Warning: fopen(/home/forum/www/kesz_szukaj2/3/d/3dd48ab31d016ffcbf3314df2b3cb9ce.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Disk quota exceeded in [path]/szukaj2.php on line 480

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 481

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 482

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in [path]/szukaj2.php on line 485
cs 1.6 serwery deathmatch 2008 ns - forum.wiaderko.com
Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs 1.6 serwery deathmatch 2008 ns

Najbardziej trafne tematy dla "cs 1.6 serwery deathmatch 2008 ns"

1

Serwery CSDM (Deathmatch)

serwery z modyfikacją CSDM (Counter Strike Death Match): 212.14.38.248:27015(serwer NoN Steam, Dodaj do HLSW) 200.68.95.98:27015 (serwer NoN Steam, Dodaj do HLSW) 200.51.255.22:27015 (serwer NoN Steam, Dodaj do HLSW) 200.51.255.21:27015 (serwer NoN ...

Odpowiedzi do Serwery CSDM (Deathmatch) :

Trafność: 50%

2

CSS serwery Deathmatch Non Steam

Hej. W tym temacie proszę podawać adresy serwerów deathmatch, tylko takich przetestowanych przez siebie. :) PS. Oczywiście wszystko cracked, non steam ;) To są serwery, na których ja gram.: deathmatch: 88.212.10.136:27019 Antik CS Source deathmatch ...

3

Serwery

Gdy chce wejść na jakikolwiek serwer pisze mi Bad command character in client command Jak zrobić żebym mógł ...

Trafność: 25%

4

AMX Mod X | Deathmatch

Ave Zanim przejde do rzeczy, male info: Kod: Counter Strike 1.6 Non Steam Metamod Amx mod X 1.76d CSDM 2.1 <inne niewazne pierdoly> ----------------------------------------------- plugins.ini <Pierdoly> loadingsongadvanced.amxx ...

5

Sprzedam tanio serwery do CS!!

Mam znajomego ktory sprzedaje serwery do Counter-Strike. Ponizej podaje cennik tych o to serwerow. Moim zdaniem najlepsze serwery Dodam, ze serwery "stoja" w serwerowni IKS - tam gdzie IKs FFA czy TP - kazdy nonsteamowiec wie ocb serwery ...

Odpowiedzi do Sprzedam tanio serwery do CS!! :

7

serwery counter-strike non-steam VAC

Witam. Mam prośbę, zna ktoś jakieś serwery counter-strike non-steam z VAC? Jak tak to bardzo proszę o podanie ip... Dzięki... ...

Odpowiedzi do serwery counter-strike non-steam VAC :

8

NOWA FIRMA! TANIE SERWERY ZASPONOSRUJE JAKIS KLAN!

Witam. Otworzylismy nowa firme, serwery juz od 10zl! Dla dobrych klanow przygotowalismy sponsoring, zamowienia prosimy skladac na naszej stronie ...

9

SERVER [CROPP] || DEATHMATCH || 14 SLOTOW || 24h

SERVER [CROPP] z modem CS deathmatch. Serwer otwarty cala dobe. 14 slotow. Super zabawa. Polecam wszystkim!! IP : ...

Odpowiedzi do SERVER [CROPP] || DEATHMATCH || 14 SLOTOW || 24h :

10

Zagraniczne serwery:)

Siemka czy mozecie dac jakies fajne zagraniczne serwery??? Z grory THX:) ...

Odpowiedzi do Zagraniczne serwery:) :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs 1.6 serwery deathmatch 2008 ns"

1

to są serwery typu Deathmatch. Na pewno w nazwie serwera jest ten napis. Jak

to są serwery typu deathmatch. Na pewno w nazwie serwera jest ten napis. Jak ppmogłem wiesz co kliknąć ...

2

serwery DeathMatch nosteam KLIK Cytat: Napisał qrczaczeq Jak ppmogłem wiesz co

serwery deathmatch nosteam KLIK Cytat: Napisał qrczaczeq Jak ppmogłem wiesz co kliknąć :P P ...

3

A to serwery NS? [ Dodano: Nie 13 Sty, 2008 ] Moze wiecej?

A to serwery NS? [ Dodano: Nie 13 Sty, 2008 ] Moze wiecej? ...

4

deathmatch, serwery 5on5 itd

deathmatch, serwery 5on5 itd ...

5

2 serwery normal ping po 16 slot na kazdym a drugi HIGH PING (np. powyżej 80).

2 serwery normal ping po 16 slot na kazdym a drugi HIGH PING (np. powyżej 80). uwzam ze to durne malo ludu by gralo na nim wiem tyle zeby sie nie opylalo przewzanie ludzie chca grac na malych pingach nie bylo by satysfakci i nikt by nie grywal ...

6

mam to samo z tym ze niektore serwery dzialaja np. lagownia.pl ale wiaderkowy

mam to samo z tym ze niektore serwery dzialaja np. lagownia.pl ale wiaderkowy juz mi nie ...

7

ale wy może próbujecie wchodzić na serwery steam i dlatego wam tak pisze

ale wy może próbujecie wchodzić na serwery steam i dlatego wam tak pisze ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs 1.6 serwery deathmatch 2008 ns"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam