Warning: fopen(/home/forum/www/kesz_szukaj2/8/d/8d55a249e6baa5c06772297520da2051.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Disk quota exceeded in [path]/szukaj2.php on line 480

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 481

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 482

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in [path]/szukaj2.php on line 485
cs aliases komunikat - forum.wiaderko.com
Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs aliases komunikat

Najbardziej trafne tematy dla "cs aliases komunikat"

1

Dziwny komunikat

Otóż mam pewien problem: Mam słabego neta i często mam lagi, ale słyszałem że da się coś z tym zrobić, tzn. zmienić jakieś wartości w cs i tym samym przyspieszyć grę. Kiedy gram i dostaję lagów, w prawym górnym rogu pisze mi coś takiego: ...

Odpowiedzi do Dziwny komunikat :

Trafność: 50%

5

Dziwny komunikat

Kiedy proboje sie dolaczyc do serwera wyskakuje mi komunikat :models/player/terror/terror.mld probowalem usunac ten plik i zrobic aby pobieral sie on od nowa podczas ladowania serwa, ale to nic nie daje. Sciagnelo sie na nowo i dalej to samo. Co mam ...

Odpowiedzi do Dziwny komunikat :

6

Komunikat błędy przy włączaniu

Witam! Jestem początkującym graczem więc proszę o zrozumienie. Ściągnałem z pewnego forum CS:S Digital (czy jakoś tak). Do tego musiałem z tamtąd ściągnąc patche więc ściągnąłem (v17 i v18). Zainstalowałem. Uruchomiłem bez patchy i normalnie ...

Odpowiedzi do Komunikat błędy przy włączaniu :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs aliases komunikat"

1

nic nie daje nadal ten jeb.. komunikat ...pomocy!!!

nic nie daje nadal ten jeb.. komunikat ...pomocy!!! ...

2

wyskakuje mi komunikat Failed to contact game server. Wyskakuje to za kazdym

wyskakuje mi komunikat Failed to contact game server. Wyskakuje to za kazdym razem jak chce zagrac z ...

3

Zrobiłeś aliases ?!!

Zrobiłeś aliases ?!! ...

4

moklask, a po ustawieniu na open gl otrzymujesz komunikat że gra uruchomi się w

moklask, a po ustawieniu na open gl otrzymujesz komunikat że gra uruchomi się w trybie ...

5

Kate, a wchodzisz napewno na dobre serwery? Bo ten komunikat oznacza że chcesz

Kate, a wchodzisz napewno na dobre serwery? Bo ten komunikat oznacza że chcesz wejść na serwer który ma w hlds wybraną opcje LAN ...

6

seba taki komunikat wyskakuje też jak się nie ma patcha

seba taki komunikat wyskakuje też jak się nie ma patcha ...

7

nie mam steama, a jak chce wejsc na jakiegos serwa NS to sie pojawia komunikat

nie mam steama, a jak chce wejsc na jakiegos serwa NS to sie pojawia komunikat "Invalid CD Kay" ... moge tylko grac na kilku serwerach ... ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs aliases komunikat"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam