Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs 1.6 non-steam master servers:

Najbardziej trafne tematy dla "cs 1.6 non-steam master servers:"

2

Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam

Na sam początek małem, ale ważne info. Korzystanie z CS non steam jest oczywiście nielegalne, niemoralne, niehumanitarne.. i wogóle bee... nie namiawiam do tego :D Valve walczy z CS NS, tak więc proces instalacji non steam może się zminiać... ...

Odpowiedzi do Instalacja Counter Strike 1.6 Non Steam :

Trafność: 40%

4

Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik.

Artykół znajduje się na moim forum: http://www.marychasqad.forka.eu. Zapraszam do miłej lektury!!! PS. Dokładniej opisać się już nie dało :P. Aha i jeszcze oceniac mój poradnik na ...

Odpowiedzi do Stawianie Servera non-steam CS 1.6!!! Gotowy poradnik. :

5

(Polska) -=Public|Non Steam|Server|=- 62.179.42.236:27015

jest to serv bardziej for fun ale tez gramy na powaznie :d serv ma 3 adminow w kazdym tygodniu staram sie oddac nowe mapki. na serverze ejst odgroma pluginow :D:D wbijajcie to sie przekonacie :D zapraszam i czekam na opinie sloty-10 pingi- do male, ...

Odpowiedzi do (Polska) -=Public|Non Steam|Server|=- 62.179.42.236:27015 :

6

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam?

Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? ...

Odpowiedzi do Czy mając Cs 1.6 oryginalny mogę grać na 1.6 non steam? :

7

Server CS 1.6 Non Steam

Ip. 195.114.0.28:27045 Server jest postawiony na haslo w GAME PAD wiec jest zabronione publikowanie hasla :) Ale natomiast w opisie admina jest haslo :))) O to jego nr. GG - 7055971 Zapraszam WSZYSTKICH !! Server jest nowy ...

9

Serwer 1.6 non steam

czytałem dużo rzeczy o tym w google... znalazłem kilka jasnych wskazuwek ale niemoge znaleźć potrzebnych mi plików! Cytat: Serwer 1.5 - dla Linux Pliki które będš nam potrzebne: hlds_l_4111_full.tar.gz hlds_l_4111e_update.tar.gz cs_15_full.tar.gz ...

Odpowiedzi do Serwer 1.6 non steam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs 1.6 non-steam master servers:"

1

Wgraj Master Servers.vdf i będziesz miał tylko serwery non steam.

Wgraj master servers.vdf i będziesz miał tylko serwery non steam. http://xfile.1gb.at/kit/CS16%20SETTI...terservers.exe wklejasz to do przeglądarki ściągasz a potem zastampiasz go plikiem o takiej samej nazwie, który masz w cs'ie ...

Trafność: 80%

2

No podmieniłem ten plik master coś tam i mam już tylko servery non steam fajnie

No podmieniłem ten plik master coś tam i mam już tylko servery non steam fajnie tylko że mi wyskakują po 4-5 serverów 6 to już ...

Trafność: 60%

3

obaj na Non steam wiec nie ma po co spisywac ID bo to sie za kazdym razem i

obaj na non steam wiec nie ma po co spisywac ID bo to sie za kazdym razem i tak ...

4

Cytat: Napisał Bulinek obaj na Non steam wiec nie ma po co spisywac ID bo to

Cytat: Napisał Bulinek obaj na non steam wiec nie ma po co spisywac ID bo to sie za kazdym razem i tak zmienia. hmm... cos czuje ze nei kazdy kuma o co w tym wszytkom chodzi steam ID to wiadomo co to jest... w hashjamie rzadko spotykane zjawisko :D ...

5

np tu do folderu C:\Program Files\Valve\cstrike\maps - dla non steam, no i

np tu do folderu C:\Program Files\Valve\cstrike\maps - dla non steam, no i jezcze mogą być dodatkowe pliki np. sound to do folderu C:\Program ...

6

boze wpiszw googlach patch cs 1.6 non steam i na bank cos ci wyskoczy ehh...

boze wpiszw googlach patch cs 1.6 non steam i na bank cos ci wyskoczy ehh... jacy wy jestescie nie ...

7

Invalid cd-key wyswietla sie (jak masz NON-STEAM) gdy probojesz podlaczyc sie

Invalid cd-key wyswietla sie (jak masz non-steam) gdy probojesz podlaczyc sie do servera postawionego na steam, i zmien patcha na ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs 1.6 non-steam master servers:"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam