1
Ogłaszam Iż, Polskie Serwery counter strike AMXMODX Nonsteam steam hlds Pluginy :: Strona Główna mają nowy serwer którym jest 4FuN+TeleTubisie :D grałem i duży FUN.! oto IP: 91.204.162.75:27018 Rozkręćmy ...
Trafność: 66.67%
2
Ja mam : counter strike 1.6 Non steam a Jak Wlasnie Nie wiem jak grac ja jakims zTych.....co sa na tym ...
Trafność: 50%
3
ogolnie to jest to dzial counter-strike steam ale jak sa jakies bledy to sobie poradzilem sciagajac gre z innego mirrora ...
4
Po pierwsze to powinno sie znajdowac w dziale serwery counter strike non steam a nie tutaj a to ze cos wam sie moglo nie udac to nie znaczy zeby ten temat znajdowal sie ...
5
tak mam counter strike source ale tylko non-steam jest "naszpikowany błędami"?? żeby miec steama to msuze oryginalną gre kupic czy tylko steam, jezeli tylko steam to ile on kosztuje? PS. chciałbym nadmienić ze wcześniej jakos działało ...
6
kysiu90, do c:\program files\steam\steamapps\nazwa_konta\counter-strike\cstrike ...
7
Seba, C:\Program Files\steam\steamApps\######\counter-strike\cstrike\maps Zcenzurowałem konto ...