Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: bronie na zombi do cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "bronie na zombi do cs 1.6"

1

Poland-NoSteam NOWE BRONIE! 24/7 ip: server.nosteam.pl:27017

http://www.nosteam.pl http://poland-nosteam.go.pl Na samym początku proszę o przeczytanie całego tekstu. Nazwa serwera: Poland-NoSteam IP wraz z portem: server.nosteam.pl:27017 //podaje alias gdyz ip zmienia się raz na pare miesiecy Ilość slotów: ...

Odpowiedzi do Poland-NoSteam NOWE BRONIE! 24/7 ip: server.nosteam.pl:27017 :

Trafność: 33.33%

2

Plugin który dodaje nowe bronie

Szukam plugina ktury dodaje nowe bronie np jak rewolwery,bazuki itp.POMUŻCIE!!! ...

Odpowiedzi do Plugin który dodaje nowe bronie :

4

bronie;/

...

5

bronie problem

Witam, jestem tu nowy i mam problem z cs'em,a mianowicie mam pytanie,jak kupować tam bronie??Z góry ...

Odpowiedzi do bronie problem :

6

Bronie :P

Napiszcie w tym temacie jakie bronie najbardziej opanowaliście ;) Ja myślę że ak, ale czasami nie mogę zapanować nad recoilem :) Później AWP, myślę że nie jest najgorzej, tylko nad celnością muszę popracować (strzelam z pierwszym przybliżeniem). Z ...

Odpowiedzi do Bronie :P :

7

Serwer Poland- Nosteam NAJLEPSZY SERW, NOWE BRONIE, BAZOOKI

http://www.nosteam.pl http://poland-nosteam.go.pl Na samym początku proszę o przeczytanie całego tekstu. Nazwa serwera: Poland-NoSteam IP wraz z portem: server.nosteam.pl:27017 //podaje alias gdyz ip zmienia się raz na pare miesiecy Ilość slotów: ...

Odpowiedzi do Serwer Poland- Nosteam NAJLEPSZY SERW, NOWE BRONIE, BAZOOKI :

8

Nowe Bronie

Wszystko dobrze zainstalowałem plugin do plugins dopisałem linijkę wsadziłem wszytko do models do sound też a dalej nie działa jak zainstalować te ...

Odpowiedzi do Nowe Bronie :

9

Nowe Bronie :)

Siema Chcialbym wam dac link do broni typu : AutoGlock 33 Colt Python 357 Magnum .44 SawedOff- Obrzyn Usas 12 (auto shotgun z magazynkiem 16 nabojow) Miotacz ognia (Flamethrower) Maverick M4M203 Carabine (m4 z granatnikiem m203) M79 Grenade Launcher ...

Odpowiedzi do Nowe Bronie :) :

10

Bronie

Elo mam do was 1 pytanko jak zrobic ze jak ide z usp i najde na m4 to mi nie zmienila na nia tylko zebym w reku mial nadal ...

Odpowiedzi do Bronie :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "bronie na zombi do cs 1.6"

1

zomBi

zombi ...

2

jakm opisywales bronie mogles jakies zdjecia dac i pokazc jak tom wyglada;/

jakm opisywales bronie mogles jakies zdjecia dac i pokazc jak tom wyglada;/ niektoren takie arty juz sa na wiaderko.com ...

3

Super serv Zaj****te Bronie Szkoda Że Niema Więcej Slotów Bo Często Serv Jest

Super serv Zaj****te bronie Szkoda Że Niema Więcej Slotów Bo Często Serv Jest pełny Ale i tak ten serv JEST SUPER ...

4

ludziki może są lepsze ale bronie... :( da się jakoś je podmienić na te z

ludziki może są lepsze ale bronie... :( da się jakoś je podmienić na te z non-steam :P ...

5

Bronie chyba są takie same o ile dobrze pamiętam bo dawno nie grałem na

bronie chyba są takie same o ile dobrze pamiętam bo dawno nie grałem na non-steam ...

6

Cytat: Napisał terrorist_98 Super serv Zaj****te Bronie Szkoda Że Niema Więcej

Cytat: Napisał terrorist_98 Super serv Zaj****te bronie Szkoda Że Niema Więcej Slotów Bo Często Serv Jest pełny Ale i tak ten serv JEST SUPER Zawsze możesz kupić slota :-) Aktualizacja w pierwszym ...

7

Cytat: Napisał terrorist_98 Super serv Zaj****te Bronie Szkoda Że Niema Więcej

Cytat: Napisał terrorist_98 Super serv Zaj****te bronie Szkoda Że Niema Więcej Slotów Bo Często Serv Jest pełny Ale i tak ten serv JEST SUPER 20 slotów to mało? chyba nie do końca ale faktem jest, że na serwerze jest zazwyczaj komplet. Taki komplet ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "bronie na zombi do cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam