Warning: fopen(/home/forum/www/kesz_szukaj2/8/a/8a701b176cc140888936dad15c5d046a.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Disk quota exceeded in [path]/szukaj2.php on line 480

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 481

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 482

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in [path]/szukaj2.php on line 485
co zrobic zeby zarejestrowac sie w ventrilo2.1.4 - forum.wiaderko.com
Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: co zrobic zeby zarejestrowac sie w ventrilo2.1.4

Najbardziej trafne tematy dla "co zrobic zeby zarejestrowac sie w ventrilo2.1.4"

1

Da sie cos zrobic zeby serwer byl wlaczony gdy komp off ????

Da sie zrobic zeby server byl wlaczony nawet gdy kompuet jest wylaczony ?? plx dam ,,+" Przy okazji, chce podziekowac JaCo, dzieki ci za szybka i perfekcyjna pomoc ... ...

Odpowiedzi do Da sie cos zrobic zeby serwer byl wlaczony gdy komp off ???? :

2

Co zrobic zeby zagrac.?

co zrobić żeby zagrać przez neta w CS Source próbowałem wbić na server i wyskoczył mi komunikat Connection Failed After 4 retries POMOCY ; ...

Odpowiedzi do Co zrobic zeby zagrac.? :

Trafność: 40%

3

Jak dodac zeby z dana mapa sciagaly sie dane pliki.

Chce cos wymusic zeby przy zaladowywaiu mapy pobieralo innymi moje pliki ktore wczesniej sam ustalilem. Np potrzebn mi to jest jak np cos podmnienie zeby ten gosciu przy ponownym sciagnieciu mial te nowosci np inny wyglad broni ...

4

Co trzeba zrobic zeby wrzucic button

Mam taki problem nie moge wrzucic butonu pisze ze strony nie ma link do buttona: <a href="http://www.pr0-team.yoyo.pl" title="counter strike"> ...

Odpowiedzi do Co trzeba zrobic zeby wrzucic button :

5

rank,top15 sie zeruje co zrobic??

po wylaczeniu serwera rank top15 itd sie zeruje co zrobic ,nie jest zapisywany w csstats.amxx co zrobic??? w amxx.cfg mam tak : // Metoda śledzenia graczy na potrzeby statystyk // 0 - przez nick // 1 - przez SteamID // 2 - przez IP csstats_rank 0 // ...

Odpowiedzi do rank,top15 sie zeruje co zrobic?? :

9

CZY Z TAPETY DA SIE ZROBIC SKIN DO CS 1.6 I JAK ?

CZY Z TAPETY DA sie zrobic SKIN DO CS 1.6 I JAK ? pROSE O POMOC ...

Odpowiedzi do CZY Z TAPETY DA SIE ZROBIC SKIN DO CS 1.6 I JAK ? :

10

Jak zrobic zeby byc 1 w ranku

Witam moze mi ktos powiedziec jak zrobic zebym ja był 1 w ranku chodzi mi oto ze bez grania bym był 1 zrobił bym se np 4000 zabitych do 2000 mozna tak zrobic prosze pisac na gg 5075990 lub ...

Odpowiedzi do Jak zrobic zeby byc 1 w ranku :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "co zrobic zeby zarejestrowac sie w ventrilo2.1.4"

1

no ale co mam zrobic zeby mi sie ten nick piepszony nie zmienial wszyscy

no ale co mam zrobic zeby mi sie ten nick piepszony nie zmienial wszyscy raszuja i jest ok a tylko mnie sie nick ...

Trafność: 60%

2

nie ma innegi sposobu zeby to zrobic?^^:P [ Dodano: Czw 30 Sie, 2007 ] hah

nie ma innegi sposobu zeby to zrobic?^^:P [ Dodano: Czw 30 sie, 2007 ] hah jstem geniany i wpdlem na pomysl zeby wkliec temdecal.wad tylko i nie dawac tylko do odczytu i dziala;p dzikei za pomoc ...

3

Ej jak zrobic zeby ustawienie putty sie zapisało i serwer cały czas chodził??

Ej jak zrobic zeby ustawienie putty sie zapisało i serwer cały czas chodził?? ...

4

widze ze sie znasz i mam pytanie jak zrobic zeby np jak ktos dostanie w glowe

widze ze sie znasz i mam pytanie jak zrobic zeby np jak ktos dostanie w glowe to bedzie moj dzwiek,chodzi o to zeby zamienic dzwieki headhot,mulltikil na inne.A wiesz moze jak dac swoj dzwiek przy rzucę granata ze ja np rzucę granat i bedzie lecial ...

5

u mnie sie nie podpina nigdy do serwerow steamowych :F to co zrobic mam zeby

u mnie sie nie podpina nigdy do serwerow steamowych :F to co zrobic mam zeby dzialal mi serwer moj ...

6

No to powiedz co dokladnie zrobic zeby działalo bo juz sie gubie;]

No to powiedz co dokladnie zrobic zeby działalo bo juz sie gubie;] ...

7

jakubzks, ja bym ci radzil zrobic reinstal systemu zeby sie wszsytkich wirow

jakubzks, ja bym ci radzil zrobic reinstal systemu zeby sie wszsytkich wirow pozbyc i robokow ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "co zrobic zeby zarejestrowac sie w ventrilo2.1.4"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam