Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: co toznaczy add friends?

Najbardziej trafne tematy dla "co toznaczy add friends?"

1

add to banned list!

czemu dostalem bana o 17.22???? gralem na nicku nsP | J4m4ic4^vCL gadalem z koelga o klanie i nagle ban!? ale za co to ja juz nie wiem poweidzcie za ...

Odpowiedzi do add to banned list! :

Trafność: 33.33%

4

Friends

Po pierwsze nie lachac sie z tego tematu :P Jak mam dodac przyjaciol w to mijesce zeby wiedziec gdzie graja i sie do niech podlaczyc ? Jest to w ogole mozliwe ? Mam nadzieje ze tak ...

Odpowiedzi do Friends :

5

[KM] For Fan from Friends

...

6

Serwer FiZ & Friends[TP] @ Gamepad.pl

Serwer FiZ & friends[TP] @ Gamepad.pl - Gra: Counter-Strike 1.6 - IP/host: 77.79.210.73:27177 - PW: zainteresowanym moge podać na gg(6638595) - Sloty: 12 - AntyCheat: HLG - Friendly Fire: TAK - Typ: TP (antyrush) - Forum: strona klanu FiZ - Czas ...

7

Friends

1. Do czego służy opcja w Csie friends ?? 2. Na czym polega gra w ligach CS Steam lub nonsteam (po krótce) ...

Odpowiedzi do Friends :

8

Happy Five Friends

Zapraszam na stronę klanu h5f Rekrutujemy do dywizji: żeńska CS 1.6, CS:CZ, CS:S, Q4, COD 2, COD 4, AA, W3; Reszta informacji na stronie. Zapraszam do wyzwań na cw. Pozdrawiam, michalek ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "co toznaczy add friends?"

1

Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie

Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE CZITOW Ja nie używam czitów i moge 1 vs ...

2

w console sie nie baw wcisnij h potem add zbot add specific zbot i tu t albo ct

w console sie nie baw wcisnij h potem add zbot add specific zbot i tu t albo ct w consoli bot_add_t/ct chyba ...

3

no add to fakt

no add to fakt ...

4

ej add mozesz mi tez to wyslac ? masz tu maila mihau4@o2.pl z gory dzieki :)

ej add mozesz mi tez to wyslac ? masz tu maila mihau4@o2.pl z gory dzieki :) ...

5

Cytat: Napisał add Niestety serwer musi byc non-steam czyli Ty jako serwer

Cytat: Napisał add Niestety serwer musi byc non-steam czyli Ty jako serwer niemozesz go stawiac na swoim oryginalnym STEAM'ie ,musisz go stawiac z ns'a niemusi ;] masz 2 mozliwosci 1 . - kup server w games net lub w innej firmie i wyłoncz VAC2 ...

6

zamiast add server to moze wpisz w konsoli connect i ip, a jak nie to moze

zamiast add server to moze wpisz w konsoli connect i ip, a jak nie to moze zainstaluj innego ...

7

Cytat: Napisał add Jesli chcemy odpalic w consoli to tworzymy plik np

Cytat: Napisał add Jesli chcemy odpalic w consoli to tworzymy plik np start.bat (nazwa niewazna) w folderze VALVE i wpisujemy nastepujace wartosci Cytat: start "nazwa serwa" /high hlds.exe +sv_lan 0 -game cstrike +[twoje IP] +port ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "co toznaczy add friends?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam