Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs 1.6 serwer deathmatch ns

Najbardziej trafne tematy dla "cs 1.6 serwer deathmatch ns"

1

Club-nation serwer [GunGame-Deathmatch]

Witam, Na początku chciałbym wszytskich przeprosić w moim imieniu i reszty administracji serwera za to że serwer nie działał jakiś czas. Ale teraz wracamy do gry i to podwójnie! serwery club-nation: IP: 212.14.38.241:27015 Password: Brak Rodzaj gry: ...

Trafność: 66.67%

2

Club-Nation serwer-[GunGame-Deathmatch]

Witam Serdecznie! Zapraszam: serwery club-nation: IP: 212.14.38.248:27015 Password: Brak Rodzaj gry: 4fun Główny admin: Mielony Dodatki: GunGame v1.17b deathmatch, Tryb: Turbomode Co to GunGame? GunGame to gra polegająca na zbieraniu lvl. 3 zabicia ...

Odpowiedzi do Club-Nation serwer-[GunGame-Deathmatch] :

4

Polski dobry SERWER !!!! Zapraszamy czynny 24/7!!!

serwer 24/7 IP: 195.114.0.27:27159 Haslo: lol serwer wykupiony w gamepad.pl wiec pingi bardzo małe prosze tutaj o komentarze o serwerze!!! ...

Odpowiedzi do Polski dobry SERWER !!!! Zapraszamy czynny 24/7!!! :

5

[POLSKI].:Wishmaster's:. serwer WAR3 MOD

zapraszam na moj serwer srwer NON-STEAM z w3 modem dopiero sie rozwija przyjme wszystkie uwagi Mapki: różne ale raczej de_ lub cs_ Sloty: 12 jakby cos to pozniej moge dac wiecej Pingi: niewiem, serwer w fazie testów Ip: ...

Odpowiedzi do [POLSKI].:Wishmaster's:. serwer WAR3 MOD :

6

serwer

siema jak zrobie serwer {mam neo 1mb/s} i nie ma go na liscie serwerów jak postawie serwera to nikt sie do mnie nie odłacza ;/ siedze sam na serwesze ;/ i jak zrobic zeby ja miał miejsze lagi bo sam mam 100 ppingu ;/ jestem zielony w ...

Odpowiedzi do serwer :

Trafność: 33.33%

7

Skowryk serwer

Zapraszam na niedawno powstały serwer. Mapy są standardowe ale jeszcze dzisaj będą donane nowe mapy. Pserwer dopiero sie rozrasta i potrzeba ludzi na początek. Gorąco zachęcam wszystkich graczy. Nazwa serwera: Skowryk IP: 62.87.184.142:27015 Stoty: ...

Odpowiedzi do Skowryk serwer :

8

Serwer LuB!cZ^ClaN

85.214.71.28:27015 24/7 serwer narazie jest pusty :P kiedyś oblegany teraz świeci pustkami poniewaz klan przezył kryzys i chwilowo sie rozpad ip zostanie zmienione ze wzgledu na obciązenie serwera. Zainstalowany jest porgram anty cheat'owy ...

Odpowiedzi do Serwer LuB!cZ^ClaN :

10

Serwer 1.6 non steam

czytałem dużo rzeczy o tym w google... znalazłem kilka jasnych wskazuwek ale niemoge znaleźć potrzebnych mi plików! Cytat: serwer 1.5 - dla Linux Pliki które będš nam potrzebne: hlds_l_4111_full.tar.gz hlds_l_4111e_update.tar.gz cs_15_full.tar.gz ...

Odpowiedzi do Serwer 1.6 non steam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs 1.6 serwer deathmatch ns"

1

jest zainstalowany AMXX, deathmatch on/off, serwer chodzi prawie 24/h z kilku

jest zainstalowany AMXX, deathmatch on/off, serwer chodzi prawie 24/h z kilku godzinnymi ...

2

http://img117.imageshack.us/img117/5...ust0001wn2.jpg serwer steam, deathmatch

http://img117.imageshack.us/img117/5...ust0001wn2.jpg serwer steam, deathmatch z only hs, mozna tam spotkac od czasu do czas czolowke polskiej ...

3

Kiedyś jakiś admin na serwerze powiedział, że mógłby postawić serwer na swoim

Kiedyś jakiś admin na serwerze powiedział, że mógłby postawić serwer na swoim kompie, i chyba miał być to serwer z MODEM WAR3 :) Pozdro, ...

4

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie jest ...

5

Fajnie, fajnie ale jak się tak reklamuje ten serwer to i hasło aktualizujcie,

Fajnie, fajnie ale jak się tak reklamuje ten serwer to i hasło aktualizujcie, Bo to już nie działa. Więc do dupy z takim ...

6

Fajnie, fajnie ale jak się tak reklamuje ten serwer to i hasło aktualizujcie,

Fajnie, fajnie ale jak się tak reklamuje ten serwer to i hasło aktualizujcie, Bo to już nie działa. Więc do dupy z takim ...

7

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym go zalozyc z łączem 1mb neostrada prosze o odpowiedz na gadu gadu 8025460 bardzo prosze o ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs 1.6 serwer deathmatch ns"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam