Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs 1.6 nie moge znalezc serwera

Najbardziej trafne tematy dla "cs 1.6 nie moge znalezc serwera"

2

Nie moge zalozyc serwera :(

Witam Jestem nowy wiec prosze o wyrozumialesc. Wiec tak wlaczam Dedicated Server ustawiam wszystko tak jak na obrazku I wlaczam serwer w consoli wysfieta sie to I jak dam IP kumplowi to mu pisze ze serwer nie odpoiada :/ Firewall jest wylaczony bo ...

Odpowiedzi do Nie moge zalozyc serwera :( :

Trafność: 60%

4

Twój Klan nie ma serwera Głosowego TS2??-->zobacz!!

WItam!! Twój klan chce sie rozwinać?Chcecie lepiej grac?Ustalać sobie spary? zamów swojemu klanowi pokój na TS2 i rozmawiaj podczas sparów,kontaktuj sie z ludzmi ^^to jest wlasnie rozwiazanie^^ IP serwera: 81.190.149.57:8767 Pogadaj z adminami i ...

Trafność: 40%

5

nie moge dodać serverów

Witam. niedawno zrobiłem reinstal CS`a i teraz nie moge dodać serverów "wiaderka". W grze biore "add server" i podaje IP ale nic sie nie dzieje. Prosze o pomoc ...

Odpowiedzi do nie moge dodać serverów :

6

Nie moge właczyć gry !!

Mam problem ponieważ nie mogę włączyć cs'a 1.6. wgrałem patcha wszystko ok. Włączam pojawiają sie te dwa kolosy jeden kuca drugi stoi i nic dalej sie nie dzieje. Pomóżcie proszę !!!! Czekam na odpowiedź i ...

Odpowiedzi do Nie moge właczyć gry !! :

7

Nie moge grać

Sory że tak pisze ale jestem poczatkującym i mam problem: http://img234.imageshack.us/img234/3...ytu322ujo5.jpg Po wejścu w gre chce dołączyć do jakiegoś Serva to własnie ten komunikat mi wyskakuje cyz można coś z tym ...

Odpowiedzi do Nie moge grać :

8

Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów

Mam Problem Gdy Właczam Cs i chce sie podłaczyc do jakiegos serveru Pisze Your version does not match the servers Please restart the game ...

Odpowiedzi do Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów :

9

Nie moge zmienić na OpenGL

Jak zmienić z Software na OpenGL? Jak zmieniam to wyskakuje mi okno że musi pozostać na Software [nie pamiętam dokładnie bo to sprawdzałem z miesiąc temu] Jak zmienić z Software na ...

Odpowiedzi do Nie moge zmienić na OpenGL :

10

nie moge wlaczyc CS:S

siemka :) tak jak w temacie .... sciagnalem cs:s z polishtracker... był tam razem z jakimis patchami itp.... zinstalowałem zgodnie z insrukcją czyli 1. CS: Source 2. CSS patch cos tam 10 3. CSS patch 16 4. CSS master server 5. CSS spolszczenie.... ...

Odpowiedzi do nie moge wlaczyc CS:S :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs 1.6 nie moge znalezc serwera"

1

A ja nie mogę postawić serwera :( Pokazuje mi błąd Kto wie ocb ?

A ja nie mogę postawić serwera :( Pokazuje mi błąd Kto wie ocb ? ...

2

narazie nie moge znalezc tej wersji co powiedziales masz moze gdzies?

narazie nie moge znalezc tej wersji co powiedziales masz moze gdzies? ...

3

a tam jest plugin do robienia wlasnych "jail" bo cos nie moge znalezc

a tam jest plugin do robienia wlasnych "jail" bo cos nie moge znalezc ...

4

teraz jak sciagam mape z serwera mape np de kabul nie moge sciaganac i

teraz jak sciagam mape z serwera mape np de kabul nie moge sciaganac i wyswietla sie could not download sound/player/.wav:file does not ...

5

Niestety hasla do serwera podac nie moge (podaje tylko na gg), bo jesli to

niestety hasla do serwera podac nie moge (podaje tylko na gg), bo jesli to zrobie zlamie regulamin a co do mapek dodam te mapki ktore wymieniles. Poszukam w necie i za chwilke beda dostepne ...

6

mozecie dac linka do patcha v23? bo nie moge znalezc :(

mozecie dac linka do patcha v23? bo nie moge znalezc :( ...

7

wszystko ładnie śmiga...tylko że nie moge ustawić nazwy serwera... tzn że w

wszystko ładnie śmiga...tylko że nie moge ustawić nazwy serwera... tzn że w pliku .bat nie zależnie jaką nazwę bym wpisał, start --> " ?????? " <-- ZAWSZE jest Server Counter-Strike 1.6 :cry: :cry: ;/// Bardzo prosze o pomoc :!: z ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs 1.6 nie moge znalezc serwera"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam