8
Zapraszam na stronę klanu h5f Rekrutujemy do dywizji: żeńska CS 1.6, CS:CZ, CS:S, Q4, COD 2, COD 4, AA, W3; Reszta informacji na stronie. Zapraszam do wyzwań na cw. Pozdrawiam, michalek ...
Trafność: 33.33%
1
Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE CZITOW Ja nie używam czitów i moge 1 vs ...
2
w console sie nie baw wcisnij h potem add zbot add specific zbot i tu t albo ct w consoli bot_add_t/ct chyba ...
4
ej add mozesz mi tez to wyslac ? masz tu maila mihau4@o2.pl z gory dzieki :) ...
5
Cytat: Napisał add Niestety serwer musi byc non-steam czyli Ty jako serwer niemozesz go stawiac na swoim oryginalnym STEAM'ie ,musisz go stawiac z ns'a niemusi ;] masz 2 mozliwosci 1 . - kup server w games net lub w innej firmie i wyłoncz VAC2 ...
6
zamiast add server to moze wpisz w konsoli connect i ip, a jak nie to moze zainstaluj innego ...
7
Cytat: Napisał add Jesli chcemy odpalic w consoli to tworzymy plik np start.bat (nazwa niewazna) w folderze VALVE i wpisujemy nastepujace wartosci Cytat: start "nazwa serwa" /high hlds.exe +sv_lan 0 -game cstrike +[twoje IP] +port ...