1
Po pierwsze to powinno sie znajdowac w dziale serwery counter strike non steam a nie tutaj a to ze cos wam sie moglo nie udac to nie znaczy zeby ten temat znajdowal sie ...
Trafność: 62.5%
2
Cytat: serwery counter strike 1.6 non steam, adresy i opinie Cytat: @^* www.symphonysquad.yoyo.pl @^* Prosze o rejestracje @^* Zapraszam do działu rekrutacja ...
3
Cytat: Napisał Avenger serwery counter strike 1.6 non steam, adresy i opinie Nie jestem pewien ale każdy mod jest w MoDTeam (czyli moderuje 9x% działów) Pozatym ten dział wyciągnąłeś z dupy :) Mi jest ...
4
counter-strike, serwery counter-strike non steam, :: Zobacz temat - Instalacja Antirusher 2.1 + ...
5
Ogłaszam Iż, polskie serwery counter strike AMXMODX nonsteam steam HLDS Pluginy :: Strona Główna mają nowy serwer którym jest 4FuN+TeleTubisie :D grałem i duży FUN.! oto IP: 91.204.162.75:27018 Rozkręćmy ...
6
serwery counter strike 1.6 non steam, adresy i opinie - kazdy server znajdziesz tu, a jest ich ...
7
Ja mam : counter strike 1.6 non steam a Jak Wlasnie Nie wiem jak grac ja jakims zTych.....co sa na tym ...
Trafność: 50%