Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: counter strike problem z połączeniem pod vista

Najbardziej trafne tematy dla "counter strike problem z połączeniem pod vista"

1

Windows Vista i Counter Strike 1.6 Non Problem !!!

SiemQ Mam problem z cs'em. Kiedy wbijam na serva po 5 min gry wyskakuje blad Warning Connection problem. Dzieje na sie na kazdy servie. Niewiem o co chodzi dlatego prosze o pomoc z gory thx MeSSi ...

Odpowiedzi do Windows Vista i Counter Strike 1.6 Non Problem !!! :

2

problem z counter-strike

mój kolega kiedy chce odpalić steam i wpisać klucz licencyjny wyskakuje mu jakiś steam error jeśli ma ktoś rade na to plissssSss podajcie z góry dzięki ...

Odpowiedzi do problem z counter-strike :

3

Counter-Strike Condition Zero Problem

Witam!! Napisalem ten topic tutaj z powodu ze jest do dzial w stylu download !! Bardzo prosze o zapodanie lub nawet zuploadowanie mi Gry counter-strike Condition Zero Non Steam z powdu z szukam juz caly tydzien linku w google i znalazlem tylko ten: ...

Odpowiedzi do Counter-Strike Condition Zero Problem :

4

Problem z counter strike steam

chciałbym zacząc od tego że własciwie nie dotyczy to ns, tylko steam, ale nie mogłem znaleźc forum, bo jak widze forum dotyczy tylko ns, mój qmpel ma taki problem ze steamem, że jak próbuje odpalac csa to wyskakuje mu to: Kod: " W tej chwili ...

Odpowiedzi do Problem z counter strike steam :

Trafność: 50%

5

Problem - Counter-Strike 1.6 PodBot no.Steam

Mam taki problem ponieważ nie mogę grać przez Internet :cry: Zainstalowałem steam ale i tak nie umiem go obsługiwać.... Byłbym bardzo wdzięczny za opisanie mi co mam zrobić ...

Odpowiedzi do Problem - Counter-Strike 1.6 PodBot no.Steam :

6

Problem z Linijką "; Counter-Strike" w plugins.ini

Witam, chciałbym dodać dzwięki na server.. Ale napotkałem na drodze pewną przeszkodę, a mianowicie : Kod: ; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx; ...

Odpowiedzi do Problem z Linijką "; Counter-Strike" w plugins.ini :

7

Problem - Counter-Strike (dokladnie ze steam'em)

Czesc. Kilka dni temu zakupilem sobie counter-strike ANTHOLOGY. Zainstalowalem giere, wszystko ladnie, pieknie. Po instalacji wyskakuje okienko steam'a - "Steam - Updating - 0% complete". No dobra, wiec czekam az sie zakonczy aktualizacja ...

Odpowiedzi do Problem - Counter-Strike (dokladnie ze steam'em) :

8

Counter strike problem:/

mam problem taki otoz jak strzelam lub jak zeskocze z kas obraz mi sie trzesie;( nie wiem co robic jak strzelam nie potrafie w nikogo trafic:( ...co zrobic zeby obraz sie nie trzasł czulosc myszki mam na ...

Odpowiedzi do Counter strike problem:/ :

9

Mam wielki problem !! z counter strike

Witam wszystkich chciałem się was spytać o pewną żecz bo napewno znacie na nią odpowiedz myśle że mi pomożecie :) a wiec tak jestem szczęśliwym posiadaczem gry counter strike anthology steam i po zainstalowaniu gry zainstalowaniu steam i zrobienia ...

Odpowiedzi do Mam wielki problem !! z counter strike :

10

Problem z Counter strike....

Siema Dostałem counter strike steam i nie wiem co zrobić żeby zagrać kiedy wpisuje hasło i imię pojawia mi sie coś jakby strona interenetowa i klikam na serwer i pojawiają mi sie wszystkie serwery jakie są i klikam na ktoryś i trzeba wpisać hasło ...

Odpowiedzi do Problem z Counter strike.... :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "counter strike problem z połączeniem pod vista"

1

Zapewniam, że zarówno STEAM jak i Counter-Strike działają pod Windows Vista,

Zapewniam, że zarówno STEAM jak i counter-strike działają pod Windows vista, ale choćby ze względu na liczne problemy z ich pogodzeniem możesz mieć kłopoty z uruchomieniem. Cytat: Napisał boneso tylko ze do nowych komputerow dodaja ten system teraz ...

Trafność: 66.67%

2

edit. Liga jest zapisana pod dzialem " Liga Counter Strike 1.6 Non

edit. Liga jest zapisana pod dzialem " Liga counter strike 1.6 Non Steam", a w regulaminie na stronie ligi jest napisane: "1. Liga jest dla klanów ...

3

HEj... mam problem bo zainstalowalem gre counter strike 1.6 a niewiem jak

HEj... mam problem bo zainstalowalem gre counter strike 1.6 a niewiem jak zagrac w nia na necie z innymi...pomoze mi ktos?:D [ Dodano: Sob 08 Gru, 2007 ] niech mi ktos pomorze pliss ...

4

Przed włączeniem Counter-strike wyłącz antywirusa

Przed włączeniem counter-strike wyłącz antywirusa ...

5

Cytat: Napisał Vacek Przed włączeniem Counter-strike wyłącz antywirusa A ja

Cytat: Napisał Vacek Przed włączeniem counter-strike wyłącz antywirusa A ja mam włączonego Avasta ,gram i jest dobrze....... :roll: Napisz ile masz ...

6

EE mam mały problem ponieważ mam całkowicie innego Cs "Counter-Strike v1.6

EE mam mały problem ponieważ mam całkowicie innego Cs "counter-strike v1.6 Mega Edition". po pierwsze inst zawiera 340mb i zawiera CS + HL z możliwością gry z botami jak i przez internet. wyszukuje oko 60 serwerów na s. a folder docelowy ...

7

WITAM Mam problem z podłączeniem do servera nie ważne jakiego z każdym jest to

WITAM Mam problem z podłączeniem do servera nie ważne jakiego z każdym jest to samo oczywiście jest lista a po wybraniu jednego z nich po jakimś czasie pojawia sie komunikat a p nim następny. pierwszy z nich to : Retry connecting to server ... ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "counter strike problem z połączeniem pod vista"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam