Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: counter strike jak postawić serwer

Najbardziej trafne tematy dla "counter strike jak postawić serwer"

1

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

Trafność: 60%

2

Jak postawić serwer 24/7?

Jestem zielony i chciałbym by ktoś wytłumaczył mi jak postwić serwer 24/7 :?: ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer 24/7? :

4

Nowy serwer Counter Strike 1.6 Palce

Zapraszamy na nowy super serwer CS 1.6 Palce, więcej informacji na stronie ...

5

Promocja! Serwer Counter Strike najtaniej!!

Witam A więc mam do sprzedania serwer counter-strike Non Steam. Do serwera dodaje amxx. Parametry serwera: - Sloty: 8 - Dostęp FTP do swojego serwera - Adminowie amxx - Mnóstwo nowych niezbędnych pluginów - Małe pingi - 2 x 6 GHZ Athlon i 4 GB ramu ...

Odpowiedzi do Promocja! Serwer Counter Strike najtaniej!! :

6

Promocja! Serwer Counter Strike najtaniej!!

Witam A więc mam do sprzedania serwer counter-strike Non Steam. Do serwera dodaje amxx. Parametry serwera: - Sloty: 10 - Dostęp FTP do swojego serwera - Adminowie amxx - Mnóstwo nowych niezbędnych pluginów - Małe pingi - 2 x 5 GHZ Athlon i 4 GB ramu ...

Odpowiedzi do Promocja! Serwer Counter Strike najtaniej!! :

7

Serwer Counter-Strike 1.6 Non-Stam ZAPRASZAM!

Nazwa : 100pro.klans.pl |FFA| @Gamepad IP : 85.232.234.246:27159 Hasło : ( Skrót Gry counter strike ) Sloty : 12 Forum : http://100pro.klans.pl/forum/index.php Portal : http://100pro.klans.pl/ Niskie Pingi Oraz Super Gracze :) Mozna Sie duzo Nauczyc ...

8

Serwer Counter-Strike NS 91.102.118.28:27070 fyf

serwer postawiony na Gameesnet.pl, jest to serwer klanu FYF. IP: 91.102.118.28:27070 Pass: fyf Serdecznie Zapraszamy! Dużo map! MAŁE ...

9

Jak postawić serwer?

Mam wielki problem. Mam własny Klan (www.swatclub.fora.pl) ale nie mamy serwera, dotychczas graliśmy na serwerze przez hamachi ale chce to zmienić :/ Czytałem już dużo forum i stronek jak postawić serwer w CS-ie ale u mnie jest inaczej. jak ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer? :

10

[PL] SERWER KLANU [HTS] Counter-Strike Source NO-STEAM

nowy serwerek czynny parę godzin dziennie od lutego lub marca będzie 24/7 więc zapraszam sayek89.no-ip.pl lub 213.134.178.219 Tickrate 66 czasami jesli małe obciążenie łącza 100 GL i HF Status serwera można sprawdzić tutaj ...

Odpowiedzi do [PL] SERWER KLANU [HTS] Counter-Strike Source NO-STEAM :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "counter strike jak postawić serwer"

1

http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=54494 tutaj cos jest a jak nie w

http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=54494 tutaj cos jest a jak nie w tym tamacie to obadaj w archiwalnych :D ...

2

ok thx.... a jak pisze Counter Strike Anthologie to tez jest to 1.6? @Edit I

ok thx.... a jak pisze counter strike Anthologie to tez jest to 1.6? @Edit I zeby grac przez steama trzeba miec tez half life zainstalowanego ...

3

Ja mam : Counter Strike 1.6 Non Steam a Jak Wlasnie Nie wiem jak grac ja jakims

Ja mam : counter strike 1.6 Non Steam a jak Wlasnie Nie wiem jak grac ja jakims zTych.....co sa na tym ...

4

ogolnie to jest to dzial counter-strike Steam ale jak sa jakies bledy to sobie

ogolnie to jest to dzial counter-strike Steam ale jak sa jakies bledy to sobie poradzilem sciagajac gre z innego mirrora ...

5

Witam! Wie ktoś jak postawić stały serwer non-steam na necie? Z góry dzięki

Witam! Wie ktoś jak postawić stały serwer non-steam na necie? Z góry dzięki ...

6

Cytat: 1 nagroda - Admin serwer Counter-Strike PUBLICZNYM (Dla 1 osoby która

Cytat: 1 nagroda - Admin serwer counter-strike PUBLICZNYM (Dla 1 osoby która wybierze zwycięski klan) 2 nagroda - serwer Admin na TeamSpeak2 100 slotowym 3 nagroda - Admin serwer tylko do pisania hm... oferta dobra lecz może byś podał info o tym ...

7

Cytat: No jak chcesz mieć taką grafikę w 1.6 to zainstaluj counter strike

Cytat: No jak chcesz mieć taką grafikę w 1.6 to zainstaluj counter strike realism mod jest w dziale Instalacja i podstawy counter strike 1.6 Już to zrobiłem... chodzi mi tu ogólnie o wygląd map :P Cytat: 50?Panie 1.6 za 50zl Source kolo 100 ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "counter strike jak postawić serwer"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam