Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs 1.6 nie dziala pisze loadwadfile

Najbardziej trafne tematy dla "cs 1.6 nie dziala pisze loadwadfile"

2

IP mi nie dziala

Wlaczam find serwa biore favorits add......ip wpisuje rozne IP roznych serwow i biore refresz i nic zaden nowy serw mi sie nie pojawia o co chodzi prosze o odpowiedz najlepiej jak najszybciej bo nie mobe zyc bez cs'a P.S. zaczelo mi sie tak robic ...

Odpowiedzi do IP mi nie dziala :

Trafność: 40%

3

nie dziala

wgralem gotowego AMX moda do cs condition zero.... robilem wszystko zgodnie z instrukcja i nie dziala mi mod ;/ robilem serwer przez HLDS i przez Custom Game i na tym i na tym nie dziala ;/ co moze byc przyczyna ...

Odpowiedzi do nie dziala :

4

problem z CS:S (NIC NIE DZIALA !! )

otoz mam problem !! robie wszystko zgdonie z poradnikami jak zrobic mody i pluginy (sourcemod i mani-admin-plugin ) i co ?? nic nie dziala a wedlug poradnikow wszystko powninlo dzialac !! (robie to na NS !!) w cs 1.6 niby nie ktore rzeczy dzialaly a ...

Trafność: 40%

5

Cos Nie dziala ?!

Witam mam problem z polączeniem 2 komputerow przez siec lan bez uzycia swicha podlaczam 2 komputery kablem zkrosowanym i wyskakuje polaczenie lokalne i komunikat "kabel sieciowy jest odłaczony" kabel z pewnościa jest w 100% sprawny tak jak ...

Odpowiedzi do Cos Nie dziala ?! :

6

komenda amx_off nie do konca dziala

Witam mam taki problem polegajacy na tym ze jak chce wylaczyc amxx np na sprara i wpisuje komende amx_off to widocznie nie wszystkie pluginy sie wylaczaja. pisze ze zatrzymano iles tam pluginow ale po jednej rundzie na graczach pojawia sie kolorowa ...

Odpowiedzi do komenda amx_off nie do konca dziala :

7

Bullet nie dziala?

Mam Więc taki problem ściągnołem z nemore packa bullet damage i wgrałem na serwer za chwile zresetowałem serwer i nie chciało działac, scianołem z jakiejs innej strony zrobiłem to samo i też nie działa. Prosze O PoMoC Z Góry ...

Odpowiedzi do Bullet nie dziala? :

8

Nie dziala say_team

Jak pisze do kogos z teamu prezz U (say team) to oni nie widza jezeli oni cos napisza to ja widze OCb ...

Odpowiedzi do Nie dziala say_team :

9

Ranking nie dziala

Witajcie! Mam klopot, mam serwer na gamepad.pl robilem niedawno reinstal, i nie dziala ranking od tygodnia, wiec chcem zapytac co trzeba zrobic zeby dzialal ...

Odpowiedzi do Ranking nie dziala :

10

CS nie dziala

No więc: Włączam cs'a (ns) i pojawia sie ta tapetka (tych 2 typów) i nie pojawia mi sie nic wiecej nawet "new game" i "find serwer" kompletnie nic. Reinstal cs tez nie podzialal... Prosze o ...

Odpowiedzi do CS nie dziala :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs 1.6 nie dziala pisze loadwadfile"

1

pisze dosc pozno ale tez sciagalem z tamtej stronki skiny i nie dziala, pisze

pisze dosc pozno ale tez sciagalem z tamtej stronki skiny i nie dziala, pisze mi jakis blad i nie moge sie polaczyc z zadnym serverem. nie wiem co mam zrobic moze masz inna wersje, albo napisz z jakiej strony sciagales CS Non Steam i patcha, bo ja ...

Trafność: 60%

2

Cytat: ale 90% z nich nie dziala, znaczy nie moge wejsc, pisze o invalid cd

Cytat: ale 90% z nich nie dziala, znaczy nie moge wejsc, pisze o invalid cd keyu. reinstal tez nie pomogl. omg. To idź do sklepu i zakup oryginalną grę a nie pierdolisz jaki to nonsteam jest zły (a co? zapłaciłeś coś za niego? pffff). Temat ...

3

nie tak dziala mi ten plugin wpisuje /serwery i pisze mi :[REDIRECT]: Niestety,

nie tak dziala mi ten plugin wpisuje /serwery i pisze mi :[REDIRECT]: niestety, reczne przekierowanie jest ...

4

Mi wogule nie dziala ten plugin pisze mi bad load

Mi wogule nie dziala ten plugin pisze mi bad load ...

5

stronq nie dziala ale ja sie pisze jak cos napisze jutro na GuGy bo szkola ;/:(

stronq nie dziala ale ja sie pisze jak cos napisze jutro na GuGy bo szkola ;/:( ...

6

a mi nie dziala pisze ze sie nie moze wlaczyc

a mi nie dziala pisze ze sie nie moze wlaczyc ...

7

to wogle nie dziala ^^ tzn, jak ktos zrobi TK to nie pisze..... a plugin

to wogle nie dziala ^^ tzn, jak ktos zrobi TK to nie pisze..... a plugin dziala, cvary ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs 1.6 nie dziala pisze loadwadfile"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam