Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: co potrzebne jest do adma cs

Najbardziej trafne tematy dla "co potrzebne jest do adma cs"

2

To dopiero czit jest- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL

Złapałem dzisaj 12.12.2006 godzinie 15:00 grał on na aim, latał mu celownik i obkrecal sie w kolku . to jego nick- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL To juz lekka przesada z tym czitem na aim :D macie link do demka HA oceń i inni admini- ...

Odpowiedzi do To dopiero czit jest- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL :

3

Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany...

...

Odpowiedzi do Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany... :

5

Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ?

Siemano...... moj nick to levY! zapewne mnie znacie .... gram w cs-a 1.6 od sylwestra 2006 wczesniej jekaies 4 lata gralem w 1.5 gdzie dostawalem bany za czity chodz ich nie posiadam...gram na hashjamie wystarczajaco eby kazdy admin wiedzial ze ja ...

Odpowiedzi do Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ? :

Trafność: 33.33%

6

moim życzeniem jest ..

mosh bardzo Cie prosze , wywal mape fun_allinone , a teraz wytłumacze Ci dlaczego , wystarczy ze zmienisz teraz na tą mape , pograsz na niej z jakies 5 min i masz disconnecta potem wchodzisz jeszcze raz od zera zaczynaja wszyscy i po kilku sekundach ...

Odpowiedzi do moim życzeniem jest .. :

8

Potrzebne programy do SPV m500

Siema potrzebuje programów do SPV m500 bo szukałem w google i nieznalazłem ;/ Z góry ...

Odpowiedzi do Potrzebne programy do SPV m500 :

9

Co jest z moim nickiem ?

Mam taki problem gram sobie w cs'a az tu nagle pewnego pieknego dnia moj nick sam przemienil sie na 1.00 i nie moglem strzelac teraz gdy tylko zgine nick w nastepnej rundzie przerabia sie na 1.00 i nie moge strzelac czemu tak jest ? tylko nie mowcie ...

Odpowiedzi do Co jest z moim nickiem ? :

10

co to jest AKCELERACJA MYSZY??

witam co to jest akceleracja myszy??/ dzieki za odp pozdarawiam ...

Odpowiedzi do co to jest AKCELERACJA MYSZY?? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "co potrzebne jest do adma cs"

1

aha dzieki sprobuje, mi potrzebne jest stale IP bo mam dostac adma na pewnym

aha dzieki sprobuje, mi potrzebne jest stale IP bo mam dostac adma na pewnym serwie a do tego potrzebne jest stale IP ...

Trafność: 100%

2

eloall, bh nie jest potrzebne, bo i tak nie zdążysz się "rozpędzić"

eloall, bh nie jest potrzebne, bo i tak nie zdążysz się "rozpędzić" ...

Trafność: 66.67%

3

Wogóle mi tez to na serwie jest potrzebne...dopisalem w plugins ini

Wogóle mi tez to na serwie jest potrzebne...dopisalem w plugins ini zrestartowalem serwer weszlem na admina i u mnie pisze ze zadnych pluginow nie ma zainstalowanych... Moze mi ktos powie pod czym dopisac to Kod: miscstatsx.amxx ...

4

Gościu myśli ,że się grać nauczy na czitach ..... jak jest czit nie ma adma to

Gościu myśli ,że się grać nauczy na czitach ..... jak jest czit nie ma adma to odrazu wychodze z servera.na prawde zal mi takich typow w ESL czy CB sobie nie pograją bo dostaną dożywotni zakaz rejestracji za ...

5

Jest sploszczylem tylko te rzeczy ktore byly mi potrzebne i ktore sie

jest sploszczylem tylko te rzeczy ktore byly mi potrzebne i ktore sie pokazywlay w ...

6

ale to nic mi nie da bo probowalem mi jest potrzebne haslo zeby odblokowac krew

ale to nic mi nie da bo probowalem mi jest potrzebne haslo zeby odblokowac krew w grze..jak ktos zna to niech ...

7

Cytat: Napisał razhel ale to nic mi nie da bo probowalem mi jest potrzebne

Cytat: Napisał razhel ale to nic mi nie da bo probowalem mi jest potrzebne haslo zeby odblokowac krew w grze..jak ktos zna to niech napisze lol, ale Ty pierdolisz. zamykam. Cytat: Napisał .e4sY seba to w konsoli wpisać, bo ja tez mam mało krwi xD ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "co potrzebne jest do adma cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam