Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs 16 się tnie tylko z botami

Najbardziej trafne tematy dla "cs 16 się tnie tylko z botami"

1

tnie sie:/

tnie sie mi cs source ... nie ze latency duzy tylko tnie sie :/ moze macie jakas podpowiedz co moge uzyc/ jakiego programu moge uzyc zeby sie przestalo ...

Odpowiedzi do tnie sie:/ :

2

Wysoki ping? Tnie sie... Pomocy!

Więc mam CSa 1.6 non steam. Włączam gre, wybieram serwer, gra się włącza... Widze mape i wogóle wszystko ok ale tnie sie niemiłosiernie! Grać nie idzie! Możliwe że to przez słabego neta. Wcześniej miałem radiówke 128kb i chodziło przyzwoicie a teraz ...

Odpowiedzi do Wysoki ping? Tnie sie... Pomocy! :

Trafność: 50%

3

Cs sie tnie

Elo Własnie zlozylem kompa i wlaczam csa all biore na najwyzsze i gra chodzi za szybko i w pewnych momentach ludzik hamuje i idzie nie to ze sie tnie tlyko gra jest za szybka on za szybko chodzi i musi to spowalniac w czym moze byc problem to tak ...

Odpowiedzi do Cs sie tnie :

4

Samowylaczajaca sie gra Tylko na serwerach z amx

Mam taki problem jak w temacie wywala mnie do menu bez zadnego komunkatu na serwerach z amxem np ja taki stawiam i mnei wywali kiedy sie zatnie ...

Odpowiedzi do Samowylaczajaca sie gra Tylko na serwerach z amx :

6

Zareklamuj Się!Tylko u nas!

...

7

Tnie sie

Mam taki problem gram gram normlanie wysztko jest nagle gra zaczyna tak mocno scinac na pare sek i normalnie bug pojawia sie raz na plansze albo 10 razy na plansze nei wiem co ztym zrobic czy to moze byc zwiazane z modem bf2 ?? moj komp to ati ...

Odpowiedzi do Tnie sie :

8

Cs 1.6`steam tnie sie jak ...

Witam Mam Sprawe - Chodzi o to ze wczoraj sformatowałem kompa bomi cieła myszka w cs jzu kiedys tto miałem i dzisiaj zainstalowałem cs1.6 `steam i zaczelo mi ciac nie weim czemu fps`y mam z 80 - 90 a tnie mi obraz jak ,,,, Moze mi ktos pomóc ? ...

Odpowiedzi do Cs 1.6`steam tnie sie jak ... :

9

Nic tylko sie powiesić

Ma taki problem mam Steam i non-steam . Problem kwi w tym ze na non-steam myszka mi śmiga aż milo a na Steam sie tnie nie samo wicie nie da sie surfwac ani nic. Morze przegrać jakiś plik z non-steam na steam ,albo coś zminic w steamie. HELP !!!! ...

Odpowiedzi do Nic tylko sie powiesić :

10

Gra się tnie

Siemka jestem nowy na forum i mam problem z Counter-Strike 1.6 :cry: problem polega na tym że gdy gram w Counter-Strike 1.6 to gra mi się tnie :cry: i czasem bardzo a czasem mniej:( nawet wyłaczyłem wszystkie programy typu ares, avast itp mam ...

Odpowiedzi do Gra się tnie :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs 16 się tnie tylko z botami"

1

heh zniknely, tylko teraznp jak rzucam granat to ten granat sie tnie, strelam

heh zniknely, tylko teraznp jak rzucam granat to ten granat sie tnie, strelam kue sie tna ogladam na spectie albo na deadu ich ruchy sie ...

Trafność: 75%

2

tylko jak tak zrobie to mi sie Wszystko tnie a reszta lagów nie ma [ Dodano:

tylko jak tak zrobie to mi sie Wszystko tnie a reszta lagów nie ma [ Dodano: Sob 08 Gru, 2007 ] Pomoże ...

3

Nawet spoko filmik tylko szkoda ze sie tnie jak by sie nie cięło to by był

Nawet spoko filmik tylko szkoda ze sie tnie jak by sie nie cięło to by był spoko ...

4

Gra się tnie, czy tylko myszka? W konsoli wpisz polecenie net_graph 3 i popatrz

Gra się tnie, czy tylko myszka? W konsoli wpisz polecenie net_graph 3 i popatrz na liczbę ...

5

Strona juz dziala mi sie nawet podoba :D 8/10 tylko cos sie niezle tnie..

Strona juz dziala mi sie nawet podoba :D 8/10 tylko cos sie niezle tnie.. ...

6

grałem na niej kiedyś z botami to nie chciały się poruszać tylko stały w

grałem na niej kiedyś z botami to nie chciały się poruszać tylko stały w miejscu.. ;/ ale atakowały ...

7

A dzieje ci sie tak też przy grze na serwerach czy tylko na grze z botami

A dzieje ci sie tak też przy grze na serwerach czy tylko na grze z botami ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs 16 się tnie tylko z botami"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam