Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cos takiego jak knights.pl

Najbardziej trafne tematy dla "cos takiego jak knights.pl"

1

ej jest cos takiego jak amx do cs sorca

chodzi mi o to ze by wpisywac jak sie nacisnie y np voteban i pojawia sie ista uzytkowników na których moge dac głos na ...

Odpowiedzi do ej jest cos takiego jak amx do cs sorca :

2

Jak zrobić cos takiego

jak zrobić coś takiego ze np wchodzi ktos na serva i jest okienko na poczatku i tam obrazek jakis np tak jak chyba na puchatku jest ...

Odpowiedzi do Jak zrobić cos takiego :

Trafność: 75%

3

cos jak strip_user_weapons lub "drop"

potrzebuje kodu jezeli istnieje ktory usunie u gracza same granaty lub je wywali (tyle ze chyba nie da sie ich wywalic, chociaz mozliwe ze widzialem gdzies taki plugin, cos kojarze) oczywiscie pomoc mile ...

Odpowiedzi do cos jak strip_user_weapons lub "drop" :

4

Jak zrobić coś takiego ?

http://www.youtube.com/watch?v=EFHJj...eature=related Chodzi mi o takie szybkie zmienianie się broni bez tego efektu załadowania tak jak na filmiku. Ostatnio byłem u kolegi i coś takiego miał,a le on sam nie wie jak to ...

Odpowiedzi do Jak zrobić coś takiego ? :

5

Pluginy- Spowalniające coś takiego jak w matrx'e

Szukam 3 pluginów, a mianowicie: 1. Gdy ktoś dostanie hedshota jego ciało tak powoli upada z takim fajnym efektem 2. Widziałem na jednym serwerze taki plugin ze można spowolnić czas, wszystko płynie wolniej , bronie wolniej strzelają itp. 3. ...

Odpowiedzi do Pluginy- Spowalniające coś takiego jak w matrx'e :

6

da rade zrobic cos takiego

...

Trafność: 50%

7

Nowy Blok ... jak cos wpisac

Bardzo przepraszam jeśli się powtarzam z postem ... ale nigdzie nie mogłem znaleść :( ... i chciałbym się dowiedzieć jak wpisać coś do bloku zrobionego na webspellu ... bo blok juz zrobiłem i niewiem jak cos do niego wsadzic oto strona klanowa ... ...

Odpowiedzi do Nowy Blok ... jak cos wpisac :

8

Czy Dalo By Rade Zrobic Cos Takiego :P

Witam, mam pytanie. Dalo by rade zrobic cos takiego. Admin Tak normalnie nie moze zmieniac mapy a bedzie mogl kiedy gracze wpisza w konsoli lub na say'u dana komende... (musi wiekszosc graczy wpisac) i wtedy wlaczy sie ta opcja Dzieki za Pomoc, ...

Odpowiedzi do Czy Dalo By Rade Zrobic Cos Takiego :P :

Trafność: 50%

9

1 raz cos takiego widze :/

Help! Wiec tak odinstalowalem cs i zainstalowalem sciannolem patcha v23 i chcialem wejsc z nickiem na ktorym mam adma na serwie i jak wchodze to pisze error i wychodzi mi z cs prosze dam ++ ...

Odpowiedzi do 1 raz cos takiego widze :/ :

10

POwietrze czy cos takiego xD

jak zrobic np (jak na ratsach niektorych jest cos takiego ze stajesz i cie unosi do gory powietrze) nie wiem jak to zrobic a przydaloby mi sie z gory dziex ...

Odpowiedzi do POwietrze czy cos takiego xD :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cos takiego jak knights.pl"

1

a wiesz ze jest cos takiego jak google.pl??? ze stronki z ktorej sie sciaga

a wiesz ze jest cos takiego jak google.pl??? ze stronki z ktorej sie sciaga przewaznie pisze jak albo gdzie ...

2

Niema takiego czegos ze jak ktos zyje to moze wyrzucic granaty.Jest cos takiego

Niema takiego czegos ze jak ktos zyje to moze wyrzucic granaty.Jest cos takiego ze jak ginierz to Ci ...

3

Heh a wiesz jak??bo ja niewiem Przypominam ze jest cos takiego jak pomogl :]

Heh a wiesz jak??bo ja niewiem Przypominam ze jest cos takiego jak pomogl :] ...

4

pierwszy raz widze cos takiego jak to jest mozliwe??

pierwszy raz widze cos takiego jak to jest mozliwe?? ...

5

wow odkryliscie ameryke jak nie wiedzielscie z cos takiego jes;o radze sie

wow odkryliscie ameryke jak nie wiedzielscie z cos takiego jes;o radze sie pouczyc tak jka neo skacze na nuke ^^ juz prawie mi sie udaje 2 mkeichy ...

6

ok ale chodzi mi zeby bylo cos takiego jak przez amx amx_say Head admin gg itd

ok ale chodzi mi zeby bylo cos takiego jak przez amx amx_say Head admin gg itd tylko zeby to bylo ...

7

znalazlem cos takiego http://www.fpsbanana.com/tools/437 ale jak wkleic te

znalazlem cos takiego http://www.fpsbanana.com/tools/437 ale jak wkleic te custom models ? tak samo jakby tego programu nie było czy do jakiegos ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cos takiego jak knights.pl"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam