Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: config szybkie zmienianie broni

Najbardziej trafne tematy dla "config szybkie zmienianie broni"

1

szybsze zmienianie broni (config)

Co trzeba zrobic w configu aby zmiana broni odbywała się bez animacji, żeby od razy po zmianie mozna by było strzelac? Jezeli byl taki temat prosze mnie do niego odesłać, lecz jezeli nie, to moze mi ktos powiedziec jak to samemu zrobic a najlepiej ...

Odpowiedzi do szybsze zmienianie broni (config) :

2

szybkie zmienianie broni C.D.

http://www.forum.wiaderko.com/topics...ig-vt28285.htm nie o to mi dokladnie chodziło, nei ma animacji, jednak jest czas ktory trzeba odczekac na oddanie strzalu z awpeki lub innego arsenalu (normalnie z animacją to było odbiezpieczanie broni :P) ...

Odpowiedzi do szybkie zmienianie broni C.D. :

Trafność: 75%

3

Szybkie przekładanie broni na non steamie

Witam , mam pytanie i prosze o pomoc. Jesli ktos wie jak ustawic przedładanie broni bez odbezpieczania piszcie!!! Kombinowałem z HLTV models ale to nic nie dało ...

Odpowiedzi do Szybkie przekładanie broni na non steamie :

6

b hop, zmienianie broni, menu broni

witam, mam problem jak widac,,, potrzebuje pozadnego aliasa na b hopa :) potrzebuje tej komendy ze robi np. jak klikne 3 to mi sie wlacza np. m4 a nie ze jak klikne 3 to musze jeszcze myzszka potwierdzic.... takze po zainstalowaniu csa (jestem na ...

Odpowiedzi do b hop, zmienianie broni, menu broni :

7

szybkie wybieranie broni

chcialem sie spytaj co trzeba wpisac w consoli aby wybierac bron cyferkami 1,2,3,4, ... ...

Odpowiedzi do szybkie wybieranie broni :

8

Szybkie przeladowywanie broni

Witam. Raz grałem spokojnie na serwie i gdy mnie zabili to patrzałem na kolesia. I gdy mu skończya się amunicja, przeładował (m4a1) i nie odbezpieczył do końca a juz strzelał. W nastepnej rundzie miał deagla i gdy przeładowywał to jak mu się jeszcze ...

Odpowiedzi do Szybkie przeladowywanie broni :

Trafność: 50%

9

Twój własny config : bindy itp itd

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= ===================== * Spis Treści * ===================== 0 - Historia Wersji 1 - Prawa Autorskie 2 - Wprowadzenie i informacje 3 - Tworzenie 4 - Wprowadzanie Komend 5 - Nazwy broni Do Bindowania 6 - ...

Odpowiedzi do Twój własny config : bindy itp itd :

10

Skrypty do kupywania broni

Możecie Mi powiedzieć jak zrobić te "skrypty" czy jak to się nazywa, ponieważ denerwujące jest co chwile wcisknie klawisza "B" itd. Wiem że można zrobić że jednym klawiszem kupisz sobie wybrane przedmioty typu karabin, granat lub ...

Odpowiedzi do Skrypty do kupywania broni :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "config szybkie zmienianie broni"

1

slawek, na każdej broni? [ Dodano: Wto 09 Paź, 2007 ] Usuń plik config.cfg...

slawek, na każdej broni? [ Dodano: Wto 09 Paź, 2007 ] Usuń plik config.cfg... ...

2

Zmienianie modelów broni (popularny "tuning") tutaj : Nowe modele

zmienianie modelów broni (popularny "tuning") tutaj : Nowe modele "gunów", czyli tuning waszego ...

3

hehe... z tego co wiem to nie ma takiego czegos jak szybkie przekladanie broni

hehe... z tego co wiem to nie ma takiego czegos jak szybkie przekladanie broni mozesz bardziej sprecyzowac pytanie ...

4

jedyny legalny skrypt to szybkie kupowanie broni. a to co jest na board.cs.pl

jedyny legalny skrypt to szybkie kupowanie broni. a to co jest na board.cs.pl nas gówno obchodzi ...

5

jedyny skrypty/bindy dozwolone w ligach to szybkie kupowanie broni. nic innego

jedyny skrypty/bindy dozwolone w ligach to szybkie kupowanie broni. nic innego nie ...

6

tylko jeżeli kupujesz przez buy (nie masz bindów na szybkie kupowanie broni) to

tylko jeżeli kupujesz przez buy (nie masz bindów na szybkie kupowanie broni) to raczej nie kupisz ...

7

Spoko..Jak cos mam bondy na szybkie kupywanie broni xD Seba poprawiam xD

Spoko..Jak cos mam bondy na szybkie kupywanie broni xD Seba poprawiam xD Zamisat "hegrenage" ma byc "hegrenade"..Moze komus sie to przyda ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "config szybkie zmienianie broni"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam