1
invalid cd-key wyswietla sie (jak masz NON-STEAM) gdy probojesz podlaczyc sie do servera postawionego na STEAM, i zmien patcha na ...
Trafność: 40%
2
spróbuj ściągnąć pacza jakiegoś a invalid cd key to przez brak steama. tak mi sie wydaje ...
3
"invalid Cd key" pojawia się przy próbie wejścia na każdy serwer jeżeli masz zainstalowany zły patch lub nie masz go wcale, ewentualnie jeżeli zainstalowałeś jakieś "dzikie" dodatki które rozwaliły ci cs-a. Najlepiej i ...
4
Pewnie masz zainstalowanego złego patcha, dlatego wyskakuje ci invalid Cd key ...
5
Predator, no nie, pisało by mu invalid cs key.P@Wi, masz steama? A na inne servery możesz ...
6
yyy.. pamietam kiedys na kompie mialem program do usuwania invalid cd-key w nonsteamie... nazywal sie chyba CD-key Changer CS Non Steam czy coś takiego ...
7
Drill problem z invalid CD-key juz rozwiazalem. A co do drugiego problemu to wiem ze ma on SXE i mam najnowsza wersje. Chodzi o to ze teraz juz nie tylko na inny wymiar niemoge wbic, ale na zaden inny serv. gdy wchodze to czasem mnie wywala a czasem ...