Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: co to znaczy że adres ip jest adresem wewnętrznym

Najbardziej trafne tematy dla "co to znaczy że adres ip jest adresem wewnętrznym"

2

To dopiero czit jest- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL

Złapałem dzisaj 12.12.2006 godzinie 15:00 grał on na aim, latał mu celownik i obkrecal sie w kolku . to jego nick- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL To juz lekka przesada z tym czitem na aim :D macie link do demka HA oceń i inni admini- ...

Odpowiedzi do To dopiero czit jest- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL :

3

Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany...

...

Odpowiedzi do Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany... :

5

Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ?

Siemano...... moj nick to levY! zapewne mnie znacie .... gram w cs-a 1.6 od sylwestra 2006 wczesniej jekaies 4 lata gralem w 1.5 gdzie dostawalem bany za czity chodz ich nie posiadam...gram na hashjamie wystarczajaco eby kazdy admin wiedzial ze ja ...

Odpowiedzi do Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ? :

Trafność: 20%

6

moim życzeniem jest ..

mosh bardzo Cie prosze , wywal mape fun_allinone , a teraz wytłumacze Ci dlaczego , wystarczy ze zmienisz teraz na tą mape , pograsz na niej z jakies 5 min i masz disconnecta potem wchodzisz jeszcze raz od zera zaczynaja wszyscy i po kilku sekundach ...

Odpowiedzi do moim życzeniem jest .. :

8

Zmienne ip, a stały adres serwera.

Witam. Założyłem serwer na neostradzie. Jako, że mam zmienne ip, to założyłem konto na no-ip.pl. Po wpisaniu w konsoli adresu z no-ip.pl łączy się z serwerem, ale jak chce dodać do ulubionych, to adres automatycznie zamienia się na moje ip, które po ...

Odpowiedzi do Zmienne ip, a stały adres serwera. :

9

Co jest z moim nickiem ?

Mam taki problem gram sobie w cs'a az tu nagle pewnego pieknego dnia moj nick sam przemienil sie na 1.00 i nie moglem strzelac teraz gdy tylko zgine nick w nastepnej rundzie przerabia sie na 1.00 i nie moge strzelac czemu tak jest ? tylko nie mowcie ...

Odpowiedzi do Co jest z moim nickiem ? :

10

co to jest AKCELERACJA MYSZY??

witam co to jest akceleracja myszy??/ dzieki za odp pozdarawiam ...

Odpowiedzi do co to jest AKCELERACJA MYSZY?? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "co to znaczy że adres ip jest adresem wewnętrznym"

1

To znaczy ze serwer jest steam a ty masz nonsteam na stronie cs.nonsteam.blo.pl

To znaczy ze serwer jest steam a ty masz nonsteam na stronie cs.nonsteam.blo.pl masz ...

Trafność: 40%

2

to znaczy jak po prostu jest to sam steam ??a nie w grze ?? :???:

to znaczy jak po prostu jest to sam steam ??a nie w grze ?? :???: ...

3

Cytat: to znaczy jak po prostu jest to sam steam ??a nie w grze ?? najpierw to

Cytat: to znaczy jak po prostu jest to sam steam ??a nie w grze ?? najpierw to wez sie dowiedz od siebie samego o co ci wogole chodzi Steama mozna kupic w Empiku, Media Markcie na stronce ktora podal Fisman , ale tez mozna kupic np: na Allegro jest ...

4

qurier92, to znaczy, że twój serwer jest niezaktualizowany i nie będzie

qurier92, to znaczy, że twój serwer jest niezaktualizowany i nie będzie widoczny na liście serwerów internetowych póki go nie zrestartujesz. Do you wish to shutdown now znaczy Czy chcesz go teraz zamknąć. Klikaj "Cancel" i sprawdź, czy ...

5

y nie wiem co to znaczy ale jestes botem :) ogolem spoko jest dobrze mi sie z

y nie wiem co to znaczy ale jestes botem :) ogolem spoko jest dobrze mi sie z toba gra i ogolem bind na skakanie xP ...

6

non steam to znaczy ze kanter jest piracki :D więc nie ma problemów żeby z

non steam to znaczy ze kanter jest piracki :D więc nie ma problemów żeby z botami grać ...

7

wielkopolan, tak musisz jest skompilowac ;p Wejdz na ten adres co Ci post wyżej

wielkopolan, tak musisz jest skompilowac ;p Wejdz na ten adres co Ci post wyżej podałem, podaj ścieżkę do *.sma i ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "co to znaczy że adres ip jest adresem wewnętrznym"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam