Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs 1.6 najlepsze servery non steam

Najbardziej trafne tematy dla "cs 1.6 najlepsze servery non steam"

1

INSTALACJA CSS NON STEAM + SERVERY

1 - Sciagamy CSs non steam -------->TUTAJ<---------- 2 - Sciagamy Patch 1-16 -------->CLICK<----------- 3 - Instalujemy CSs non steam Do dowolnego Katalogu np C:/Program Files/CSS non steam 4 - Instalujemy Patcha do Katalogu... u nas to ...

Odpowiedzi do INSTALACJA CSS NON STEAM + SERVERY :

Trafność: 60%

2

SERVERY CSS NON STEAM V33 Do Patcha 1-16

1 - MANIA CSS CLASSIC #1 IP - 89.190.205.236:27015 2 - MANIA CSS CLASSIC #2 IP - 89.190.205.236:27016 3 - MANIA CSS DEATHMATCH #1 IP - 89.190.205.235:27015 4 - MANIA CSS DEATHMATCH #2 IP - 89.190.205.235:27016 5 - CSS Public #1 <Rus-Tula> ...

Odpowiedzi do SERVERY CSS NON STEAM V33 Do Patcha 1-16 :

3

Dwa servery NON-STEAM! SH1 [FFA] i [DM] www.sh1.pl Polecam!

Więc polecam dwa serwery na gamepad.pl jeden FFA(24 sloty) drugi DM(32 sloty), zapraszam też na stronkę www.sh1.pl oraz na forum. Na serverze bardzo miła atmosfera. FFA : cS.Sh1.pl [FFA] #1 @ Gamepad.pl IP : 193.218.155.50:27369 DM : cS.Sh1.pl [DM] ...

4

Servery do CS Source non steam

Wiem, w innym dziale jest tego pelno ale z wiekszoscia nie moge sie polaczyc moze ktos mi podac polski serwer ktory jest akurat teraz czynny? ...

5

Najlepsze drużyny Counter Strike 1.6 Non Steam?

Ostatnimi czasy zastanawiałem się jakie są czołowe drużyny CS 1.6 non steam. Wiadomo. Każdy zna fnatic, mym czy sk-gaming, ale o teamach po za społecznością steam nie ma nic. Może wy znacie, albo chociaż uważacie jakieś za najlepsze drużyny? ...

Odpowiedzi do Najlepsze drużyny Counter Strike 1.6 Non Steam? :

6

Servery PL Non Steam w Pliku

Witam. Jestem Nowy i chciałbym pograc w cs nonsteam. Lecz potrzebuję Pliku z polskimi serverami ktory podmienie z lista wszystkich serverow w Grze. Jeśli ktos ma bardzo bym prosił aby podał linka gdzie moge sciagnac. NIestety nie pamietam jak ten ...

Odpowiedzi do Servery PL Non Steam w Pliku :

7

Najlepsze serwery Counter-Strike Non Steam!

Serwery sponsorowane przez firmę Gamepad.pl Info: Forum serwera (najlepsze Polskie forum dotyczace Counter-Strike) Statystyki graczy Lista banów na WWW Serwer FFA - każdy gra jak chce: Nazwa: CSCenter.PL [FFA] @ Gamepad.pl IP: 91.199.22.43:27321 ...

8

Najlepsze serwery Counter-Strike 1.6 (Zombie, FFA, TP, REAL) NOn Steam

Info: Statystyki graczy: 1.6 Statystyki graczy: Czero Statystyki graczy: Source Lista banów 1.6 Lista banów Condition-Zero Lista banów Source Serwery Counter-Strike 1.6 Nazwa: CSCenter.PL [ZombieMod] by Gamepad.pl IP: 91.199.22.67:27627 Typ: non ...

9

[FFA] [4FUN] Serwer SkonioV [FFA] [4FUN] -> Servery CS 1.6 Non Steam

[size=24]Sieć Serwerów Counter Strike - Skoniov Skoniov [4FUN] IP: 80.238.112.246:27136 Mod: 4FUN Sloty: 12 Rodzaj: Prywatny Hasło: st Firma Hostujšca: KampNO.pl Licencja: non steam Skoniov [FFA] IP: 195.42.112.151:27066 Mod: FFA Sloty: 16 Rodzaj: ...

Odpowiedzi do [FFA] [4FUN] Serwer SkonioV [FFA] [4FUN] -> Servery CS 1.6 Non Steam :

10

Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam

Na sam początek małem, ale ważne info. Korzystanie z CS non steam jest oczywiście nielegalne, niemoralne, niehumanitarne.. i wogóle bee... nie namiawiam do tego :D Valve walczy z CS NS, tak więc proces instalacji non steam może się zminiać... ...

Odpowiedzi do Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam :

Trafność: 40%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs 1.6 najlepsze servery non steam"

1

lol a moze ty próbujesz dodac servery non steam... a masz steam ;D

lol a moze ty próbujesz dodac servery non steam... a masz steam ;D ...

2

Zrob refresh (najlepiej sciagni sobie plik ze tylko servery non steam

Zrob refresh (najlepiej sciagni sobie plik ze tylko servery non steam wyskakuja) Wejdz na server klanowy jest ich mnustwo, i napewno szybko sie z kims dogadasz :) Ja nigdy nie mialem takiego problemu, O ircu nie slyszalem ...

3

jak nie ten :/ Servery non steam....

jak nie ten :/ servery non steam.... ...

4

Przerob na non steam ;] albo masz drugie wyjscie i NAJLEPSZE! kup poprsotu

Przerob na non steam ;] albo masz drugie wyjscie i najlepsze! kup poprsotu steama ...

5

A co zrobic zeby byly tylko servery non steam? Napisalem to bo zawsze jak

A co zrobic zeby byly tylko servery non steam? Napisalem to bo zawsze jak wylaczam kompa i ide spac a potem ide do szkoly to wlaczam CS:s i wszystkie servy sa non steam!!! i to jest wlasnie najdziwniejsze mzoe teraz wylacze listwe i wlacze od ...

6

Pewnie próbujesz wejsc na servery STEAM a masz wersje Non Stiem :>>

Pewnie próbujesz wejsc na servery steam a masz wersje non Stiem :>> ...

7

No podmieniłem ten plik master coś tam i mam już tylko servery non steam fajnie

No podmieniłem ten plik master coś tam i mam już tylko servery non steam fajnie tylko że mi wyskakują po 4-5 serverów 6 to już ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs 1.6 najlepsze servery non steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam