Warning: fopen(/home/forum/www/kesz_szukaj2/e/8/e8e5f71237c3b05761cda9e029a5b3d2.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Disk quota exceeded in [path]/szukaj2.php on line 480

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 481

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 482

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in [path]/szukaj2.php on line 485
cs 1.6 rozdzielczosc problem - forum.wiaderko.com
Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs 1.6 rozdzielczosc problem

Najbardziej trafne tematy dla "cs 1.6 rozdzielczosc problem"

1

Rozdzielczosc loga w HLLC - Problem

...

Trafność: 66.67%

2

problem z mapami<<help>>

...

Trafność: 33.33%

3

Problem z NonSteamem..

Witam, mam problem z NonSteamem. Otoż, zainstalowałem Counter-Strike 1.6 + patch cs16v19.exe - wszystko ok. Wchodzę w gre, laduje CFG, wpisuje w konsoli connect cs.magma-net.pl:27015 I wyskakuje mi taki bład: Kod: Error! Server verification failed W ...

4

Problem z Botem

Sory, ale niewiem czy to dobry dzial, ale ten wydal mi sie najlepszy, wiec pisze :P Gdy wlaczam swoj serwer (nawet mi niechodzi o to, zeby inni grali, tylko ja sam nawet - dlatego bota scigam) to gdy sciagam jakis bot np. od was, rozpakowywuje zipa, ...

Odpowiedzi do Problem z Botem :

5

Mam problem:/

chcialem dzisaj se pograc w CS 1.6 i jak wlanczam CS'a to wystepuje blad:nieprawidlowe polaczenie ze steamem oczywiscie po angielsku przeinstalowalem i to samo:/ ...

Odpowiedzi do Mam problem:/ :

6

WARNING: Connection Problem- czit

Siema! jego status niestety bez steama wiec nie wiem czy cos po czasie zrobicie : #18 "WARNING: Connection problem" 8352 STEAM_ID_LAN 23 14:33 63 3 link demka: http://s002.wyslijto.pl/?file_id=00181084313635734680 ...

Odpowiedzi do WARNING: Connection Problem- czit :

7

WARNING: Connection Problem

WARNING: Connection problem link do demka: problem steam id nie mam bo uciek w mig jak zaczeli go wyzywać od czitów data:03.01.2007 nowy rok a ile już czitów godzina:11:35 szkoda że go nie ...

Odpowiedzi do WARNING: Connection Problem :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs 1.6 rozdzielczosc problem"

1

Mam problem z grafikom w cs. Chce ustawic rozdzielczosc na 1200 na chyba 800

Mam problem z grafikom w cs. Chce ustawic rozdzielczosc na 1200 na chyba 800 grafike D3D ale nie moge bo przestawia mi si na sowtwere a ja chce D3D ...

2

Mialem kiedys ten sam problem. Zmniejsz rozdzielczosc i powinno pomoc :)

Mialem kiedys ten sam problem. Zmniejsz rozdzielczosc i powinno pomoc :) ...

3

dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko

dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE ...

4

Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie

Cytat: Napisał add dzieci... macie problem... jak gracie na czitach jestescie zajebisci tylko niech ktos wylaczy czita i 1 on 1 to bedzie pozamiatane.KURWA JAK JA NIENAWIDZE CZITOW Ja nie używam czitów i moge 1 vs ...

5

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve...

u mnie steam tez się nie łączy wiec problem jest pewnie po stronie valve... zreszeta kiedy z nimi nie było problemów :/ pewnie za jakiś czas bedzie ...

6

problem był po stronie burzy, która szalała gdzieś tam u nich, wiatr był taki

problem był po stronie burzy, która szalała gdzieś tam u nich, wiatr był taki potężny, że pozrywało dachy, ludzie byli pozbawieni prądu. Tak więc Steam "jebnął" ...

7

Steam dobry : ) Chyba nie problem kupic gre za 39 zl ? Bo tyle wlasnie kosztuje

Steam dobry : ) Chyba nie problem kupic gre za 39 zl ? Bo tyle wlasnie kosztuje Cs ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs 1.6 rozdzielczosc problem"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam