Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: co zrobic zeby niemiec lagów w cs1.6

Najbardziej trafne tematy dla "co zrobic zeby niemiec lagów w cs1.6"

1

Co zrobic zeby zagrac.?

co zrobić żeby zagrać przez neta w CS Source próbowałem wbić na server i wyskoczył mi komunikat Connection Failed After 4 retries POMOCY ; ...

Odpowiedzi do Co zrobic zeby zagrac.? :

Trafność: 40%

2

Co trzeba zrobic zeby wrzucic button

Mam taki problem nie moge wrzucic butonu pisze ze strony nie ma link do buttona: <a href="http://www.pr0-team.yoyo.pl" title="counter strike"> ...

Odpowiedzi do Co trzeba zrobic zeby wrzucic button :

4

Da sie cos zrobic zeby serwer byl wlaczony gdy komp off ????

Da sie zrobic zeby server byl wlaczony nawet gdy kompuet jest wylaczony ?? plx dam ,,+" Przy okazji, chce podziekowac JaCo, dzieki ci za szybka i perfekcyjna pomoc ... ...

Odpowiedzi do Da sie cos zrobic zeby serwer byl wlaczony gdy komp off ???? :

5

Jak zrobic zeby byc 1 w ranku

Witam moze mi ktos powiedziec jak zrobic zebym ja był 1 w ranku chodzi mi oto ze bez grania bym był 1 zrobił bym se np 4000 zabitych do 2000 mozna tak zrobic prosze pisac na gg 5075990 lub ...

Odpowiedzi do Jak zrobic zeby byc 1 w ranku :

8

co zrobic zeby moj serwer byl widoczny w zakladce internet ?

co zrobic zeby moj serwer byl widoczny w zakladce internet i zeby mogli na niego ludzie wbijac ?? pewnie juz bylo kilka razy, ale nie moge znaleść. server stoi na ubuntu. ale to chyba akurat niema znaczenia. ...

9

Amx mod wgrany ale jak zrobic zeby inni mogli na nim grać?

Tak jak w nazwie tematu. Zainstalowałem wszystko i działa amx mod na New Game w Csie. Ale jak zrobic zeby inni mogli się do tego podłączać? Bo w Dedicated Server Amx moda w ogóle nie widzi. # EDIT.Dobra działa ale z jednym małym problemem. zeby ...

Odpowiedzi do Amx mod wgrany ale jak zrobic zeby inni mogli na nim grać? :

10

Jak zrobic logo w cs 1.6 :D

SPOSÓB 1: 1. sciagasz program half life logo creator. 2. robisz sobie logo w programie graficznym. (lub szukasz gotowego obrazka) 3. Otwierasz obrazek przez HLLC 4. W programie klikasz 'auto-size'. 5. Nastepnie 'Make Wad' 6. W tym momecie w katalogu ...

Odpowiedzi do Jak zrobic logo w cs 1.6 :D :

Trafność: 20%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "co zrobic zeby niemiec lagów w cs1.6"

1

prosze o pomoc seba powiedz jak zrobic zeby lagow niebylo ? ;/

prosze o pomoc seba powiedz jak zrobic zeby lagow niebylo ? ;/ ...

Trafność: 60%

2

ale co zrobic zeby pozbyc sie lagow z servera zrobionego w programie HLDS?

ale co zrobic zeby pozbyc sie lagow z servera zrobionego w programie HLDS? ...

Trafność: 60%

3

ej chlopaki wspomozcie .... :neutral: nie wiem co zrobic zainstalowalem Cs1.6

ej chlopaki wspomozcie .... :neutral: nie wiem co zrobic zainstalowalem cs1.6 NonSteam wbijam chce zmienic na grafike OpenGL a tu wychodzi mi z gry i pisze:"The specified video mode is not supported . The game will now run is sowtware ...

4

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...

5

Masz za male lacze...Jak chcesz zeby ne bylo lagow musi byc lacze 10mb/s, wtedy

Masz za male lacze...Jak chcesz zeby ne bylo lagow musi byc lacze 10mb/s, wtedy nie ma lagow ...

6

Cytat: Napisał Czapa^ Masz za male lacze...Jak chcesz zeby ne bylo lagow musi

Cytat: Napisał Czapa^ Masz za male lacze...Jak chcesz zeby ne bylo lagow musi byc lacze 10mb/s, wtedy nie ma lagow :D omg myślałem że uzyskam bardziej konstruktywne wypowiedzi Nie wiem czy jakas firma w polsce oferuje wogole internet 10 mb/s ...

7

ok wszystko dziala, amx dziala. tylko powiedzcie mi jak zrobic tak zeby np po

ok wszystko dziala, amx dziala. tylko powiedzcie mi jak zrobic tak zeby np po nacisnieciu klawisza "o" otwieralo sie menu w grze w ktorym np moge ludzi ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "co zrobic zeby niemiec lagów w cs1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam