

Cytat: Napisał seba gumis, a połączyć się z tym serwerem możesz? nie moge sie połączyc z rzadnym serverem ;( nic mi nie wyskakuje jak wpisuje ip ...

2

Mi się nie chce łączyć z waszym serwerem NS choć jest online. Trochę to

Mi się nie chce łączyć z waszym serwerem NS choć jest online. Trochę to irytujące ...

3

Cytat: Napisał shi Mi się nie chce łączyć z waszym serwerem NS choć jest

Cytat: Napisał shi Mi się nie chce łączyć z waszym serwerem NS choć jest online. Trochę to irytujące :???: Restart cs'a też tak czasem mam ...

4

filezilla tez nie dziala Błąd:Nie można połączyć się z serwerem

filezilla tez nie dziala błąd:nie można połączyć się z serwerem ...

5

czyli ze steam nie moze sie połączyć z głównym serwerem zeby pobrac liste.

czyli ze steam nie moze sie połączyć z głównym serwerem zeby pobrac liste. Restart Steam. spróbuj znalesc jakis serwer przez np. google i wpisac w konsoli "connect IP: port" (konsola włączasz przez tylde przycisk miedzy tab i 1 oczywiście ...

6

Witam. Chciałbym się dowiedzieć, dlaczego nie mogę się połączyć z serwerem:/

Witam. Chciałbym się dowiedzieć, dlaczego nie mogę się połączyć z serwerem:/ Koleżanka mi powiedziała, że osoby posiadające Neostradę nie mogą się połączyć, a bardzo bym chciał tu pograć. Proszę o ...

7

Po jakim czasie rozłącza gracza, jeśli nie uda mu sie połączyć z serwerem

Po jakim czasie rozłącza gracza, jeśli nie uda mu sie połączyć z serwerem ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "bŁĄd: nie można połączyć się z serwerem mysql yoyo"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam