Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: counter strike nie mam map

Najbardziej trafne tematy dla "counter strike nie mam map"

1

Mam wielki problem !! z counter strike

Witam wszystkich chciałem się was spytać o pewną żecz bo napewno znacie na nią odpowiedz myśle że mi pomożecie :) a wiec tak jestem szczęśliwym posiadaczem gry counter strike anthology steam i po zainstalowaniu gry zainstalowaniu steam i zrobienia ...

Odpowiedzi do Mam wielki problem !! z counter strike :

2

Counter Strike nie odpala się.

Witam ! mam problem z uruchomieniem counter strike'a 1.6 z patchem v23. Otóż gdy klikam na ikonkę csa pojawia się na chwilkę klepsydra i potem nic się nie dzieje. Irytuje mnie to z deczka, proszę o pomoc. Konfiguracja mojego komputera jest na pewno ...

Odpowiedzi do Counter Strike nie odpala się. :

Trafność: 60%

3

Serwery gier. nie tylko Counter-Strike...

Witam , powstał nowy serwis hostujący gry MP. Board: Zapraszamy na nasze Forum Strona: WEJDZ Dlaczego My?: 1.Wiele osób zadają takie pytania jak. ( jak to za instalować lub jak skonfigurować ) u nas tego nie ma . dzwonimy do pomocy technicznej na ...

Odpowiedzi do Serwery gier. nie tylko Counter-Strike... :

4

Kto sie wymieni counter strike source za 1.6 steam nie zban.

Pisac na gg 8812520 ...

5

Pomocy mam problem z Counter-Strike

Prosze pomozcie! Gdy gram w counter-strike 1.6 przez internet i gdy cos napisze nie pokazuje mi sie to co napisalem tylko #Cstrike_Chat_All. nie widze tez gdy inni cos pisza, widze jedynie gdy pisza admini. Jak mam ustawic zebym widzial co i kto ...

Odpowiedzi do Pomocy mam problem z Counter-Strike :

6

ESL Counter-Strike AWP 1on1 Ladder -Map Pack

ESL counter-strike AWP 1on1 Ladder - map Pack z dnia 8 Sierpnia 2008 Roku by niXon 1.awp_snowfun 2.awp_ruins 3.awp_snowsnpr 4.awp_city 5.awp_warzone 6.awp_circular 7.awp_battle 8.awp_bycastor 9.awp_greatwall 5 August 2008 year 05.8.2008 5 Sierpnia ...

7

Counter Strike Beta - nie chce pokazywać się to do sciągania z "Moje Gry"

Jeśli ktoś wie dlaczego to pisac ;] (wiem, że to nie ten dział, ale piszę to tutaj bo obie gry są ...

8

Mapy Do Counter-Strike 1.6 ll Ponad 100Mb map

Witam dziś mam państwu do zaoferowania podan 100Mb map takich jak: RapidShare: Easy Filehosting 2pro_awp aim_ak_colt aim_aztec aim_bania aim_fixit_deagle aim_headshot aim_map aim_map_hlo aim_map_usp aim_map2 aim_taliban as_orlig as_tundra awp ...

Odpowiedzi do Mapy Do Counter-Strike 1.6 ll Ponad 100Mb map :

9

Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam

Na sam początek małem, ale ważne info. Korzystanie z CS Non steam jest oczywiście nielegalne, niemoralne, niehumanitarne.. i wogóle bee... nie namiawiam do tego :D Valve walczy z CS NS, tak więc proces instalacji non steam może się zminiać... ...

Odpowiedzi do Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam :

Trafność: 40%

10

[kraj - nie mam pojecia] 82.199.103.85:27015 - Blood Ghost

Cytat: nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ i do chuja batona czytac regulamin ze zrozumieniem ...

Trafność: 40%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "counter strike nie mam map"

1

Ja mam : Counter Strike 1.6 Non Steam a Jak Wlasnie Nie wiem jak grac ja jakims

Ja mam : counter strike 1.6 Non Steam a Jak Wlasnie nie wiem jak grac ja jakims zTych.....co sa na tym ...

Trafność: 80%

2

mam ale nie na wiaderku Counter Strike Cheats Hacks Sxe injected Hacks Cheats

mam ale nie na wiaderku counter strike Cheats Hacks Sxe injected Hacks Cheats Hileleri: Sxe injected 6.6 sxe 6.6 ...

3

Ok już mam WinKey Killer @ Counter-strike 1.6 powinno to zadziałac jeżeli nie

Ok już mam WinKey Killer @ counter-strike 1.6 powinno to zadziałac jeżeli nie to ja już sam nie ...

4

mam problem gdy włączam Counter Strike to CS wyskakuje mi w oknie i nie da się

mam problem gdy włączam counter strike to CS wyskakuje mi w oknie i nie da się go zmaksymalizować i jak się mi pokaże w oknie to nie mam New game Find servers i Options itp. Proszę pomóżcie z góry ...

5

http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=54494 tutaj cos jest a jak nie w

http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=54494 tutaj cos jest a jak nie w tym tamacie to obadaj w archiwalnych :D ...

6

Haha www.board.counter-strike.pl nie uznaje nonsteama więc raczej tam nie

Haha www.board.counter-strike.pl nie uznaje nonsteama więc raczej tam nie szukajcie pomocy w takim przypadku. Invalid Cd Key występuje w przypadku jak masz zainstalowanego złego patcha, poprostu zainstaluj innego, najlepiej v23b, ściągniesz go u ...

7

Ale ja mam Counter Strike 1.6 No Stream

Ale ja mam counter strike 1.6 No Stream ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "counter strike nie mam map"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam