| Popularne słowa kluczowe: co ma zrobić żeby grać w cs na de_nuke, maps.ini download, users.ini ktos da? |
Wyniki szukania dla: cs 1.6 maps.ini |
Najbardziej trafne tematy dla "cs 1.6 maps.ini"
1
Dodałem mapki do maps.ini i na amxmodmenu nie ma wszystkich. a oto mój maps.ini Kod: ; Maps configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/maps.ini ; To use with Maps Menu plugin ; Add in your mod's maps here ; Delete this file ...
Odpowiedzi do Problem z maps.ini !! :
Trafność: 100%
2
Siema,mam problem nie wiem gdzie znaleźć plik maps.ini ...
Odpowiedzi do Maps.ini [GDZIE?] :
3
Witam, chciałbym dodać dzwięki na server.. Ale napotkałem na drodze pewną przeszkodę, a mianowicie : Kod: ; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx; ...
Odpowiedzi do Problem z Linijką "; Counter-Strike" w plugins.ini :
Trafność: 50%
4
Witam otóż wyskakuje mi takie coś :mrgreen: :mrgreen: Your map [maps/de_nuke.bsp.] differs from server's Co mam robić :cry: Ten napis przekazuje mi do zrozumienia ze w tą mapke nie mogę grać :cry: :cry: Lecz duzo jest serwków z tą mapką a ja czekam ...
Odpowiedzi do Your map [maps/de_nuke.bsp.] differs from server's :
5
Witam, czy da się jakoś zrobić aby dostęp do serwera miały tylko osoby które dopisze w pliku users.ini ? Mam ...
Odpowiedzi do Dostęp tylko dla kont z users.ini :
6
siema mam pewnien problem z wpisem do koncoli amxmodmenu wpisuje i wszystko idzie gladko az do momentu dopuki nie naciska 9a potem cvars settings klikam to aby zmienic sobie czas jaki ma przypadać na 1 mape wlanczam wszystko ok ale potem wylacze ...
Odpowiedzi do scvar.ini :
7
Moje pytani związane z tym plikiem. Czy wie ktoś jak można zrobić żeby się odtwarzało dźwięki w formacie mp3? Jeżeli nie to może by ktoś potrafił wyjaśnić, dlaczego muzyka ściągnięta z neta, nie trzeszczy, a moja tak, skoro jest zkompresowana tym ...
Odpowiedzi do Plik speech.ini :
8
witam mam na serwerze plugin roundsound.ini ale nie wiem jak dopisywac piosenki samo nazwa.mp3 czy trzeba zbey dla ktorejs druzyny bylo prosze o pomoc dam ...
Odpowiedzi do roundsound.ini :
9
Mapki zrobione w kreatorze :] lecz bardzo ciekawe!! Zapraszam do czytania opisze każdą oraz zapraszam do downloadu :) Pierwsza mapa którą opisze to dmc_aim_lv2 by NikuKiller Podobna do "aim_map" lecz jest inna są na niej skrzynki, schody, ...
Odpowiedzi do DMC pack maps :
10
Cześć, mam problem z wpisaniem do amx'a administratorów serwera. Tak wygląda plik users.ini Kod: ; Users configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/users.ini ; Line starting with ; is a comment ; Access flags: ; a - immunity ...
Odpowiedzi do AMXX ignoruje adminów ustawionych w users.ini :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs 1.6 maps.ini"
1
a dopisales mape do maps.ini?W meniu zgadzani gracza pod numerem 8 masz tryb do wyboru i tam jest uderz gracza o 0 dmg i potem go ... Trafność: 100%
2
dopisz je je w cstrike/addons/amx/config/maps.ini ... Trafność: 100%
3
GMjackson, do maps.ini dodaj nazwy mapek jak chcesz mieć je w amxmodmenu, do mapcycle jak mają się na nie automatycznie zmieniać po (zapewnie) upływie ... Trafność: 100%
4
Wejdz w d/gry/cstrike./addons/amxmod/cofings i wyedytuj plugin maps.ini dopisz tam swoje mapki a potem w grze wpisz w konsoli jako admin amxmodmenu i zmien mapke i beda te mapki ktore wpisales.Pomogłem ? kliknij ... Trafność: 100%
5
nie wiem czy to mozliwe... ale ja nie mam tych folderow:cry: ani maps.ini ani addons nic :???: ... Trafność: 100%
6
Cytat: Napisał Voxo ani maps.ini ani addons nic :???: :mad: To co pierdolisz że masz ... Trafność: 100%
7
P4wlik, nazwy mapek Musisz dodac w maps.ini a nie maplist.ini ;-) PS. Poszukaj toszke bylo jush akich chyba z 5 tematow ... Trafność: 100%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs 1.6 maps.ini"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|