Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: couldn't load gfx

Najbardziej trafne tematy dla "couldn't load gfx"

2

Błąd "W_loadWadFile: Couldn't load gfx.wad"

Jeżeli przy próbie włączenia CS'a wyskakuje Ci błąd Kod: W_loadWadFile: couldn't load gfx.wad to oznacza iż musisz zainstalować patcha. Instalujesz go do katalogu z grą (np. c:\program files\valve). Skąd go ściągnąć? ...

Trafność: 66.67%

3

W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad

Witam! Mam problem... Jak uruchamiam CS-a to nagle sie wyłącza i pisze "W_loadWadFile: couldn't load gfx.wad" Jak to naprawić?? Prosze o pomoc (dam ...

Odpowiedzi do W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad :

4

W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad (o co chodzi)

Witam!Dziś z rana jeszcze grałem w cs'a przyszedłem ze szkoły włączyłem a tam w prawym dolnym rogu pisze jakies fps i tam jakis dane.Patrze nie ma żadnych serwerów, ustawienia do chodzenia itp też nie ma.Dobra wyłączyłem.Chciałem odpalic Olympus ...

Odpowiedzi do W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad (o co chodzi) :

5

Nie włacza mi się CS... W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad

Siema. Jak chcę włączyc CS Non Steam to wyskakuje mi taki błąd widoczny na screenie: http://img78.imageshack.us/img78/6258/beztytuutk6.jpg a jak właczam CSa przez ikonke Counter-Strike to nie widze napisów jak inni pisza tylko #Cstrike_Chat_AllDead ...

Odpowiedzi do Nie włacza mi się CS... W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad :

8

Pluginy By LOAD

Prosze O Przyklej (jak mozna) Oto Paczka Moich Pluginow (Niektore Przeze mnie przerobione) W Paczce Znajduja sie: W nawiasie (co sie dzieje po "zainstalowaniu") -advanced_slowmo (Po strzale w Glowe HS Zabity Przeciwnik Powoli Upada na ...

Odpowiedzi do Pluginy By LOAD :

9

Can't load c:\Program Files\Counter Strike:Suroce\bin\filesy

Can't load c:\Program Files\Counter Strike:Suroce\bin\filesystem_steam.dll Dokładnie to mi wyskakuje gdy chcę uruchomić grę jest to wersja dz 07.07.2005 proszę pomocy ściągałem to już dwea razy z różnych źrodel i dalej to ...

Odpowiedzi do Can't load c:\Program Files\Counter Strike:Suroce\bin\filesy :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "couldn't load gfx"

1

Devils, couldnt load gfx.wad? Resinstall CS'a ++ patch

Devils, couldnt load gfx.wad? Resinstall CS'a ++ patch ...

2

jeżeli pojawia ci sie taki błąd Cytat: Napisał seba couldnt load gfx.wad lub

jeżeli pojawia ci sie taki błąd Cytat: Napisał seba couldnt load gfx.wad lub coś w tym stylu reinstall ci pomoże. aha, nie wiem czy wiesz ale musisz instalować patche jeden po drugim v1-->v2-->itd., chyba że ściągnałeś jakiś mega patch v1-v17 ...

3

zainstalowałem i wyskoczyło mi W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad co teraz?

zainstalowałem i wyskoczyło mi W_loadWadFile: couldn't load gfx.wad co teraz? ja już nie wiem ...

4

Siema ;D mam ten sam problem Fatal Error W_LoadWadFile: couldn't load gfx.wad

Siema ;D mam ten sam problem Fatal Error W_loadWadFile: couldn't load gfx.wad To nie jest wina zepsutego cs'a instalowałem trzy różne i to samo. A i problem sie zaczyna po zainstalowaniu jakiegokolwiek patcha przed zainstalowaniem można normalnie ...

5

W_LoadWadFile:couldn't load gfx wad

W_loadWadFile:couldn't load gfx wad ...

6

Cytat: Napisał Fifitek W_LoadWadFile:couldn't load gfx.wad masz ten plik ?

Cytat: Napisał Fifitek W_loadWadFile:couldn't load gfx.wad masz ten plik ? wyszukaj na kompie czy masz jak nie to wyśle ci i ...

7

Cytat: Napisał qbastan _LoadWadFile: couldn't load gfx.wad Cieszymy się razem

Cytat: Napisał qbastan _loadWadFile: couldn't load gfx.wad Cieszymy się razem z ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "couldn't load gfx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam