Wyniki szukania dla: cs by sprawdzenie ile fps jest |
Najbardziej trafne tematy dla "cs by sprawdzenie ile fps jest"
1
Witam wszystkich!!! Mam pewne pytanie czy przy takim sprzęcie można wyciągnąć więcej fps niż 30 sprzęt: 800Hz procek 125RAM SD karta RIVA TNT2 32 mb Próbowałem różnymi sposobami. Np:programem RefreshLock ale nie wiem czy wszystko dobrze robie. Może ...
Odpowiedzi do Ile fps przy tak słabym sprzęcie :
Trafność: 50%
2
Witam Mam Nadzieje że dział dobry wybrałem. Mój problem polega na tym , że Mam Acer-a Aspire 3633 NLMi Ekran: 15" 1024x768 Procesor: Celeron M370 1,5 GHz Wielkość dysku: 60 GB Wielkość pamięci RAM: 512 MB (dokladnie 448 MB) DDR Napęd optyczny: ...
Odpowiedzi do Laptop Ile Fps Wyciagnie??? :
3
25 fps np. na de_dust 2 na sprzęcie 4000 AMD X2 czyli 4200 MHz karta graficzna 8500 GT 512 MB 2 GB ram - karta najlepsza z seri 512 8500 aha i łacze internetowe 2 MB te 25 fps było na najwyzszych ...
Odpowiedzi do 25 FPS ----- Co jest !!! POMOCY !!! :
4
Chciałbym sie dowiedzieć w jaką grę fps najbardziej lubicie grac po cs'ie?? Ja lubie jeszcze grać czasami w ET, ale to ...
Odpowiedzi do Jaka waszym zdaniem jest najlepsza gra fps po cs'ie?? :
5
Mosh chcesz zobaczyć czitera to masz http://rapidshare.com/files/4383824/asdf.rar masz link to jest ...
Odpowiedzi do To Jest Cziter :
6
Złapałem dzisaj 12.12.2006 godzinie 15:00 grał on na aim, latał mu celownik i obkrecal sie w kolku . to jego nick- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL To juz lekka przesada z tym czitem na aim :D macie link do demka HA oceń i inni admini- ...
Odpowiedzi do To dopiero czit jest- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL :
7
...
Odpowiedzi do Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany... :
8
...
Odpowiedzi do GDZIE TU JEST PRZEKLENSTWO :
Trafność: 25%
9
Siemano...... moj nick to levY! zapewne mnie znacie .... gram w cs-a 1.6 od sylwestra 2006 wczesniej jekaies 4 lata gralem w 1.5 gdzie dostawalem bany za czity chodz ich nie posiadam...gram na hashjamie wystarczajaco eby kazdy admin wiedzial ze ja ...
Odpowiedzi do Dostalem bana za free czy to jest sprawiedliwe ? :
10
mosh bardzo Cie prosze , wywal mape fun_allinone , a teraz wytłumacze Ci dlaczego , wystarczy ze zmienisz teraz na tą mape , pograsz na niej z jakies 5 min i masz disconnecta potem wchodzisz jeszcze raz od zera zaczynaja wszyscy i po kilku sekundach ...
Odpowiedzi do moim życzeniem jest .. :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs by sprawdzenie ile fps jest"
1
może napisz ile masz tych fps :) jak masz np. 60 to to jest wina synchronizacji pionowej ... Trafność: 75%
2
To fajnie.. Ale to nie ten dzial o ile jest tu taki jakis dziwny :D Gdzie userzy wymieniaja sie adresami ... Trafność: 50%
3
Pewnie ma lagi niech sprawdzi ile ma fps, byc moze cos spieprzył przy ... Trafność: 50%
4
A u mnie na demach jest :P btw. masz mało fps, drugie btw. często tam grasz skoro masz taki rank ... Trafność: 50%
5
KuZIAk, a ile ich jest? Tzn nie ma końca (tylko 4 podstrony), tak? ... Trafność: 50%
6
Dobra ziomek.1 sprawa jaka masz karte grafiki?2 Na ile masz ustawione fps-max ? Ustaw gdzies 105 i zobacz , czy osiagasz 100.GF4MX440 ma max 100 fps wiec wiesz ... Trafność: 50%
7
SpawN :s, zobacz w grze ile masz fps ?? ... Trafność: 50%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs by sprawdzenie ile fps jest"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|