1
aha dzieki sprobuje, mi potrzebne jest stale IP bo mam dostac adma na pewnym serwie a do tego potrzebne jest stale IP ...
Trafność: 100%
2
eloall, bh nie jest potrzebne, bo i tak nie zdążysz się "rozpędzić" ...
Trafność: 66.67%
3
Wogóle mi tez to na serwie jest potrzebne...dopisalem w plugins ini zrestartowalem serwer weszlem na admina i u mnie pisze ze zadnych pluginow nie ma zainstalowanych... Moze mi ktos powie pod czym dopisac to Kod: miscstatsx.amxx ...
4
Gościu myśli ,że się grać nauczy na czitach ..... jak jest czit nie ma adma to odrazu wychodze z servera.na prawde zal mi takich typow w ESL czy CB sobie nie pograją bo dostaną dożywotni zakaz rejestracji za ...
5
jest sploszczylem tylko te rzeczy ktore byly mi potrzebne i ktore sie pokazywlay w ...
6
ale to nic mi nie da bo probowalem mi jest potrzebne haslo zeby odblokowac krew w grze..jak ktos zna to niech ...
7
Cytat: Napisał razhel ale to nic mi nie da bo probowalem mi jest potrzebne haslo zeby odblokowac krew w grze..jak ktos zna to niech napisze lol, ale Ty pierdolisz. zamykam. Cytat: Napisał .e4sY seba to w konsoli wpisać, bo ja tez mam mało krwi xD ...