Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: bomby i inne bronie na zombi do cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "bomby i inne bronie na zombi do cs 1.6"

1

Inne Gry

Gracie w cos innego? Jakies gry mmrpg? Osobiscie gram od dwoch roku w Tibie ; d Tak wiem glupia gra, ale jesli sie zacznie to trudno jest przestac ; d www.tibia.org.pl Jesli nie gracie to wlasnie tam mozecie sie dowiedziec troszke wiecej o tej grze ...

Odpowiedzi do Inne Gry :

Trafność: 20%

2

Poland-NoSteam NOWE BRONIE! 24/7 ip: server.nosteam.pl:27017

http://www.nosteam.pl http://poland-nosteam.go.pl Na samym początku proszę o przeczytanie całego tekstu. Nazwa serwera: Poland-NoSteam IP wraz z portem: server.nosteam.pl:27017 //podaje alias gdyz ip zmienia się raz na pare miesiecy Ilość slotów: ...

Odpowiedzi do Poland-NoSteam NOWE BRONIE! 24/7 ip: server.nosteam.pl:27017 :

3

Wyznawcy Kapitana Bomby @ HitMe.PL 91.203.133.26:27017 // Non Steam

Zapraszamy na nowo otwary serwer non steam na v21 (v=versja/patch) ip: 91.203.133.26:27017 24/7 slotow: 13 w wrzesniu zmieniamy na 18 Wiec zapraszamy serdecznie admini na serwie czuwaja..;)) ...

4

Plugin który dodaje nowe bronie

Szukam plugina ktury dodaje nowe bronie np jak rewolwery,bazuki itp.POMUŻCIE!!! ...

Odpowiedzi do Plugin który dodaje nowe bronie :

6

bronie;/

...

7

bronie problem

Witam, jestem tu nowy i mam problem z cs'em,a mianowicie mam pytanie,jak kupować tam bronie??Z góry ...

Odpowiedzi do bronie problem :

8

Bronie :P

Napiszcie w tym temacie jakie bronie najbardziej opanowaliście ;) Ja myślę że ak, ale czasami nie mogę zapanować nad recoilem :) Później AWP, myślę że nie jest najgorzej, tylko nad celnością muszę popracować (strzelam z pierwszym przybliżeniem). Z ...

Odpowiedzi do Bronie :P :

9

Serwer Poland- Nosteam NAJLEPSZY SERW, NOWE BRONIE, BAZOOKI

http://www.nosteam.pl http://poland-nosteam.go.pl Na samym początku proszę o przeczytanie całego tekstu. Nazwa serwera: Poland-NoSteam IP wraz z portem: server.nosteam.pl:27017 //podaje alias gdyz ip zmienia się raz na pare miesiecy Ilość slotów: ...

Odpowiedzi do Serwer Poland- Nosteam NAJLEPSZY SERW, NOWE BRONIE, BAZOOKI :

10

Nowe Bronie

Wszystko dobrze zainstalowałem plugin do plugins dopisałem linijkę wsadziłem wszytko do models do sound też a dalej nie działa jak zainstalować te ...

Odpowiedzi do Nowe Bronie :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "bomby i inne bronie na zombi do cs 1.6"

1

Wraz z czasem robie sie coraz lepszy i inne bronie mi odpowiadają :) A więc:

Wraz z czasem robie sie coraz lepszy i inne bronie mi odpowiadają :) A więc: M4A1 SIG SG-552 USP Deagle MP5 P90 Galil Famas To moje ...

Trafność: 40%

2

szkoda :p bym se dodał inne bronie

szkoda :p bym se dodał inne bronie ...

3

Wcześniej grałem: Kod: cl_righthand "-1" - nóż w prawej, inne bronie

Wcześniej grałem: Kod: cl_righthand "-1" - nóż w prawej, inne bronie w lewej Teraz gram: Kod: cl_righthand "0" ...

4

Polecam tego gracza ;] Ogarnia AWP i inne bronie :P Gra ciągle zemną na steamie

Polecam tego gracza ;] Ogarnia AWP i inne bronie :P Gra ciągle zemną na steamie ;] sv_ogar 1 :D sv_mózg 1 :D P.S Jakbym miał czas to bym założył z nim jakiś klan ...

5

Amxx z pluginami takim jak grają na MŚ czyli np.czas bomby , ff , i inne

Amxx z pluginami takim jak grają na MŚ czyli np.czas bomby , ff , i inne pluginy bez muzyki i anty raszu czy pierwszej rundy na noże N A V E N wiesz o co mi ...

6

To jest oczywiste ze sie nie przyznasz ale fakty niestety sa inne...demko jest

To jest oczywiste ze sie nie przyznasz ale fakty niestety sa inne...demko jest i wyraznie widac ze masz wh a do tego zapamietaj ze admin ma zawsze ...

7

Inne gry ? oczywiście hermanie w Deluxe Ski Jump 3 ...

inne gry ? oczywiście hermanie w Deluxe Ski Jump 3 ... ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "bomby i inne bronie na zombi do cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam