Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs celownik awp

Najbardziej trafne tematy dla "cs celownik awp"

3

Celownik w AWP

Sciągnąłem sobie celownik do awp identyczny jak jest w AK czy m4 bez zooma. Mógłby ktoś mi wytłumaczyć gdzie wkleić te pliki aby działał w Csie ...

Odpowiedzi do Celownik w AWP :

Trafność: 100%

4

Celownik w AWP- problem

Mam mianowicie taki problem: Kiedy już przybliżam celownik w awp wszystko jest dobrze oprócz tego, że nie widzę środka celownika nie ma tych linij prostopadłych tworzących środek celownika. Jak rozwiązać ten ...

Odpowiedzi do Celownik w AWP- problem :

5

Celownik AWP

Z ciekawości zainstalowałem sobie celownik do awp bez zoomu. Gdy daje na zoom nie ma czerwonej kropki na środku. Wcześniej tak nie było. Co zrobić, aby była ta kropka? usunąć celownik? Jeśli tak to gdzie on jest? Instalowałem w cstrike/models i nie ...

Odpowiedzi do Celownik AWP :

6

AWP CELOWNIK

Nie szukam celownika do awp bez zooma bo to jest uwazane za czita , szukam celownika do awp ale jak zrobie zoom czyli chcialbym podmienic ze standardowego na jakis inny ma ktos moze jakis link do ...

Odpowiedzi do AWP CELOWNIK :

7

Celownik AWP

Mam Problem z celownikiem do cs nie widać go wogołe :/ prosze o pomoc ...

Odpowiedzi do Celownik AWP :

8

Celownik AWP bez zoomu

Witam po wgraniu tej modyfikacji celownik nie wyświetla się poprawnie, wygląda to tak: Może wie ktoś co zrobić, by nie było tego czarnego tła? Z góry dziekuje za pomoc. ...

Odpowiedzi do Celownik AWP bez zoomu :

9

Celownik na zoomie w AWP, scout itp.

Chodzi mi o celownik do awp itd. z czerwoną kropom bo cos sie popsuło i jest dzura zna ktoś komende. Sorry jak było ale w opcji szukaj patrzalem ale nie ...

Odpowiedzi do Celownik na zoomie w AWP, scout itp. :

10

Celownik do AWP z CS 1.3

Ma ktoś może celownik do APW z CS 1.3 do 1.6. Chodzi mi o ten z zoomem. I tylko nie odpowiadajcie www.fpsbanana.com. Szukałem tam i nie znalazłem. Jeżeli ty znalazłeś to podaj bezpośredni ...

Odpowiedzi do Celownik do AWP z CS 1.3 :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs celownik awp"

1

Dobra boty.Da sie zrobic celownik do awp ale nie powiem wam jak bo nie bede

Dobra boty.Da sie zrobic celownik do awp ale nie powiem wam jak bo nie bede szerzyl cziterstaw a w sumie co to za czit jak te awp jest takie nie celne ze ...

2

Wystarczy podminić modele na odpowiedni i masz celownik w awp i scoucie ^^

Wystarczy podminić modele na odpowiedni i masz celownik w awp i scoucie ^^ ...

3

Hehhe nice cheat ;D Celownik bez zooma w Awp byl w pierwszej becie CSA :D wtedy

Hehhe nice cheat ;D celownik bez zooma w awp byl w pierwszej becie CSA :D wtedy sie gralo ...

4

Cytat: Napisał Keyowiz em w necie( do CS 1.6) celownik do AWP i Scouta i teraz

Cytat: Napisał Keyowiz em w necie( do CS 1.6) celownik do awp i Scouta i teraz mam takie pytanie czy zadziała on na CS: Source ? nie Cytat: o chodzi z tym Xfire ? Bo widziałem jakieś patche itp oraz kiedyś widziałem jak jakiś gościu miał sygne w ...

5

Cytat: Napisał Ju newer sii mi egen em w necie( do CS 1.6) celownik do AWP i

Cytat: Napisał Ju newer sii mi egen em w necie( do CS 1.6) celownik do awp i Scouta i teraz mam takie pytanie czy zadziała on na CS: Source ? nie A jest może do Source ? Jeżeli tak to proszę o link. Cytat: Napisał Ju newer sii mi egen o chodzi z ...

6

Luii, dales mi model awp z source ale niestety celownik ten sam :( Baroo, to

Luii, dales mi model awp z source ale niestety celownik ten sam :( Baroo, to nei ...

7

Nie wiem czy celownik się zmieni jak zmienisz model AWP

Nie wiem czy celownik się zmieni jak zmienisz model awp -> ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs celownik awp"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam