Warning: fopen(/home/forum/www/kesz_szukaj2/8/1/818e9df1d570bd50ac5f162712fef623.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Disk quota exceeded in [path]/szukaj2.php on line 480

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 481

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 482

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in [path]/szukaj2.php on line 485
cs 1.6 100 fps jaki sprzęt ?? - forum.wiaderko.com
Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs 1.6 100 fps jaki sprzęt ??

Najbardziej trafne tematy dla "cs 1.6 100 fps jaki sprzęt ??"

1

Mało FPS, a dobry sprzęt

W grze mam mało fps przez co mam wielkie lagi jak strzelam, ściągałem configi, obniżyłem wszystko na minimum i nic to nie dało. MÓJ SPRZĘT TO : Typ procesoraIntel Celeron D 325, 2533 MHz (19 x 133) Ram 1280 MB (PC3200 DDR) Karta graficznaRADEON 9550 ...

Odpowiedzi do Mało FPS, a dobry sprzęt :

Trafność: 40%

2

Albo CFG albo sprzet nawala - mało FPS

Taki mam sprzęt Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ (2 CPUs), ~2.2GHz Memory: 1918MB RAM Kingston DDRII 667mhz Hard Drive: 80Gb SATA II Video Card: NVIDIA GeForce 6100 nForce 405 ...

Odpowiedzi do Albo CFG albo sprzet nawala - mało FPS :

3

100 FPS na LCD mozliwe?

No wlasnie, czy to mozliwe? Moj monitor ma max. odswiezanie 75 Hz. Czy bezpieczne byłoby odświeżanie 100 ...

Odpowiedzi do 100 FPS na LCD mozliwe? :

4

Średni sprzet malo fps :/

...

5

100 fps ? Czy to możliwe? :D

Witam dysponuje sprzętem: Proc: Amd Duron 850 mhz Ram: 320 mb Grafa: Geforce 2 mx 400 64 mb Łącze: 1mbit/s Dysk: 40 gb segate Jak myślicie czemu mam 100 fps? :lol: jaki pod zespół daje takiego koopa? 100 fps - gdzie bym nie był. Tylko w smoku spada ...

Odpowiedzi do 100 fps ? Czy to możliwe? :D :

6

Czy moge mieć 100 fps

Witam mam kompa: Procesor: Intel Celeron CPU 2.40 GHz RAM: 512 DDR Karta Graf: Nvidia GeForce4 MX 4000 (jak ktoś chce jeszcze jakieś dane na temat mojego kompa piszcie) I chcę się dowiedzieć czy będę miał 100 fps. A jak będę mógł mieć to niech ...

Odpowiedzi do Czy moge mieć 100 fps :

7

100 fps na wiekszej rozdzielczosci

Witam.Pytanie jest takie jak wyciagnac 100fps na wiekszej rozdzielczości niż 800x600?? Kompa mam dobrego a mimo to mam na wiekszych rozdzielczosciach ...

Odpowiedzi do 100 fps na wiekszej rozdzielczosci :

8

B. Mało FPS od 100 do 6

Witam Mam problem z fps'ami mam 1 GB. ramu , Grafikę 128 MB. Radeon 9550 , procesor 1.7 Athlon+ . Patrząć się na sciane mam 100 fps. lecz gdy pojawila się 1 osoba mam juz 50 fps. gdy jest kolo 4 osob mam juz 30 fps. A gdy na serwerze jest 16 osob ...

Odpowiedzi do B. Mało FPS od 100 do 6 :

9

Jaka karta na 100 fps??

Witam mam taki problem miałem kiedyś nawet dobra kartę ale mi sie zjarała bo podkręcała jej wydajność przez jakiś tandetny program i wtedy z powodu braku kasy kupiłem jakiegoś złoma za 120 zł teraz chce kupić kartę która będzie dobra i nie droga i ...

Odpowiedzi do Jaka karta na 100 fps?? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs 1.6 100 fps jaki sprzęt ??"

1

Po prostu za slaaaby sprzet... Na TAKIM WYCIAGNIESZ 100 FPS W saperze

Po prostu za slaaaby sprzet... Na TAKIM WYCIAGNIESZ 100 fps W saperze ...

Trafność: 60%

2

Cytat: jest malo fps a powino byc 100 tak jak u znajomego Cytat: Sprzęt? fpsy

Cytat: jest malo fps a powino byc 100 tak jak u znajomego Cytat: sprzęt? fpsy nie zaleza od sprzetu wiadomo jakas role tam odgrywa ale glownie chodzi o wylaczenie synchronizacji pionowej karty graficznejj... poszukaj na google.pl :) a co do cfg ...

Trafność: 60%

3

Jaki sprzęt ? Jaka wersja cs-a? Jaka wersja patcha? Podawajcie takie dane a

jaki sprzęt ? Jaka wersja cs-a? Jaka wersja patcha? Podawajcie takie dane a dopiero potem szukajcie pomocy. A tak po za tym po co ci własny serwer skoro dopiero zaczynasz przygodę z cs-em ...

4

Jaki speed kompa zmień se fps (fps_max) ustaw sobie :)

jaki speed kompa zmień se fps (fps_max) ustaw sobie :) ...

5

Danielak, na jakich sterownikach wyciagasz 100 fps na tym GF ?? i z jakim

Danielak, na jakich sterownikach wyciagasz 100 fps na tym GF ?? i z jakim procem ...

6

hym. cos bys wiecej napisal jaki masz net moze sprzet!! Pozdro :_!BAJU!_:

hym. cos bys wiecej napisal jaki masz net moze sprzet!! Pozdro :_!BAJU!_: ...

7

Nie jest to sprzet czysto serwerowy? A jaki? Gdzie polecilbys mi zamowic serwer

Nie jest to sprzet czysto serwerowy? A jaki? Gdzie polecilbys mi zamowic serwer dedykowany za bardzo niska cene? [ Dodano: Sro 19 Wrz, 2007 ] A teraz tak patrze na http://www.kimsufi.com/ i widze, ze zagraniczne ovh sprzedaje taki serwerek za okolo ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs 1.6 100 fps jaki sprzęt ??"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam