Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs 1.6 problem na windows vista

Najbardziej trafne tematy dla "cs 1.6 problem na windows vista"

1

Windows Vista i Counter Strike 1.6 Non Problem !!!

SiemQ Mam problem z cs'em. Kiedy wbijam na serva po 5 min gry wyskakuje blad Warning Connection problem. Dzieje na sie na kazdy servie. Niewiem o co chodzi dlatego prosze o pomoc z gory thx MeSSi ...

Odpowiedzi do Windows Vista i Counter Strike 1.6 Non Problem !!! :

2

!!Problem ze Steam na windows Vista. Proszę o pomoc!!

Kupiłem steam anthology w empiku i grałem na starym kompie. Teraz kupiłem laptopa z Vistą. Zainstalowalem wszystko z płyty tak jak trzeba i kiedy się uruchamia steam wyskakuje error:"Steam library coś tam.dll". Próbowałęm wgrać jeszcze raz ...

Odpowiedzi do !!Problem ze Steam na windows Vista. Proszę o pomoc!! :

Trafność: 75%

3

CS 1.6 STEAM i Windows Vista Ultimate x64

Witam! mam problem poniewaz mam wgrana viste x64 , zainstalowalem steama nastepnie uruchomilem cs`a i gdy wbijam na jakis serw to mi sie nagle wylancza CS :/ moze ktos mi jakos poradzi albo ktos moze mial taki problem i wie jak go usunac ? prosze o ...

Odpowiedzi do CS 1.6 STEAM i Windows Vista Ultimate x64 :

4

Jak zrobic serwer na windows vista.

Moze mi ktos tutaj napisac krok po korku jak zrobic serwer na viscie mam kompa Intel Celeron D 3.2ghz Ram: 2gb Dysk Twardy 500gb Neta 100mb/s czekam na pomoc ! albo gg 7500125 ale wole tutaj ...

Odpowiedzi do Jak zrobic serwer na windows vista. :

6

Dziwny lag na Windows Vista - Proszę o pomoc

Na początku chciałbym wszystkich przywitać :!: Otóż mam mały problem, Starszy zainstalował windows vista Ultimate SP1. Zainstalowałem Non steam + patch 23b Synchronizacje pionową - wyłączyłem w consoli fps_max 100 net_graph 3 - pokazuje 100fps ...

Odpowiedzi do Dziwny lag na Windows Vista - Proszę o pomoc :

7

Problem z CS na vista!@

Więc mam taki problem przy uruchamianiu gry (system operacyjny windows vista home premium) wyskakuje mi taki monit: Nawet nie wiem czy 1.6 dziala na vista;p Proszę o ...

Odpowiedzi do Problem z CS na vista!@ :

9

Cs1.6 +laptop+vista=Problem

witam mam mały problem a mianowicie po zainstalowani włanczam grę i nie widze zadnych napisow co ztym zrobic dodam ze jak sie przeloncze na xp na tym samym laptopie to wszystko dziala normalnie tyle ze na xp-ku nie dziala mi net Ps sory za blendy ...

Odpowiedzi do Cs1.6 +laptop+vista=Problem :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs 1.6 problem na windows vista"

1

to nic nie daje mysle ze problem tkwi w systemie moze jakies ustawienia windows

to nic nie daje mysle ze problem tkwi w systemie moze jakies ustawienia windows albo nie wszystko sie usuwa przy reinstalacji steamu i przez to problem nie znika.Dziwi mnie fakt ze jest troche lepiej jak by to miało jakieś znaczenie , po ponownej ...

Trafność: 50%

2

Ja mam jeszcze inny problem z VISTA, otoz nie dziala mi mikrofon :/. Moge bawic

Ja mam jeszcze inny problem z vista, otoz nie dziala mi mikrofon :/. Moge bawic sie sterownikami i innymi duperelami ale i tak nikt mnie nie slyszy, moj kumpel ma to samo, a innemu dziala. Czym to jest spowodowane? Wolal bym uzywac Visty ale ...

3

Sxe nie działa na Windowsie Vista, mam ten sam problem przetrząsnąłem

Sxe nie działa na windowsie vista, mam ten sam problem przetrząsnąłem praktycznie wszytko i wiem na 99% że Ci nie bedzie chcodzić ...

4

Download:337 Upload:370 Ram:2mb Laptop Windows vista 1.80ghz

Download:337 Upload:370 Ram:2mb Laptop windows vista 1.80ghz ...

5

a na necie neo 512 procu 1.8 ramy 1gb windows vista bedzie chodzic

a na necie neo 512 procu 1.8 ramy 1gb windows vista bedzie chodzic ...

6

sxe a vista to częsty problem, Cytat: Napisał Azeroth czy niedalo by sie zrobic

sxe a vista to częsty problem, Cytat: Napisał Azeroth czy niedalo by sie zrobic czegos takiego zeby sxe omijal sprawdzanie danego nicku? a tego nie ...

7

Otóz mam ten sam problem... mam Windows XP i 2 konta... Mojego brata i moje.

Otóz mam ten sam problem... mam windows XP i 2 konta... Mojego brata i moje. Oba konta mają admina. Mój brat na swoim gra w CS:Source a ja na swoim w CS: 1.6... I w CS 1.6 mikrofon nie działa! Ani na moim profilu ani na jego! próbowałem to co na ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs 1.6 problem na windows vista"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam