Warning: fopen(/home/forum/www/kesz_szukaj2/0/6/06f7c042b76e4b04f698c75b7b2777ea.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Disk quota exceeded in [path]/szukaj2.php on line 480

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 481

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 482

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in [path]/szukaj2.php on line 485
cs 1.6 jak powiększyć sobie fps - forum.wiaderko.com
Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs 1.6 jak powiększyć sobie fps

Najbardziej trafne tematy dla "cs 1.6 jak powiększyć sobie fps"

1

Jak zrobić tabelkę z FPS

jak zrobić tą tabelkę z fps'ami, ms i różnymi duperelami ?? Dałbym screena, ale niestety nie mam jak bo mi to nie chodzi. Z góry thx ...

Odpowiedzi do Jak zrobić tabelkę z FPS :

3

Jak napisać zażalenie

Jeżeli dostałeś bana to własnie tu jest miejsce zeby npisac o ty... odzywki na gg bede ignorowal. jak napisac zażalenie ? -napisz nowy temat -napisz o ktorej godzinie grales -napisz nick na jakim grales posty-zażalenia-prośby o odbanowanie bez tych ...

Trafność: 20%

5

Jak zapisać bana na forum.

Jeżeli zbanowałeś kogoś i od razu chcesz to tu napsiać, pisz to tak: Temat: [data] Kto A w poście: Nick: Data: Godzina: Za co: Kto zbanował: Dokumentacja: Link1 Link2 jakiś porzadek musi być ...

Odpowiedzi do Jak zapisać bana na forum. :

6

JAK NAPISAĆ SWOJĄ OPINIE O ADMINIE

Temat napisać wg formaty: [skarga] nick admina lub [pochwala] nick admina w treści napisać: - co nam sie konkretnie nie podoba lub tez podoba - jak jest to jakaś konkretna sytuacja, która miała miejsce na serwerze to opisać ja i dać datę i ...

7

Jak dodawac info o banie permanentnym...

Witam! jako admin zostalem upowaznieony jak postawic posta po zbanowaniu delikwenta... 1.Sprawdzic i upewnic sie czy delikwent ma cheaty lub innego rodzaju wspomagacze 2.Nagrac demko z jego udzialem 3.Zobaczyc na zegarku ktora godzina i zapisac to w ...

Odpowiedzi do Jak dodawac info o banie permanentnym... :

8

Jak zrobic logo w cs 1.6 :D

SPOSÓB 1: 1. sciagasz program half life logo creator. 2. robisz sobie logo w programie graficznym. (lub szukasz gotowego obrazka) 3. Otwierasz obrazek przez HLLC 4. W programie klikasz 'auto-size'. 5. Nastepnie 'Make Wad' 6. W tym momecie w katalogu ...

Odpowiedzi do Jak zrobic logo w cs 1.6 :D :

9

Omijanie antybluzgi ban 15 minut jak za bluzge!

Kto bedzie omijal antybluzge dostaje bana na 15 minut bez wyjatkow!! ...

Odpowiedzi do Omijanie antybluzgi ban 15 minut jak za bluzge! :

10

Cheater jak się patrzy

więc na serwerze gra cheater slaby*mp3 na nonsteam HASHJAMA wpiszecie /top 15 to zobaczycie go na 1 miejscu -.-' taki mój ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs 1.6 jak powiększyć sobie fps"

1

bartu233, Pershing, ta no to sobie graj na tylu fps i zobacz jak sie gra :P

bartu233, Pershing, ta no to sobie graj na tylu fps i zobacz jak sie gra :P ...

Trafność: 60%

2

ja jakos jak zmienilem sobie bron na lewa reke to dalej mam 101 FPS

ja jakos jak zmienilem sobie bron na lewa reke to dalej mam 101 fps ...

Trafność: 60%

3

takie sprawy jak adres i gdzie kto mieszka to na priv sobie zalatwiajcie a nie

takie sprawy jak adres i gdzie kto mieszka to na priv sobie zalatwiajcie a nie tu ...

Trafność: 40%

4

spada ci ilosc fps. to przez kompa slabego zapewne. sciagnij sobie program

spada ci ilosc fps. to przez kompa slabego zapewne. sciagnij sobie program reforce moze pomoze ...

5

cs 1.6 bo mam więcej niż 10 fps jak gram Koszykówka czy piłka nożna??????

cs 1.6 bo mam więcej niż 10 fps jak gram Koszykówka czy piłka nożna?????? ...

6

najlepiej zrób jak pisze Masterox zgraj sobie od kogoś te mapy :D

najlepiej zrób jak pisze Masterox zgraj sobie od kogoś te mapy :D ...

7

No to widocznie wina dostawcy, spróbuj sobie ustawić rate tak jak Tobie

No to widocznie wina dostawcy, spróbuj sobie ustawić rate tak jak Tobie napisałem kilka postów wyżej i wtedy zobacz czy coś się poprawi ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs 1.6 jak powiększyć sobie fps"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam