Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: counter strike source non steam jak zrobić serwer

Najbardziej trafne tematy dla "counter strike source non steam jak zrobić serwer"

1

Serwer Steam na Non Steam Counter strike Source Oraz SRDS

Tak jak w temacie potrzebuje biblioteki do css znalazłem wiele ale do 1.6 A te poprzednie co były to coś u mnie nie działają. Znalazłem program SRDS i po zainstalowaniu nie moe pobrać serwera Wyświetla się cmd i po chwili ...

Odpowiedzi do Serwer Steam na Non Steam Counter strike Source Oraz SRDS :

2

Jak zrobić serwer do CS Source Non Steam

Witam, potrzebuje dokładnego opisu jak zrobić serwer albo osoby która szuka klanu i umi zrobić serwer non ...

Odpowiedzi do Jak zrobić serwer do CS Source Non Steam :

3

Patche Counter Strike Source Non Steam!

Patch v1-16[/b] http://files.filefront.com/DZ_CSS__V.../fileinfo.html http://www.sendspace.com/file/57hg2s http://www.badongo.com/file/1896117 http://friendlyfiles.net/dw_up/0a024...06-DZ.exe.html http://d01.megashares.com/?d01=9a02695 Patch v17[/b] ...

Odpowiedzi do Patche Counter Strike Source Non Steam! :

Trafność: 62.5%

5

Counter Strike Source Non Steam + zintegorowane patche!

jak w temacie, counter strike source non steam wraz ze zintegrowanymi patchami!! Nie trzeba (wręcz nie można) instalować żadnych patchy, instalujesz i już grasz! Jest już poprawiony błąd z teksturami na niestandardowych mapach - wszystko chodzi ...

6

[PL] SERWER KLANU [HTS] Counter-Strike Source NO-STEAM

nowy serwerek czynny parę godzin dziennie od lutego lub marca będzie 24/7 więc zapraszam sayek89.no-ip.pl lub 213.134.178.219 Tickrate 66 czasami jesli małe obciążenie łącza 100 GL i HF Status serwera można sprawdzić tutaj ...

Odpowiedzi do [PL] SERWER KLANU [HTS] Counter-Strike Source NO-STEAM :

7

Counter Strike Source / Half Life 2 Non Steam Download

counter strike source non steam Download / Spolszczenie counter strike source / Patch counter strike source / Instalacja counter strike source counter strike source Opis - Dwa języki - Angielski oraz Polski - Czysta gra, bez żadnych modyfikacji - ...

Odpowiedzi do Counter Strike Source / Half Life 2 Non Steam Download :

8

Serwer non-steam na counter-strike.com

Próbuje już dosyć długo przerobić serwer steam kupiony na counter-strike.com na non-steama, ale jakoś mi to nie idzie. serwer postawiony jest na windowsie z tego co widzę, a większość opisów przeróbki na ns dotyczy linuksa. Może mnie ktoś nakierować ...

Odpowiedzi do Serwer non-steam na counter-strike.com :

9

Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam

Na sam początek małem, ale ważne info. Korzystanie z CS non steam jest oczywiście nielegalne, niemoralne, niehumanitarne.. i wogóle bee... nie namiawiam do tego :D Valve walczy z CS NS, tak więc proces instalacji non steam może się zminiać... ...

Odpowiedzi do Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam :

Trafność: 50%

10

Strona o Counter-Strike 1.6 Non-steam

Yo! Chce zareklamować strone o non steamie csnonsteam.xa.pl Mozna na niej znaleść liste serwerów non steam, pliki do ściągnięcia i małe forum. Jeśli będzie więcej użytkowników tej strony to strona sie rozbuduje! ...

Trafność: 50%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "counter strike source non steam jak zrobić serwer"

1

a zeby grac na serwer non steam trzeba jakiegos patha w counter strike source??

a zeby grac na serwer non steam trzeba jakiegos patha w counter strike source?? ...

Trafność: 75%

2

Ja mam : Counter Strike 1.6 Non Steam a Jak Wlasnie Nie wiem jak grac ja jakims

Ja mam : counter strike 1.6 non steam a jak Wlasnie Nie wiem jak grac ja jakims zTych.....co sa na tym ...

3

tak mam counter strike source ale tylko non-steam jest "naszpikowany

tak mam counter strike source ale tylko non-steam jest "naszpikowany błędami"?? żeby miec steama to msuze oryginalną gre kupic czy tylko steam, jezeli tylko steam to ile on kosztuje? PS. chciałbym nadmienić ze wcześniej jakos działało ...

4

poczytaj na Source może też zadziała: Tosiek Forum Counter Strike Non Steam

poczytaj na source może też zadziała: Tosiek Forum counter strike non steam ...

5

Na NS Wchodzisz w skrót do Counter-Strike Non Steam (czy jak tam masz) Później

Na NS Wchodzisz w skrót do counter-strike non steam (czy jak tam masz) Później w element docelowy(przykład) "C:\Program Files\Valve\hl.exe" -w 1024 -h 768 -32bpp Jeśli nie możesz zmienić bit ani rozdzielczości. Lub tylko BIT ...

6

Tak, masz Counter Strike Source Steam, a te patche są do non steam

Tak, masz counter strike source steam, a te patche są do non steam ...

7

Odinstaluj gre i sciagnij z tad : Counter-Strike Non-Steam 1.6 Source cs

Odinstaluj gre i sciagnij z tad : counter-strike non-steam 1.6 source cs Condition Zero cs 1.5 source non steam Download ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "counter strike source non steam jak zrobić serwer"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam