Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs brak serwerow

Najbardziej trafne tematy dla "cs brak serwerow"

1

CSS BRAK SERWEROW PO WLACZENIU CSS!

Mam problem z CS Source. Dodaje serwery do ulubionych i jak wylacze i wlacze csa to jak wchodze w ulubione to nie ma zadnego! Co robic? Pomocy! ...

Odpowiedzi do CSS BRAK SERWEROW PO WLACZENIU CSS! :

2

Wyszukiwanie serwerów, a właściwie jego brak

Witam wszystkich! Jestem nowym człowiekiem na tym forum. Chciałem się zwrócić z pomocą do Was. Otóż niedawno ściągnąłem z [RS] CS:S DIGITALZONE. Zrobiłem tak jak napisane było w pliku readme w folderze z plikiem instalacyjnym i 4 innymi ...

Odpowiedzi do Wyszukiwanie serwerów, a właściwie jego brak :

Trafność: 100%

3

Brak niektorych ulubionych serwerow w grze

Witam! Mam problem z ulubionymi serwerami, otoz w Steam w serwarach mam duzo duzo ich, a gdy w wchodzę w grę jest ich o wiele mniej. Jak z tym sobie można ...

Odpowiedzi do Brak niektorych ulubionych serwerow w grze :

4

Brak serwerów

Witam :) Chcę pograć w counter strika 1.6 zainstalowałem patcha (najnowszego) i grę ale żeby w nią grać najpierw muszę włączyć inną grę która była w zestawie i w niej ustawić na zmianę gry A drugi problem to co mam zrobić by mieć jakieś serwery z ...

Odpowiedzi do Brak serwerów :

5

Brak połaczenia z serwerem nie pobiera listy serwerów

Mam CS source oryginała i no steam. czasem uzywam no steam gdy gram z tymi co nie posiadają oryginalnej wersji ale od dłuzszego czasu mam pewien nietypowy problem. Mianowice mam no steam w wersji bezinstalacyjnej zerżniety z czyjegoś kompka gierka ...

Odpowiedzi do Brak połaczenia z serwerem nie pobiera listy serwerów :

6

brak serwerów na 1.6 NS

elo. gram już od jakiegoś czasu w Counter-Strike`a (2 miechy), ale nie dawno była taka sytuacja. pewnego słonecznego poranka budzę się, włączam kompa, wchodzę na cs`a, klikam "Find Servers"....... pustka. zero serwerów, restartuje kompa... ...

Odpowiedzi do brak serwerów na 1.6 NS :

7

Brak serwerow

...

Trafność: 100%

8

Brak serwerow

Witam jestem <cenzura> wkurzony kupilem cs anathology w empiku wszystko idzie ok mam 100% wszystkiego sciagnietego wlaczam cs wchodze w internet robie refresh all czekam czekam a tu nic zadnych serwerow prosze o odpowiedz z gory ...

Odpowiedzi do Brak serwerow :

9

brak serwerow nonsteam

siema, wbijam wczoraj na ulubione serwery w cs1.6 i tu moje zdiwienie ze sa tylko 3serwery, reszta czyli z jakies 10 pisze ze jest wylaczona; slyszałem plotki ze juz sie na nie nieda wejsc poniewaz valve likwiduje serwery nonsteam i aby sobie zagrac ...

Odpowiedzi do brak serwerow nonsteam :

10

nastepny poranek,a admina brak :)

"InOfEnSiVo" 14885 STEAM_0:1:298958 3 01:35 111 1 demo: http://s000.wyslijto.pl/?file_id=04802447226186722004 zbanujcie gada. godzina ...

Odpowiedzi do nastepny poranek,a admina brak :) :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs brak serwerow"

1

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie

LOL :D Po prostu serwer jest offline lub któryś z serwerów w liście nie jest ...

Trafność: 50%

2

ale jak moj kolega zrobi na neo 512 to jest na liscie serwerów

ale jak moj kolega zrobi na neo 512 to jest na liscie serwerów ...

3

Mineło juz tyle czasu a demka brak !!!!!!!!!! BRAK!!!! BRAK!!!! BRAK!!!!

Mineło juz tyle czasu a demka brak !!!!!!!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! brak!!!! E obudz sie Kasienko i ...

4

Tak na jednym z tych serwerow był mod warCrafta ale na innych nie

Tak na jednym z tych serwerow był mod warCrafta ale na innych nie ...

5

spróbuj ściągnąć pacza jakiegoś a invalid cd key to przez brak steama. tak mi

spróbuj ściągnąć pacza jakiegoś a invalid cd key to przez brak steama. tak mi sie wydaje ...

6

napewno =w= jest jednym z najlepszych serwerów NS a jak chcecie wysoki poziom

napewno =w= jest jednym z najlepszych serwerów NS a jak chcecie wysoki poziom gry to na steam, bo inaczej sie nie ...

7

Cytat: Napisał Mirek =w= jest jednym z najlepszych serwerów NS w 100% sie z

Cytat: Napisał Mirek =w= jest jednym z najlepszych serwerów NS w 100% sie z tym ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs brak serwerow"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam