1
to nic nie daje mysle ze problem tkwi w systemie moze jakies ustawienia windows albo nie wszystko sie usuwa przy reinstalacji steamu i przez to problem nie znika.Dziwi mnie fakt ze jest troche lepiej jak by to miało jakieś znaczenie , po ponownej ...
Trafność: 50%
2
Ja mam jeszcze inny problem z vista, otoz nie dziala mi mikrofon :/. Moge bawic sie sterownikami i innymi duperelami ale i tak nikt mnie nie slyszy, moj kumpel ma to samo, a innemu dziala. Czym to jest spowodowane? Wolal bym uzywac Visty ale ...
3
Sxe nie działa na windowsie vista, mam ten sam problem przetrząsnąłem praktycznie wszytko i wiem na 99% że Ci nie bedzie chcodzić ...
4
Download:337 Upload:370 Ram:2mb Laptop windows vista 1.80ghz ...
5
a na necie neo 512 procu 1.8 ramy 1gb windows vista bedzie chodzic ...
6
sxe a vista to częsty problem, Cytat: Napisał Azeroth czy niedalo by sie zrobic czegos takiego zeby sxe omijal sprawdzanie danego nicku? a tego nie ...
7
Otóz mam ten sam problem... mam windows XP i 2 konta... Mojego brata i moje. Oba konta mają admina. Mój brat na swoim gra w CS:Source a ja na swoim w CS: 1.6... I w CS 1.6 mikrofon nie działa! Ani na moim profilu ani na jego! próbowałem to co na ...