Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cod radiant jak robić mapy

Najbardziej trafne tematy dla "cod radiant jak robić mapy"

1

Robienie Screenow. Jak robić screeny?

Witam! tak wiem mam pewien problem. NIe moge zrobic screena za pomoca "F5". wczesniej wszytko działo normalnie ale gdy wpisałem binda pod ten klawisz screeny przestały sie robic i nie wiem jak znowu ustawic zeby pod F5 było robienie ...

Odpowiedzi do Robienie Screenow. Jak robić screeny? :

2

Jak wgrać mapy?

Mam problem. Niedawno dopiero kupiłem steama. I chciałbym wgrać jakies nowe mapy. O ile na no steamie nie stanowiło to żadnego problemu bo był folder "maps" to w steamie nie mam pojęcia gdzie wkleić nowe pliki :???: Wielka prośba o pomoc!! ...

Odpowiedzi do Jak wgrać mapy? :

Trafność: 40%

3

Jak dodać mapy do menu amd ?

WItam , mam problem , gdy chcę jakąs mapę wybrać to nie ma jej , znalazłem że mam edytwać plik itd. wiem wszystko ale chodzi o początek nazwy jak mam mapę de to piszę ; de_spree "Spree - Bomb/Defuse" ale jak początek jest innny fy ? to co ...

Odpowiedzi do Jak dodać mapy do menu amd ? :

5

Jak zrobic własne mapy ??

Siema wiecie jak sie robi własne mapy jak tak to napiszcie.CZEKAM ...

Odpowiedzi do Jak zrobic własne mapy ?? :

6

Problem z kompilacja mapy [Jak zly dzial to prosze przesunac]

hlcsg v2.5.3 rel Custom Build 1.7 (Dec 9 2002) Zoner's Half-Life Compilation Tools -- Custom Build Based on code modifications by Sean 'Zoner' Cavanaugh Based on Valve's version, modified with permission. Submit detailed bug reports to ...

7

CSStrat - czyli jak robić taktyki ??

Elo elo Chce wam w tym topicu rozjaśnić ten programik. Poradniczek bez imagesów ale są zbędne ponieważ są one tutaj zbędne gdyż bardzo dokładnie opisze krok po kroku co trzeba zrobić. Zaczynamy od prostego opisu. Taktyka - Opis graficzny ...

Odpowiedzi do CSStrat - czyli jak robić taktyki ?? :

8

Jak ustawić dla danej mapy osobny czas

Witam, Czy jest możliwość dla danej mapy ustawić inny time limit niż ten w hlds ? Jeśli tak, to w jaki sposób? ...

Odpowiedzi do Jak ustawić dla danej mapy osobny czas :

9

non steam - jak dodawac mapy?

Mam taki problem. Mam CS'a source (wersja portable) i gdy ściągam jakąś mape z neta i wkeljam ją do folderu maps, to przy próbie właczenia jej w grze nic się nie dzieje. Tj. wybieram tą nową mape (z botami) i gdy chce ją właczyc to mi zyczajnie do ...

10

Jak wgrać mapy na serwer ?

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cod radiant jak robić mapy"

1

Tekstury do mapy wykonałbym jak de z de_dus2, ale po co robić nową mapke,

Tekstury do mapy wykonałbym jak de z de_dus2, ale po co robić nową mapke, podbną do jakiejś, która juz jest? Np. zroby taką jak de_nuke. itp. Skora ma być to nowa mapka, to musi być jakaś oryginalna, a nie przerobiony de_aztec, czy ...

Trafność: 60%

2

ja bym dorzucił mapy de_russka i de_kabul są całkiem niezłe jak się już

ja bym dorzucił mapy de_russka i de_kabul są całkiem niezłe jak się już wszystko ...

3

Hmm.... gdybym może wiedzaił jak robić to może.... Czytałem jak to robić i

Hmm.... gdybym może wiedzaił jak robić to może.... Czytałem jak to robić i robiłem ale coś było nie tak :(. A czy jakbym zrobił to czy musze miec kompa wlaczonego cągle?? i czy bym był adminem?? i czy by mi CS i inne gry nie zacinało :P Chyba po ...

4

Cytat: Napisał Krzysiek Hmm.... gdybym może wiedzaił jak robić to może....

Cytat: Napisał Krzysiek Hmm.... gdybym może wiedzaił jak robić to może.... Czytałem jak to robić i robiłem ale coś było nie tak :(. A czy jakbym zrobił to czy musze miec kompa wlaczonego cągle?? i czy bym był adminem?? i czy by mi CS i inne gry nie ...

5

tak pozatym to na huj ty hcesz sciagac te mapy jak one sa w standardzie :?:

tak pozatym to na huj ty hcesz sciagac te mapy jak one sa w standardzie :?: ...

6

jak chcesz na nich grać to usuń swoje mapy z foldera z mapami a nowe

jak chcesz na nich grać to usuń swoje mapy z foldera z mapami a nowe ci ...

7

najlepiej zrób jak pisze Masterox zgraj sobie od kogoś te mapy :D

najlepiej zrób jak pisze Masterox zgraj sobie od kogoś te mapy :D ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cod radiant jak robić mapy"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam