Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: co mam zrobic jak pisze invalid cd-key?

Najbardziej trafne tematy dla "co mam zrobic jak pisze invalid cd-key?"

1

Jak ? mam to zrobic?

mam 2 pytania: 1 - jak moge zwiększyc fps? 2 - jak moge zminiejszyc los ? ...

Odpowiedzi do Jak ? mam to zrobic? :

2

Mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/

mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/ PROSZE POMÓŻCIE jak NAJSZYBCIEJ ! I JEŚLI MOŻNA TO SZCZEGÓŁOWO ...

Odpowiedzi do Mam hlds ale jak gram na nim i chce kogoś kicknąć to pisze ze nie jestem adminem :/ :

Trafność: 50%

3

Jak zrobic logo w cs 1.6 :D

SPOSÓB 1: 1. sciagasz program half life logo creator. 2. robisz sobie logo w programie graficznym. (lub szukasz gotowego obrazka) 3. Otwierasz obrazek przez HLLC 4. W programie klikasz 'auto-size'. 5. Nastepnie 'Make Wad' 6. W tym momecie w katalogu ...

Odpowiedzi do Jak zrobic logo w cs 1.6 :D :

Trafność: 33.33%

4

Invalid CD-Key

Witam. Ściągnąłem najpierw wersję z www.velvet.ovh.org, a potem patcha 28 ze strony podanej w jakimś temacie na tym forum. Po wpisaniu IP serwera nie mogę się podłączyć, widzę komunikat invalid cd-key... co ...

Odpowiedzi do Invalid CD-Key :

5

Invalid Cd Key PROBLEM!!!!!!!

Wiem że taki temat już był no ale nie wiele się z niego dowiedziałem... Otóż mój problem polega na tym że mam Cs 1.6 non steam no i nie moge wejść na żaden serwer bo jak wpisuje w konsoli connect i IP to mi wyskakuje albo invalid Cd key albo Failed ...

Odpowiedzi do Invalid Cd Key PROBLEM!!!!!!! :

9

Linyy jak zrobic

jak mam zrobic zeby miec liny swiecące tak jakby spider men tylko one swieca dodaje w załaczniku fote jak to ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "co mam zrobic jak pisze invalid cd-key?"

1

Mam 2 błąd podczas łączenia z serwerem pisze mi: INVALID CD key :/

mam 2 błąd podczas łączenia z serwerem pisze mi: invalid CD key :/ ...

Trafność: 66.67%

2

mam gre z cd-key em jak to zrobic??

mam gre z cd-key em jak to zrobic?? ...

3

serwer steam ? bo jak chce wejść pisze invalid cd key

serwer steam ? bo jak chce wejść pisze invalid cd key ...

4

Ok, zrobilem jak mowicie. Tym razem po wybraniu serwa, mam invalid key, a gdy

Ok, zrobilem jak mowicie. Tym razem po wybraniu serwa, mam invalid key, a gdy wpisuje "connect ip", ktory znalazlem w internecie jest loading i nic wiecej... na to cos mozecie zaradzic ...

5

zainstalowalem patcha 29 i pisze Invalid CD key. Jak to naprawic bo juz jestem

zainstalowalem patcha 29 i pisze invalid CD key. jak to naprawic bo juz jestem tak wkurzony ze ...

6

widzialem jak czitowal ale nic nie mozna bylo z nim zrobic, bo niestety nie mam

widzialem jak czitowal ale nic nie mozna bylo z nim zrobic, bo niestety nie mam adma ...

7

Invalid cd-key wyswietla sie (jak masz NON-STEAM) gdy probojesz podlaczyc sie

invalid cd-key wyswietla sie (jak masz NON-STEAM) gdy probojesz podlaczyc sie do servera postawionego na STEAM, i zmien patcha na ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "co mam zrobic jak pisze invalid cd-key?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam