Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs - muzyka podczas restartu

Najbardziej trafne tematy dla "cs - muzyka podczas restartu"

1

Muzyka podczas gry ?

Siema i sory że tworze tyle TOPICÓW ale niedlugo innym będe pomagał, ale przejdzmy do rzeczy: Jak puścić muzyke podczas gry aby wszyscy słyszeli ? Prosze o instrukcje i wrazie czego linki do download'u ...

Odpowiedzi do Muzyka podczas gry ? :

Trafność: 66.67%

2

Muzyka podczas rundy nożowej...

Witam. Widziałem na jednym serwerze plugin, coś takiego że podczas rundy nożowej leciała caly czas muzyka. Jakby ktoś miał ten plugin prosiłbym o link... Z góry ...

Odpowiedzi do Muzyka podczas rundy nożowej... :

3

Muzyka

Witam Ciekawi mnie jak mosh puszczasz muze na swoim serverze czy mugł bys dac porade ...

Trafność: 33.33%

4

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP!

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. W ten sam dzień na nim grałem i nic sie nie działo. Dzieje się też tak z innymi serverami. Ładują się do połowy i ...

Odpowiedzi do CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP! :

5

Restart kompa podczas gry

Co może być przyczyną resetowania kompa podczas gry? Sytuacja wyglada tak, że zagram 5 min i sie ...

Odpowiedzi do Restart kompa podczas gry :

6

Brak czatu podczas grania na necie=////

podczas grania na necie niemam czatu...poprostu niewidze co pisza inni=( Kumple mowili mi ze musze sciaganac Jave to sciaganole i nadal lipa=( Bylbym wdzieczny za jakas rade lub link do tej JAvy co jest potrzebna do ...

Odpowiedzi do Brak czatu podczas grania na necie=//// :

7

Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P

Witam. Kiedy zaczynam rozgrywkę, po przejściu kilku kroków osoba, którą gram zacina się (dosłownie tego słowa znaczeniu) musze odczekać chwilę zaczym moge się ponownie ruszyć : / i tak cały czas. - . aż mnie zabiją :l Jak byście mogli podsunąć mi ...

Odpowiedzi do Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P :

8

Muzyka

Gdy wczytuje nam się serwer Hashjama zawsze leci jakas muzyka.Mam pytanie co do kawałka jednej piosenki, tzn. jak się nazywa i kto ją gra.Nazwana jest HASHJAMA - song 5 Pomóżcie ...

Odpowiedzi do Muzyka :

9

Muzyka killler

Mam problem z muzyczka typu Monser Kill Double Kill itp bo chciałbym ta muzyczkę wsadzić na serwa tylko ze nie wiem gdzie plugin mam już w katalogu plugins mam wszystko wpisane w plugins.ini tylko nie wiem gdzie wsadzić ta muzyczkę Używam AMX Mod ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs - muzyka podczas restartu"

1

ehhh muzyka to jest dopiero dylemat... ja np. słucham różnej muzyki [to zależy

ehhh muzyka to jest dopiero dylemat... ja np. słucham różnej muzyki [to zależy od nastroju] jak jakiś wqrw jest to słucham rock'u i nu metalu [tj. Disturbed, SOAD, GodSmack, Creed, Bullet For My Valentine, Styles Of Beyond, Static-X, itd...] ufff ...

2

Cytat: Napisał Bulinek O_o Rostrzelamy Miłosiernego ? :D Podczas gry słabo Ci

Cytat: Napisał Bulinek O_o Rostrzelamy Miłosiernego ? :D podczas gry słabo Ci to wychodzi, ale próbuj ...

3

Cytat: Napisał Miłosierny Podczas gry słabo Ci to wychodzi, ale próbuj hahahah

Cytat: Napisał Miłosierny podczas gry słabo Ci to wychodzi, ale próbuj hahahah xD pzodro;p rybak ...

4

Polski Punk Zagraniczny Punk Muzyka Klasyczna :-) i reszta

Polski Punk Zagraniczny Punk muzyka Klasyczna :-) i reszta ...

5

ja mam 40 fps podczas gry :D :D 70 wystarczająco

ja mam 40 fps podczas gry :D :D 70 wystarczająco ...

6

zobacz może jak rate ustawisz to coś pomoże a laguje ci podczas gry czy jak

zobacz może jak rate ustawisz to coś pomoże a laguje ci podczas gry czy jak robisz serwer???? tu masz link żeby rate ustawić :* ...

7

zapomnialem powiedziec ze na serwerze jest muzyka bardzo dobrej jakosśći.Wbijac

zapomnialem powiedziec ze na serwerze jest muzyka bardzo dobrej jakosśći.Wbijac ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs - muzyka podczas restartu"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam