Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: co zrobić jak ma sie za durzy ping w cs 1.6

Wyniki szukania dla: co zrobić jak ma sie za duży ping w cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "co zrobić jak ma sie za duży ping w cs 1.6"

1

Jak zrobić by dźwięki się ściągały?

W pliku de_dust2.RES dodałem dzwięki: sound/misc/kenny1.wav sound/misc/cracker1.wav sound/misc/shot1.wav sound/misc/revenge1.wav sound/misc/doh.wav sound/misc/nam1.wav sound/misc/kickass1.wav sound/misc/comeagain.wav sound/misc/awwcrap2.wav ...

Odpowiedzi do Jak zrobić by dźwięki się ściągały? :

2

Jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany?

jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany???ALbo jak zwiekaszyc na servie ze od wiekszego pingu jest kick?bo na servie od 125 ping kick a jak to moge zwikeszyc ze od 200 naprzykład. prosze o pomoc piszcie tu na forum i na moje gg ...

Odpowiedzi do Jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany? :

Trafność: 50%

3

Jak zrobić aby mi się wyświetlił obrazek z linku oraz jak klikne na link abym mógł w niego wejść?

Chciałbym aby ktoś z was mi wytłumaczył jak zrobic tak: wkleje jakiś link do obrazka i wyświetla mi się odrazu ten obrazek a nie link Wkleje link to aby jak na niego nacisne odrazu mogł na niego ...

Odpowiedzi do Jak zrobić aby mi się wyświetlił obrazek z linku oraz jak klikne na link abym mógł w niego wejść? :

4

Cheater jak się patrzy

więc na serwerze gra cheater slaby*mp3 na nonsteam HASHJAMA wpiszecie /top 15 to zobaczycie go na 1 miejscu -.-' taki mój ...

Trafność: 33.33%

5

Jak powinno się rzucać granaty na TP :D

No właśnie tak :D:D:D ...

Odpowiedzi do Jak powinno się rzucać granaty na TP :D :

6

Jak zrobić mapę na CS 1.6

jak Stworzyć te choler.........ą mapę bo pojęcia ...................... ...

Odpowiedzi do Jak zrobić mapę na CS 1.6 :

7

Jak zrobić własny tag ??

siemka wiecie w jakim formacie zrobić Tag i jak może być maksymalnie duży ?? A tak przy okazji gdzie sie ustawiało żeby 1 2 3 4 5 od razu wyskakiwały a nie trzeba było jeszcze klikać myszką ...

Odpowiedzi do Jak zrobić własny tag ?? :

8

JAk sie obsługuje Hamachi

Elo moj kolejny problem polega na tym że hmm mam zewnęntrzne IP i nie moge postawiać serwa poradzono mi że najlepiej żeby owy serw postawić na Hamachi ... no dobra sciągnołem Hamachi no i .... i nie wiem co dalej powiedzcie mi jak mam postawic ...

Odpowiedzi do JAk sie obsługuje Hamachi :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "co zrobić jak ma sie za duży ping w cs 1.6"

1

jak zrobić aby nie zmieniał mi się hujowy ping i ip? mam neo.

jak zrobić aby nie zmieniał mi się hujowy ping i ip? mam neo. ...

Trafność: 66.67%

2

Dało sie to jakoś zrobić jak chcesz wykupić to sie zwróć do providera serwa

Dało sie to jakzrobić jak chcesz wykupić to sie zwróć do providera serwa o ...

3

ja sie zarejestrowałem na pipni.cz ale nie wiem jak teraz zrobić serwer kto

ja sie zarejestrowałem na pipni.cz ale nie wiem jak teraz zrobić serwer kto pomoże ...

4

mi też się tu zatrzymuje :/ nie wiem trzeba czekac na sebe on wie jak zrobić !

mi też się tu zatrzymuje :/ nie wiem trzeba czekac na sebe on wie jak zrobić ! ...

5

co zrobić rzeby serw był cały czas a nie jak sie wyłączy putty to go juz nie ma

co zrobić rzeby serw był cały czas a nie jak sie wyłączy putty to go juz nie ma !!! wyłaczyłem putty i go nie moge uruchomic komendą Kod: ./hlds_run -game cstrike +ixxxx +sv_lan 1 -nomaster +maxplayers 10 +map de_dust2& ...

6

Suruf, Ok odezwe sie ;] Tylko jak wroce z pracy seba, Cytat: ale lepiej zrobić

Suruf, Ok odezwe sie ;] Tylko jak wroce z pracy seba, Cytat: ale lepiej zrobić na hostingu z dostępem php/mysql... wlasnie o to mi chodzi, ale jeszcze tego nie opanowalem ...

7

udało się zrobić i widzę serwa ale inni nie :(. pokazuje jakieś ip 8... a jak

udało się zrobić i widzę serwa ale inni nie :(. pokazuje jakieś ip 8... a jak założyłem serwa było 1.... . Zobaczyłem na internecie i te 8... to moje zewnętrzne , to czemu zakłada serwer się na wewnętrzne ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "co zrobić jak ma sie za duży ping w cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam