Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: ciche chodzenie bez trzymania

Najbardziej trafne tematy dla "ciche chodzenie bez trzymania"

2

Ciche Chodzenie

Siemka .. Chce zrobic zeby bez trzymania klawisza shift cicho chodzic .. probowałem juz nie jednych bindow jesli o to chodzi ale zaden nie chodzi albo zle wklejam... prosze zeby mi ktos zrobili o to moj Bind: Cytat: // This file is overwritten ...

Odpowiedzi do Ciche Chodzenie :

Trafność: 50%

3

zmiana trzymania w reku broni

witam mam taki problem nie wiem jak zmienic reke w ktorej trzymam bron z lewej na prawa w opciach gry nie da rady [ Dodano: Sro 01 Sie, 2007 ] ...

Odpowiedzi do zmiana trzymania w reku broni :

Trafność: 25%

4

GunGame+Super Hero Bez Żadnego kombinowania!

Witam znalazłem w necie Gungame itd ale głównie mi chodzi o super hero... All macie tutaj http://amxmod.pl/amx/topics5/amx-mod...s-tp-vt936.htm tutaj jest super hero + gungame http://www.uploading.com/files/GKTEP..._v2.0.rar.html I mam pytanko jak ...

Odpowiedzi do GunGame+Super Hero Bez Żadnego kombinowania! :

5

Problem ze zmiana trzymania broni

Siema... mam taki maly problem... jak mozna zmienic strone trzymania broni (z lewej reki na prawą) ?????? :neutral: ...

Odpowiedzi do Problem ze zmiana trzymania broni :

6

Serwer klanu Bez-Cenzury

...

7

Serwer bez cziterow? Otóz tak!! Serwer klanu Actimel Team!

HTTP://KLAN-G.YOYO.PL Witam zapraszam na serwer klanu Actimel Team 24/7 Wymagany SXE injected , mozna go pobrac na stronie klanu!! Dane serwera: 193.218.155.140:27435 s1gda.gamepad.pl:27435 Z tego powodu iz nie chce lamac regulaminu hostingu haslo ...

8

Klan Bez Cenzury taeam Zaprasza na serwer !!!

Zapraszam na serwer klanu *bez-CeNzUrY* Informacje o serwerze: [b]# Nazwa: Klan bez-CeNzUrY [TP] @ gamepad.pl # IP/host: 193.218.155.140:27297 # Hasło:podam na gg 4833868 i tez mozna na stronce zoabczyc http://www.bezcenzuryteam.yoyo.pl/ # Typ: TP / ...

Odpowiedzi do Klan Bez Cenzury taeam Zaprasza na serwer !!! :

9

Serwer bez cziterow? Otóz tak!!Duzo pluginow ,super klimat!!

Witam , chcialbym przedstawic serwer klanu Actimel Team 24/7 (AT) Wymagany SXE injected , mozna go pobrac na stronie klanu!! Oczywiscie serwer bez Z A D N Y C H cziterow :):) Super admini. Duzo pluginow!! Super klimat!! Super muzyczki!! gg na ktorym ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "ciche chodzenie bez trzymania"

1

Ciche Chodzenie bez trzymania klawisza: //CICHE CHODZENIE alias ciche_ch

ciche chodzenie bez trzymania klawisza: //ciche chodzenie alias ciche_ch "c_ch_on" alias c_ch_on "alias ciche_ch c_ch_off; +speed; d1; echo ## CHODZISZ ##; d0" alias c_ch_off "alias ciche_ch c_ch_on; -speed; d1; echo ## ...

Trafność: 100%

2

Ciche chodzenie bez trzymania klawisza: Kod: Kod: alias "walkON"

ciche chodzenie bez trzymania klawisza: Kod: Kod: alias "walkON" "+speed;bind capslock walkOFF" alias "walkOFF" "-speed;bind capslock walkON" bind "CAPSLOCK" "walkON" [ Dodano: Sro 14 Lis, ...

Trafność: 100%

3

Prosze cie bardzo moj bind na ciche chodzenie (wciskasz chodzisz cicho nie trza

Prosze cie bardzo moj bind na ciche chodzenie (wciskasz chodzisz cicho nie trza 3mac :P) bind CTRL "br.walk" alias "br.walk" "br.walk1" alias "br.walk1" "+speed;alias br.walk br.walk0; dev1; echo [--WALK ...

4

a jak zrobic by po nacisnieciu K mozna bylo nawijac bez trzymania

a jak zrobic by po nacisnieciu K mozna bylo nawijac bez trzymania tego ...

5

Wpisz w google: Cs mówienie bez trzymania klawisza Full ci wyskoczy tego :P

Wpisz w google: Cs mówienie bez trzymania klawisza Full ci wyskoczy tego :P ...

6

Zgadzam sie z milosiernym w 100% mamy demko...bez zadnych watpliwosci...

Zgadzam sie z milosiernym w 100% mamy demko...bez zadnych watpliwosci... ...

7

Masz Wh my to wykrylismy i na tyle naucz sie grać bez WH!

Masz Wh my to wykrylismy i na tyle naucz sie grać bez WH! ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "ciche chodzenie bez trzymania"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam