Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs 1.6 odbanowanie

Najbardziej trafne tematy dla "cs 1.6 odbanowanie"

2

odbanowanie...

Witam Mam serwe i ktos z adminiu zbabowal mojego kumpla. Chcialbym og odbanowac ale ma nic .::ss-mam::. i jak chce go odbanowac to odbanowuje . a nie caly nick. Jak sobie z tym poradzic ...

Odpowiedzi do odbanowanie... :

Trafność: 50%

3

Odbanowanie STEAM na serwerze NONSTEAM

Czasami się zdarza iż gracze steamowi mają z niewiadomego powodu bana. Najprostszy sposobem jest ściągnięcie pluginu z załącznika, wrzucenie go do plugins oraz dopisanie do plugins.ini Kod: unban_steam_904.amxx To tyle... ...

4

odbanowanie

Siema nie mogę nikogo na serwie odbanować mam amxbans 5.0 gdy wpisuje amx_unban nick lub tez ip to nie da rady i pisze ] amx_unban 'w0j73k [AMXBANS] Tylko STEAMID moze byc odbanowa Jak zmienic zeby mozna było ip i nick odbanowac ? P,S miałem juz ...

Odpowiedzi do odbanowanie :

5

Prosze o odbanowanie

...

Odpowiedzi do Prosze o odbanowanie :

6

odbanowanie z ip

siema... jakas menda wkradla mi sie na adma na serw i pobanowala ludzi na ip. czy ktos wie jak zresetowac ta liste?? help ...

Odpowiedzi do odbanowanie z ip :

7

Prosze o odbanowanie

witam ! dostalem bana od lam!e niby za to ze mam czity smieszne tylko dlatego ze dobrze grałem popatrz jak gram a nie bana dajesz od razu odbanuj mnie plis ...

Odpowiedzi do Prosze o odbanowanie :

8

Odbanowanie Steama

Witam! Potrzebuje pluginu który odbanuje steama,tzn. chodzi mi o to by gracze mogli na mój serwer nonsteamowy wchodzić przez steama. Proszę o pomoc w znalezieniu kompletnego pluginu, to co znalazłem na forum to bez pliku .sma i nie chce mi działać ...

Odpowiedzi do Odbanowanie Steama :

10

Ban przez rcon-potem odbanowanie?-help

Dostalem bana przez rcona na pewnym serwerze.Po zastanowieniach adminow chcieli mnie odbanowac.Lecz niema jak oto proby odbanowania mnie.Prosze czy macie jeszcze jakis inny sposob? 1.Odbanowane stare ip,zmienione ip-nadal ban 2.Wykasowane wszystkie ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs 1.6 odbanowanie"

1

Wiesz co?! zamiast teraz probowac od HA z przeprosinami o odbanowanie i

Wiesz co?! zamiast teraz probowac od HA z przeprosinami o odbanowanie i odbywana kara zalowac ze grales na wh to ty sie wyklocasz!!! sluchaj gram 4 lata i mialem admina na nie jednym serwerze wiec wiem i jestem wstanie wykryc cheata!! nie kloc sie ...

2

Prosze o odbanowanie na FFA ... nick : Szmigler ip: 89.25.200.56 za co :

Prosze o odbanowanie na FFA ... nick : Szmigler ip: 89.25.200.56 za co : Odbaziłem admina następującymy słowami : ogarnij cwelu , bardzo tego żałuje i prosze admina o odbanowanie... napisałem to dlatego ponieważ uważał że jade na hackach bo ...

3

Proszę o odbanowanie na FFA nick: Misiek_tbg nie wiem gdzie mam sprawdzić ip :P

Proszę o odbanowanie na FFA nick: Misiek_tbg nie wiem gdzie mam sprawdzić ip :P za co: nie pamiętam, bo byłem tam tylko przez 2 minuty :/ Czitów też nie używałem, bo nie mam pojęcia jak mam ich użyć i dopiero dzisiaj o nich się dowiedziałem :P PS: ...

4

Cytat: Napisał hubecik Proszę tylko o odbanowanie bo zajebisty server i chce

Cytat: Napisał hubecik Proszę tylko o odbanowanie bo zajebisty server i chce jeszcze na nim pograć dzieki IP:88.156.65.18 niech już Ci będzie ^^ ...

5

miałem sie upomnieć to sie upominam znaczy sie proszę o odbanowanie mnie

miałem sie upomnieć to sie upominam znaczy sie proszę o odbanowanie mnie ...

6

Prosze o odbanowanie nick PaSsioN&CreW||*Niemka

Prosze o odbanowanie nick PaSsioN&CreW||*Niemka ...

7

odbanowanie steam - Szukaj w Google

odbanowanie steam - Szukaj w Google ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs 1.6 odbanowanie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam