Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: co to jest pacsteam

Najbardziej trafne tematy dla "co to jest pacsteam"

1

PacSteam jest wersja na linuksa?

jak w temacie :D cdega pokazuje bląd a wine nie mam ;/ ...

Odpowiedzi do PacSteam jest wersja na linuksa? :

3

To dopiero czit jest- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL

Złapałem dzisaj 12.12.2006 godzinie 15:00 grał on na aim, latał mu celownik i obkrecal sie w kolku . to jego nick- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL To juz lekka przesada z tym czitem na aim :D macie link do demka HA oceń i inni admini- ...

Odpowiedzi do To dopiero czit jest- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL :

4

Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany...

...

Odpowiedzi do Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany... :

6

Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ?

Siemano...... moj nick to levY! zapewne mnie znacie .... gram w cs-a 1.6 od sylwestra 2006 wczesniej jekaies 4 lata gralem w 1.5 gdzie dostawalem bany za czity chodz ich nie posiadam...gram na hashjamie wystarczajaco eby kazdy admin wiedzial ze ja ...

Odpowiedzi do Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ? :

Trafność: 50%

7

moim życzeniem jest ..

mosh bardzo Cie prosze , wywal mape fun_allinone , a teraz wytłumacze Ci dlaczego , wystarczy ze zmienisz teraz na tą mape , pograsz na niej z jakies 5 min i masz disconnecta potem wchodzisz jeszcze raz od zera zaczynaja wszyscy i po kilku sekundach ...

Odpowiedzi do moim życzeniem jest .. :

9

Co jest z moim nickiem ?

Mam taki problem gram sobie w cs'a az tu nagle pewnego pieknego dnia moj nick sam przemienil sie na 1.00 i nie moglem strzelac teraz gdy tylko zgine nick w nastepnej rundzie przerabia sie na 1.00 i nie moge strzelac czemu tak jest ? tylko nie mowcie ...

Odpowiedzi do Co jest z moim nickiem ? :

10

co to jest AKCELERACJA MYSZY??

witam co to jest akceleracja myszy??/ dzieki za odp pozdarawiam ...

Odpowiedzi do co to jest AKCELERACJA MYSZY?? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "co to jest pacsteam"

1

Patcha zainstaluj jednego.PacSteam -to jest coś jak NonSteam ;p .Tylko ,że

Patcha zainstaluj jednego.pacsteam -to jest coś jak NonSteam ;p .Tylko ,że pograsz sobie ...

Trafność: 100%

2

Cytat: Napisał tom333 A jak jest z pobieranie przez ten Pacsteam? Mogę

Cytat: Napisał tom333 A jak jest z pobieranie przez ten pacsteam? Mogę przerywac, czy też cały czas muszę miec włączonego kompa? Jak już sciągnę grę to ona będzie się aktualizowac? Można grac przez takie gry na WSZYSTKICH serwerach nonsteam? możesz ...

Trafność: 100%

3

najczesciej pomykam na hashjamie, ale jak jest wylaczona to kosze na blood

najczesciej pomykam na hashjamie, ale jak jest wylaczona to kosze na blood ghoscie (82.199.103.85:27015) albo na jakims bułgarskim (83.228.39.93:27016) na blood ghoscie wiekszosc to jakies de_, a na tym bułgarskim to brawie caly czas cs_italy2, ...

4

to jest prawda mosh i "reszta mysle ze tesz niema"bo nikt nie ma

to jest prawda mosh i "reszta mysle ze tesz niema"bo nikt nie ma czitów z ...

5

Takich filmików na necie jest pełno. =] A tak na boku że ktoś czituje to nie

Takich filmików na necie jest pełno. =] A tak na boku że ktoś czituje to nie znaczy, że dobrze ...

6

Napewno graliscie kiedys de_vertigo.Jest to bardzo fajna i popularna mapka lecz

Napewno graliscie kiedys de_vertigo.jest to bardzo fajna i popularna mapka lecz malo grywana. Przydala by sie. Proponuje takze de_Chateau , de_cpl_strike , ka_legoland z tym ze ta ostatnia jest tylko na noze :> Bo zAl mi juz patrzec jak sie gra ...

7

Paser to jest moj ziomek i go tez podejrzewacie o cheaty...znam go juz pare lat

Paser to jest moj ziomek i go tez podejrzewacie o cheaty...znam go juz pare lat z server c@fe NetSpin i jest czysty kolejny niesluzny ban ... czemu pierw nie nagracie demka nie skonsultujecie sie z board.pl a wtedy nie zbanujecie ? bez pewnosci daje ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "co to jest pacsteam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam