Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: co zrobić by się komputer nie zawieszał na grach

Najbardziej trafne tematy dla "co zrobić by się komputer nie zawieszał na grach"

1

w trakcie gry lub po włączeniu komputer mi sie zawiesza

j.w komputer sie zawiesza czasem odrazu po włączeniu gry a czasem gram nawet 2 h i nic i pozniej znów to samo w czym problem?? prosze o ...

Odpowiedzi do w trakcie gry lub po włączeniu komputer mi sie zawiesza :

2

Gra zawiesza się tuż po starcie.

Witam, Mam pewien problem z grą Counter Strike Source (w wersji NonSteam). Ściągnąłem z sieci Torrent CS:S (by Fr33k) i instaluję grę, a potem patcha. Włączam grę i zawiesza się komputer na SplashScreenie. komputer nie reaguje, a grę muszę wyłączać ...

Odpowiedzi do Gra zawiesza się tuż po starcie. :

3

Gra się zawiesza

Mój 1 post na forum ^^ Ostatnio miałem problemy z kompem ale już wiem co mi się stało. Rozwalone miałem ramy więc wyciągnąłem kostkę z 256 mb ram bo to ona szwankowała i zostało mi teraz w kompie tylko 128 ram. Wymagania cs to zalecane 128 ram. Ja ...

Odpowiedzi do Gra się zawiesza :

4

Jak zrobić by dźwięki się ściągały?

W pliku de_dust2.RES dodałem dzwięki: sound/misc/kenny1.wav sound/misc/cracker1.wav sound/misc/shot1.wav sound/misc/revenge1.wav sound/misc/doh.wav sound/misc/nam1.wav sound/misc/kickass1.wav sound/misc/comeagain.wav sound/misc/awwcrap2.wav ...

Odpowiedzi do Jak zrobić by dźwięki się ściągały? :

5

Serwre steam nie chce sie przerobic na nonsteam :/

Wiem ze pisalem juz kiedys taki post ale nic nie pomoglo A teraz znajduje sie troche w nowej sytuacji otoz wykupilem serwer na gamesnet.pl i po pierwsze (postepujeac wedlug tej instrukcji http://www.wiaderko.com/cs/poczeklania/art/131) nie widze ...

Odpowiedzi do Serwre steam nie chce sie przerobic na nonsteam :/ :

Trafność: 33.33%

6

Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów

Mam Problem Gdy Właczam Cs i chce sie podłaczyc do jakiegos serveru Pisze Your version does not match the servers Please restart the game ...

Odpowiedzi do Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów :

7

Nie moge zalogować się do serwerów.

Mam problem. Kiedy klikam find servers. i później wybieram jakikolwiek serwer to pisze. Your version does not match the server. Please restart the game. nie wiem co mam z tym zrobić. nie mam zainstalowanego żadnego patcha. jeżeli jest konieczne to ...

Odpowiedzi do Nie moge zalogować się do serwerów. :

8

Nie włączający się steam

Przedwczoraj kupiłem sobie CS Anthology. I po instalacji steama, a następnie stworzyłem konto i ściągnąłem CS i resztę. Gdy następnego dnia chciałem se pograć to nie włączał się steam. Zrobiłem deinstalkę i ponownie zainstalowałem, to następnego ...

Odpowiedzi do Nie włączający się steam :

9

zawiesza mi się przy wbijaniu na new game

od niedawna tzn po formacie zainstalowałem csa i jak zawsze biore new game to mi się zacina i dopiero po minucie się odwiesza co jest ? a przed formatem lux chodziło i np zacina mi się w trakcje gry ale lagów nie mam ...

Odpowiedzi do zawiesza mi się przy wbijaniu na new game :

10

CS sie nie wlacza.... Help!

Jeszcze przedwczoraj steam mi dzialal prawidlowo i wszystko bylo ok ale pewnego razu po prostu wylaczylem csa... i steam mi sie updatowal, no dobra wszystko ok wlaczam sobie csa jak gdyby nigdy nic "przygotowywanie do uruchomienia counter ...

Odpowiedzi do CS sie nie wlacza.... Help! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "co zrobić by się komputer nie zawieszał na grach"

1

Jeżeli masz serwer domowy nie da się zrobić kiedy jak się komputer wyłączy

Jeżeli masz serwer domowy nie da się zrobić kiedy jak się komputer wyłączy serwer też się ...

Trafność: 66.67%

2

nic innego sie nie da zrobić,

nic innego sie nie da zrobić, ...

Trafność: 50%

3

Zrobić tak że jeśli otwiera sie temat to przeskakuje od razu do postów nie

zrobić tak że jeśli otwiera sie temat to przeskakuje od razu do postów nie odczytanych, a nie że od pierwszego postu trzeba zjezdżac na dół ...

4

Raczej nie pomogłeś. Pytam się co mam zrobić żeby mieć normalnych hostów W TEJ

Raczej nie pomogłeś. Pytam się co mam zrobić żeby mieć normalnych hostów W TEJ WERSJI CS'a bo uważam że jest duuużo lepsza od zwykłej w wersji V23. Prosze o rady ale nie typu "zainstaluj normalnego CS'a". ...

5

Mam go, i się właśnie zastanawiałem, czy to nim warto to zrobić, nie wiem.

Mam go, i się właśnie zastanawiałem, czy to nim warto to zrobić, nie wiem. Spróbuję :d [ Dodano: Sob 08 Wrz, 2007 ] Zrobiłem, ale sądzę, że to nie pomoże. Uważam, że to trzeba edytować, gdzieś w pliku "skilla profesji" i itemu. @Edit ...

6

a co zrobić zeby ten port sie nie zmienial?

a co zrobić zeby ten port sie nie zmienial? ...

7

jak zrobić aby nie zmieniał mi się hujowy ping i ip? mam neo.

jak zrobić aby nie zmieniał mi się hujowy ping i ip? mam neo. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "co zrobić by się komputer nie zawieszał na grach"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam