Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: ciche,szybkie chodzenie cs

Najbardziej trafne tematy dla "ciche,szybkie chodzenie cs"

2

Ciche Chodzenie

Siemka .. Chce zrobic zeby bez trzymania klawisza shift cicho chodzic .. probowałem juz nie jednych bindow jesli o to chodzi ale zaden nie chodzi albo zle wklejam... prosze zeby mi ktos zrobili o to moj Bind: Cytat: // This file is overwritten ...

Odpowiedzi do Ciche Chodzenie :

Trafność: 66.67%

3

Szybkie Sciaganie na Server cs 1.6 non Steam

Szukalem "SZUKAJ" ale nie znalazlem wiec licze na wasza pomoc Jak Zrobic szybkie Sciaganie na Serverze PRzez FTP Jak bedziecie mili i Podacie instrukcje To poprosze LINK do darmowego FTP ktory nada sie do szybkieGO SCIAGANIA na servie Za ...

Odpowiedzi do Szybkie Sciaganie na Server cs 1.6 non Steam :

4

Szybkie przekładanie broni na non steamie

Witam , mam pytanie i prosze o pomoc. Jesli ktos wie jak ustawic przedładanie broni bez odbezpieczania piszcie!!! Kombinowałem z HLTV models ale to nic nie dało ...

Odpowiedzi do Szybkie przekładanie broni na non steamie :

5

PROBLEM Z MIKROFONEM [BłAGAM O SZYBKIE ROZWIAZANIE]

:cry: BLAGAM O POMOC GDYZ W CS-ie NIE DZIALA MI MIKROFON NIE WIEM DLA CZEGO PONIEWAZ : *w skype i innych komunikatorach mikro dziala ALE CO JEST INTERESUJACE TO TO ZE W OPCJACH W ZAKLADCE VOICE JEST CIAGLE ZAZNACZONA KRATKA Z NAPISEM enable this ...

Odpowiedzi do PROBLEM Z MIKROFONEM [BłAGAM O SZYBKIE ROZWIAZANIE] :

6

Dziwne chodzenie

Nie wiedziałem gdzie umieścić, więc chcę się tylko zapytać. Widziałem jak niektórzy chodzą szybko kucając wstając na zmiane. Chodzi się szybko ale cicho, nie całkowicie cicho ale wydaje się ze przeciwnik jest daleko. Próbowałem to rozkminić. Może wy ...

Odpowiedzi do Dziwne chodzenie :

Trafność: 33.33%

7

szybkie zmienianie broni C.D.

http://www.forum.wiaderko.com/topics...ig-vt28285.htm nie o to mi dokladnie chodziło, nei ma animacji, jednak jest czas ktory trzeba odczekac na oddanie strzalu z awpeki lub innego arsenalu (normalnie z animacją to było odbiezpieczanie broni :P) ...

Odpowiedzi do szybkie zmienianie broni C.D. :

8

Szybsze chodzenie z Nożem

Witam. Na paru serwerach widziałem pluginy gry ktoś idzie z nożem to chodzi jakby miał speed haka xD Może ktoś zna taki ...

Odpowiedzi do Szybsze chodzenie z Nożem :

9

Szybkie pobieranie map i wavow

Może mi ktos powiedzieć jak zrobić gdy mam dostęp do serwera ftp to szybkie pobieranie mapek itd.?? No wrzucam na ftp folder cstrike z tym wszystkim ale to nic nie da bo jak wchodze na http://nazwastronki.pl/cstrike nie ma nic. Odpiszcie bo tego nie ...

Odpowiedzi do Szybkie pobieranie map i wavow :

10

Szybkie pobieranie z serwera

Nie moge jakos znalesc dobrego poradnika jak to zrobic chcailbym wrzucic zeby muzyka sie szybciej sciagała ten Seby juz nie działa :/ http://www.forum.wiaderko.com/topics...5343.htm#24109 Ma ktos jakis dobry poradnik ...

Odpowiedzi do Szybkie pobieranie z serwera :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "ciche,szybkie chodzenie cs"

1

Prosze cie bardzo moj bind na ciche chodzenie (wciskasz chodzisz cicho nie trza

Prosze cie bardzo moj bind na ciche chodzenie (wciskasz chodzisz cicho nie trza 3mac :P) bind CTRL "br.walk" alias "br.walk" "br.walk1" alias "br.walk1" "+speed;alias br.walk br.walk0; dev1; echo [--WALK ...

2

Ciche Chodzenie bez trzymania klawisza: //CICHE CHODZENIE alias ciche_ch

ciche chodzenie bez trzymania klawisza: //ciche chodzenie alias ciche_ch "c_ch_on" alias c_ch_on "alias ciche_ch c_ch_off; +speed; d1; echo ## CHODZISZ ##; d0" alias c_ch_off "alias ciche_ch c_ch_on; -speed; d1; echo ## ...

3

Ciche chodzenie bez trzymania klawisza: Kod: Kod: alias "walkON"

ciche chodzenie bez trzymania klawisza: Kod: Kod: alias "walkON" "+speed;bind capslock walkOFF" alias "walkOFF" "-speed;bind capslock walkON" bind "CAPSLOCK" "walkON" [ Dodano: Sro 14 Lis, ...

4

AMX MATCH DELUXE knifesonly - runda nożowa amx_rr (amx restart round) - Szybkie

AMX MATCH DELUXE knifesonly - runda nożowa amx_rr (amx restart round) - szybkie restarty rundy bez potrzeby grzebania w konsoli, użyteczne w skryptach - noże, rr i muzyczka TO sa takie pluginy do meczow i wiesz co ci powiem tyle tego jest na google ...

5

/rankstats działa. Ale mi chodziło o szybkie sprawdzenie miejsca w rankingu. No

/rankstats działa. Ale mi chodziło o szybkie sprawdzenie miejsca w rankingu. No ale dzięki za odpowiedź. PSZrób coś z tym, ok? ...

6

S.T.A.L.K.E.R ehh Ja nie chce być niewidzialny i szybko biegać tylko chcę ciche

S.T.A.L.K.E.R ehh Ja nie chce być niewidzialny i szybko biegać tylko chcę ciche chodzenie tylko ...

7

Jest skrypt panowie, szybkie przeladowanie. Zakazany bo to tkz. dopalacz xD

Jest skrypt panowie, szybkie przeladowanie. Zakazany bo to tkz. dopalacz xD ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "ciche,szybkie chodzenie cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam