1
Zapewniam, że zarówno STEAM jak i counter-strike działają pod Windows vista, ale choćby ze względu na liczne problemy z ich pogodzeniem możesz mieć kłopoty z uruchomieniem. Cytat: Napisał boneso tylko ze do nowych komputerow dodaja ten system teraz ...
Trafność: 66.67%
2
edit. Liga jest zapisana pod dzialem " Liga counter strike 1.6 Non Steam", a w regulaminie na stronie ligi jest napisane: "1. Liga jest dla klanów ...
Trafność: 50%
3
HEj... mam problem bo zainstalowalem gre counter strike 1.6 a niewiem jak zagrac w nia na necie z innymi...pomoze mi ktos?:D [ Dodano: Sob 08 Gru, 2007 ] niech mi ktos pomorze pliss ...
4
Przed włączeniem counter-strike wyłącz antywirusa ...
5
Cytat: Napisał Vacek Przed włączeniem counter-strike wyłącz antywirusa A ja mam włączonego Avasta ,gram i jest dobrze....... :roll: Napisz ile masz ...
6
EE mam mały problem ponieważ mam całkowicie innego Cs "counter-strike v1.6 Mega Edition". po pierwsze inst zawiera 340mb i zawiera CS + HL z możliwością gry z botami jak i przez internet. wyszukuje oko 60 serwerów na s. a folder docelowy ...
7
WITAM Mam problem z podłączeniem do servera nie ważne jakiego z każdym jest to samo oczywiście jest lista a po wybraniu jednego z nich po jakimś czasie pojawia sie komunikat a p nim następny. pierwszy z nich to : Retry connecting to server ... ...