Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: c.s 1.6 non steam szukamy graczy

Najbardziej trafne tematy dla "c.s 1.6 non steam szukamy graczy"

1

Serwer non steam 18 slotów :) szukamy graczy do klanu

Witam zapraszam wszystkich na nasz serwer klanowy ip: 82.177.194.160:27040 pw: kg i na strone klanu killaz group www.cskg.pl (szukamy graczy) co dajemy -serwer -ligi -admina -humor -treningi -spary co chcemy -pro gre -stawianie sie na treningi -i na ...

Trafność: 66.67%

2

PolishFanticTeam szuka graczy CS 1.6 Non Steam

Siemka, szukam ludzi do klanu przedzial wiekowy 14-18 lat. Oczekujemy: - Zaangażowania - Uprzejmości - Punktualności - Kultury osobistej - Łącza: 512kb/s w górę - Poziom: sprwadzimy - LUDZI KTÓRYM NA CZYMŚ ZALEŻY Oferujemy: - Stronę: ...

Odpowiedzi do PolishFanticTeam szuka graczy CS 1.6 Non Steam :

3

Clan Non szuka 2 graczy Steam

...

Trafność: 50%

5

Virtual Soldiers >VS< szuka graczy steam i non steam

Witam szukam graczy do dywizji Cs 1,6 steam i Cs 1,6 non-steam oferujemy: 1.stronę >VS< 2.kanał TS2 3.CW 4.Admina na stronie 5.Server na sparingi i treningi 6.Częste treningi oczekujemy: 1.14 lat [minimum] 2.Mikrofon,Częsta dostępność 3.Dobre ...

6

Poszukujemy graczy do dywizji non steam!

W piątek dnia 14.03.2008r. o godz. 18:30 odbędzie się rekrutacja do naszego drugiego składu non steam! Na serwerze powyżej odbędzie się rekrutacja. (hasło do serwera i osoby które są zainteresowane proszę pisać na gg:3027695) Nasz klan istnieje już ...

Odpowiedzi do Poszukujemy graczy do dywizji non steam! :

7

BraveHeart [BH] ... szukamy CIEBIE ! Cs 1.6 Non steam

Ekipa klanu postanowiła zacząć prowadzić rekrutację, czyli nabór do klanu. Wymagania nie są wielkie, czyli: - wymagana gra : CS 1.6 non-steam Mile widziane : - możliwość zakładania serwerów - doświadczenie - reklamowanie klanu i zapraszanie nowych ...

8

Zmiana Modeli Graczy Steam na Non Steam

Witam Od niedawna mam steama i ciężko jest mi się przyzwyczaić do nowych modeli TT i CT, chciałbym je podmienić. Wiecie może skąd mam je ściągnąć i gdzie podmienić ? Szukałem na fpsbanana.com i nic nie znalazłem. Czekam na Wasze porady. ...

Odpowiedzi do Zmiana Modeli Graczy Steam na Non Steam :

10

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "c.s 1.6 non steam szukamy graczy"

1

Cytat: Napisał adiw8 Szukamy kilku graczy do klanu cs 1.6 non steam .

Cytat: Napisał adiw8 szukamy kilku graczy do klanu cs 1.6 non steam . Wymagania : - Conajmniej 13 lat - 1 rok grania - Dobry Skill Kontakt: -CL 6562125 Ja moge ...

Trafność: 66.67%

2

Jeżeli szukasz graczy steam idz sie ogłoś na Board a nie na forum non steam:/

Jeżeli szukasz graczy steam idz sie ogłoś na Board a nie na forum non steam:/ ...

3

Dział - `Klan Counter Strike Non Steam szuka graczy` więc co tu robią

Dział - `Klan Counter Strike non steam szuka graczy` więc co tu robią ogłoszenia steam ? ...

4

Koles temat "Klan Counter Strike Non Steam szuka graczy" a ty mi tu

Koles temat "Klan Counter Strike non steam szuka graczy" a ty mi tu wyjezdasz ze steam'em ...

5

nov1ce, Klan Counter Strike Non Steam szuka graczy jasne..?

nov1ce, Klan Counter Strike non steam szuka graczy jasne..? ...

6

MAT 1993, <lol2> 10 Pro graczy na Non Steam -.^ Zabawny jestes. PRO nie

MAT 1993, <lol2> 10 Pro graczy na non steam -.^ Zabawny jestes. PRO nie graja na NS. I gdyby to byli pro to byscie mieli Serva. 10 was nie chyba was powinno stac no chyba ze nie macie 5 zl no to ...

7

Sorry ale tu jest kategoria Kod: Klan Counter Strike Non Steam szuka graczy

Sorry ale tu jest kategoria Kod: Klan Counter Strike non steam szuka graczy Cytat: Napisał pro? steam ON ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "c.s 1.6 non steam szukamy graczy"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam