Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs 1.6 okienko w prawym dolnym rogu jak wylaczyc

Najbardziej trafne tematy dla "cs 1.6 okienko w prawym dolnym rogu jak wylaczyc"

2

Napisy in, out w prawym dolnym rogu w trakcie gry

jak wchodzi sie na serwer to w prawym dolnym rogu jest predkosc wchodzenia sciaganie IN, Out i jak gram jestem na serwerze to nadal mi zostaje jak to ...

Odpowiedzi do Napisy in, out w prawym dolnym rogu w trakcie gry :

3

Top 10 - jak wylaczyc

Witam mam server a na nim amxx 1.76d .. i mam tam 2 rankingi .. top15 i top10 i dla kazdego osobny rank Top10 resetuje sie sam .. co jakis czas i dlatego ranking dla top10 i top15 jest inny ;/ Po wpisaniu /rank pokazuja sie 2 rankingi .. kazdy inny ...

Odpowiedzi do Top 10 - jak wylaczyc :

4

jak wylaczyc dzwiek z cs'a

jak wylaczyc dzwiek z cs'a we frapsie? ...

Odpowiedzi do jak wylaczyc dzwiek z cs'a :

5

jak to wylaczyc

witam panowie , jak to naprawic . w console wyskakuje Warning: Unable to open sound/misc/newround.wav for transfer i nie ma dzwiekow typu hedshot . szukalem na forum i nic .wiem ze to wyladuje w koszu ale moze ktos pomorze ...

Odpowiedzi do jak to wylaczyc :

7

Jak wylaczyc?

Mam problem wlaczylem kiedys liczbe zabranego hp po trafieniu (przy celowniku wysiwltal ile zabralem ) i teraz chce to wylaczyc ale nie wiem jak (nie wiem co to za plugin ) wydaje mi sie ze wlaczylem to tam gdzie wlacza sie rank i top15 ale nie ...

Odpowiedzi do Jak wylaczyc? :

8

Jak wylaczyc amx?

Witam. Poprzednio mielismy serwer w gamepad.pl i mielismy na nim AMX Mod X. Komenda amx_off w konsoli działała Teraz zakupilismy serwer w netgamer.pl i mamy na nim AMX Mod. Probujemy wylaczyc tego amx'a tak jak w amxx wpisujac komende rcon amx_off, ...

Odpowiedzi do Jak wylaczyc amx? :

Trafność: 28.57%

9

fps, ms ... itp w dolnym rogu ... POMOCY

HEJ :) może mi ktos podackomende zeby wylaczyc to co mi wwyskoczylo w prawym dolnym rogu :D? takie cos z tym fps, ms,in,out ... Help Me People ...

Odpowiedzi do fps, ms ... itp w dolnym rogu ... POMOCY :

10

Shell 4us jak wylaczyc server

jak wylaczyc server w shell 4us. Uruchomilem go zgodnie z poradnikiem, z funkcja screen. Niestety teraz, chce go na chwile wylaczyc, ale nie wiem jak :/ edit: jak mogę ustawić nazwę servera? Można zmienić nie edytujac server.cfg? Prosze o pomoc. ...

Odpowiedzi do Shell 4us jak wylaczyc server :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs 1.6 okienko w prawym dolnym rogu jak wylaczyc"

1

Jak przekroczysz 10 postów to w prawym dolnym rogu posta czyjego :D taki

jak przekroczysz 10 postów to w prawym dolnym rogu posta czyjego :D taki znaczek :D A próbowałeś zrobić reinstal ?? Może masz za słąbego kompa czy neta ?? bo mi np. na steam troche wiekszy ping wyskakuje bo to zawsze dodatkowy program .. ...

Trafność: 57.14%

2

[quote][o]XyGe[N]~Jak przekroczysz 10 postów to w prawym dolnym rogu posta

[quote][o]XyGe[N]~jak przekroczysz 10 postów to w prawym dolnym rogu posta czyjego :D taki znaczek :D/QUOTE] Ja nie przekroczyłem już miałem.. miałem 9 postów i wyświetliło się ...

Trafność: 57.14%

3

Chcialbym tez taki plugin z w prawym dolnym rogu pokazuje sie nazwa servera i

Chcialbym tez taki plugin z w prawym dolnym rogu pokazuje sie nazwa servera i ile do konca restartu.. 45 sekund restart..i ten napi caly czas kolor zminia,...zna kto s pplugin? poda ktos ...

Trafność: 42.86%

4

Ja Poprosze Logo : Najlepiej na Tle W Prawym dolnym rogu napis vTM w Lewym

Ja Poprosze Logo : Najlepiej na Tle W prawym dolnym rogu napis vTM w Lewym górnym rogu napis ...

5

Znaczy z neta sciagalem.... ale cos nie tak bo u kolegi w dolnym prawym rogu

Znaczy z neta sciagalem.... ale cos nie tak bo u kolegi w dolnym prawym rogu jest "Loading" a u mnie w 1.6 nie ma!!! niewiem co jest grane ale bardzo prosze o pomoc... PS: moj kolega ma 700 procka a ja 900 i cos jest nie tak.. ...

6

I jeszcze w prawym dolnym rogu maleśki napis: black-cs.pl Sory ze tak nie

I jeszcze w prawym dolnym rogu maleśki napis: black-cs.pl Sory ze tak nie wszytko w jednej wiadomości ale sie spieszylem ...

7

Zalety yoyo.pl ;D Postaw gibona masz w prawym dolnym rogu

Zalety yoyo.pl ;D Postaw gibona masz w prawym dolnym rogu ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs 1.6 okienko w prawym dolnym rogu jak wylaczyc"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam