Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs 1.6 nóż w lewej ręce

Najbardziej trafne tematy dla "cs 1.6 nóż w lewej ręce"

1

Broń w lewej ręce

Chcę trzymać broń w prawej dłoni, a postać trzyma ją w lewej. W ustawieniach jest na prawą dłoń, w configu też. Jak można to ...

Odpowiedzi do Broń w lewej ręce :

2

Mam broń w lewej ręce

Grałem w Cs i nagle jakiś wyskoczył link więc go wyłonczyłemm i chciałem prawym nacisnąc odśwież bo sie ekran rozmazal. i od tej pory widok na broń mam z lewej strony a sie przyzwyczaiłem do ...

Odpowiedzi do Mam broń w lewej ręce :

Trafność: 50%

3

Popsuta grafika , Broń w lewej ręce , mały ekran

Ostatnio odinstalowałem csa i ponowinie instalowałem wszystko poszło b. ładnie weszłem na serva i grafika PRZERAZIŁA mnie ! ( tutaj fotka jak to wygląda http://img524.imageshack.us/my.php?i...agiczkalm5.png - na fotce wygląda to wiele lepiej :) ) ...

Odpowiedzi do Popsuta grafika , Broń w lewej ręce , mały ekran :

4

Nóż,fb,he,smoke w lewej ręce bez animacji?

Witam! Mógłby mi ktoś podać linki do modeli nożą w lewej ręce bez animacji i he,fb,smoke w lewej rece bez animacji? będę ...

Odpowiedzi do Nóż,fb,he,smoke w lewej ręce bez animacji? :

5

Nóż skierowany w dół w lewej ręce.

Witam. Szukałem, znalazłem ale linki nie działają. A dokładniej chodzi mi o nóż w lewej ręce skierowany w dół. Mam już model który zmienia nóż w dłoni, ale chodzi mi o taki który będzie skierowany w dół. Macie może ? Na CS Board znalazłem ale linki ...

Odpowiedzi do Nóż skierowany w dół w lewej ręce. :

7
8

noz w lewej rece bez animacji??

Elo...Mam sprawe. Mam modele HLTV i jest w nich model noza w prawej rece. Daloby rade model noza w lewej rece bez animacji?? Dzieki za pomoc... Dam plusiki za pomoc ...

Odpowiedzi do noz w lewej rece bez animacji?? :

9

Granaty w lewej rece

Wiecie czy są moze granaty w lewej ręce jakis model albo jakis skrypt tylko zeby w lewej rece byly zawsze i z lastinv i gdy nacisne 4, a nie tylko jak nacisne 4. ...

Odpowiedzi do Granaty w lewej rece :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs 1.6 nóż w lewej ręce"

1

Nadal broń mam na lewej rece :evil: [ Dodano: Pią 10 Sie, 2007

Nadal broń mam na lewej rece :evil: [ Dodano: Pią 10 Sie, 2007 ] ...

2

nie chodiz :neutral: :cry: :cry: i jak ja mam grac :cry: a w lewej rece

nie chodiz :neutral: :cry: :cry: i jak ja mam grac :cry: a w lewej rece naprawde ...

3

W lewej rece sie gra lepiej ale tak jak mowi seba daj w opcjach na openGL

W lewej rece sie gra lepiej ale tak jak mowi seba daj w opcjach na openGL advance right handet zaakceptuj i bedzie rox ...

4

Broń w lewej ręce == więcej FPS.

Broń w lewej ręce == więcej FPS. ...

5

Tak szukałem tam i tam są ale w lewej rece i nie da się zrobic żeby były w

Tak szukałem tam i tam są ale w lewej rece i nie da się zrobic żeby były w prawej ...

6

Cytat: Napisał Wujoss 1. Noz w lewej rece tylko noz reszta broni w prawej

Cytat: Napisał Wujoss 1. Noz w lewej rece tylko noz reszta broni w prawej szuykaj Cytat: 2. Przenoszenie z teamu do teamu danego gracza (admin przenosi) szukaj Cytat: Napisał Wujoss 3. Ban/kick dla gracza zeby wystarczylo tylko wpisac :pp ...

7

ja jestem praworeczny i gram z bronia w lewej rece, naprawde lepiej sie gra i

ja jestem praworeczny i gram z bronia w lewej rece, naprawde lepiej sie gra i czasem bardzo pomaga, kto gra ten wie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs 1.6 nóż w lewej ręce"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam