Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs dobry fps

Najbardziej trafne tematy dla "cs dobry fps"

1

Mało FPS, a dobry sprzęt

W grze mam mało fps przez co mam wielkie lagi jak strzelam, ściągałem configi, obniżyłem wszystko na minimum i nic to nie dało. MÓJ SPRZĘT TO : Typ procesoraIntel Celeron D 325, 2533 MHz (19 x 133) Ram 1280 MB (PC3200 DDR) Karta graficznaRADEON 9550 ...

Odpowiedzi do Mało FPS, a dobry sprzęt :

Trafność: 100%

2

malo fps dobry sprzęt

więc tak mam problem z fps'ami . fps skacze mi od 50 do 100 sprzęt mam dobry podam niżej wcześniej jak grałem w cs:s mialem po 260-299 fps(najwyższe ustawienia) co sie mogło stać w innych grach mam max fps np. cs 1.6 , tf2 , cod 2 i 4 , wow , dod i ...

Odpowiedzi do malo fps dobry sprzęt :

3

Mało fps chociaż mam dobry sprzęt

Witam mam problem z ilością fps w grze cs 1.6 wersja steam. Jak gram to liczba fps skaczę od 20-40 ale ciągle prawie wynosi 25. Moj sprzet to Karta graficzna GeForce 8600 GT 256 ram, 1 gb pamięci ram, procesor 2.2 dual core. W sterownikach karty ...

Odpowiedzi do Mało fps chociaż mam dobry sprzęt :

4

Dobry komp Mały fps

Witam mam taki problem kompa mam procek 2x2.4 GF9600 GT 2 gb ram a fps mam po 60 i jeszcze więcej nie miałem poniżej tez nie schodzi ale czemu nie mam fps 100 ...

Odpowiedzi do Dobry komp Mały fps :

5

malo FPS dobry komp...

Komp: procesor: Intel(R) Core(TM)2 DUO CPU E4400 @ 2.00GHz 2.00GHz RAM: 1GB Karta graficzna: NVIDIA GeForce 8500 GT 512 monitor: LG 21" cienki Sytem operacyjny: Vista bez SP dobry kompek ale.... tylko 75fps i nie wiem co ustawic zeby bylo wiece ...

Odpowiedzi do malo FPS dobry komp... :

6

Polski dobry SERWER !!!! Zapraszamy czynny 24/7!!!

Serwer 24/7 IP: 195.114.0.27:27159 Haslo: lol Serwer wykupiony w gamepad.pl wiec pingi bardzo małe prosze tutaj o komentarze o serwerze!!! ...

Odpowiedzi do Polski dobry SERWER !!!! Zapraszamy czynny 24/7!!! :

7

FPS

Mam pytanie czy to dobrze że mam przeważnie 70 fpsów.. czy to za mało? ...

Odpowiedzi do FPS :

8

Fps

zainstalowalem od nowa csa. jaka byla komenda, aby w dolnym prawym rogu pisalo ile jest fps itp??? a znacie jeszcze jakies przydatne ...

Odpowiedzi do Fps :

Trafność: 50%

9

Dobry Serwer

Zapraszam wszystkich na nowo powstaluy serwer klanowy klanu ThreeD SquaD ,serwer ma dopiero tydzien malo ludzi na nim gra chcemy by to sie zmienilo.. Serwer ma narazie tylko 12 slotow ale od przyszelego miesiaca bedzie mial 16-20 Na serwerze wkrotce ...

Odpowiedzi do Dobry Serwer :

10

Bardzo dobry komp i problemy z cs?

SIema. Sluchajcie mam problem.Czemu gdy gram na serwach lub gram na swoim serwie to wyrombiscie mi sie wszystko przyspiesza.Nie da sie grać tnie sie bardzo jak gram.Dokladnie tak samo jakbym mial speedhacka na x100:D albo jakbym mial pingi po 5000 ...

Odpowiedzi do Bardzo dobry komp i problemy z cs? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs dobry fps"

1

Też mam taki problem mam dobry sprzęt lecz mało fps wyłączyłem synchronizację

Też mam taki problem mam dobry sprzęt lecz mało fps wyłączyłem synchronizację pionową i dalej jest 60 fps_max mam ustawione na 101. Może ktoś wie o co chodzi Aha i nie mam Visty tylko ...

2

nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_

nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ PS: o to ci chodziło mosh? posdro! ...

3

Cytat: Napisał kszyho*helikoptery* nawet dobry serv, jak nie ma nic innego

Cytat: Napisał kszyho*helikoptery* nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ PS: o to ci chodziło mosh? posdro! nie bardzo.. chyba musze zrobic to za ciebie ...

4

dobry bajer nie jest zly .... ale nie w tym przypadku, ty nie wiedzailes co to

dobry bajer nie jest zly .... ale nie w tym przypadku, ty nie wiedzailes co to jest nee myslales ze w podstawowej wersji CS sie widzi przez sciany i celownik jest auto :D ...

5

Steam dobry : ) Chyba nie problem kupic gre za 39 zl ? Bo tyle wlasnie kosztuje

Steam dobry : ) Chyba nie problem kupic gre za 39 zl ? Bo tyle wlasnie kosztuje Cs ...

6

Milosierny akurat tobie to nie grozi =] ty jestes poprostu dobry bo zauwazcie

Milosierny akurat tobie to nie grozi =] ty jestes poprostu dobry bo zauwazcie ze te wszystkie czity nawet z wh sobie nie radza, wiekszosc czitow to straszne lamy, widac odrazu ze nie umie wskoczyc nawet na skrzynke lub przez okienko a same heady ...

7

tak milosiernemu nie grozi ban bo dobry jest a jak ja sie rozpedze to odazu ze

tak milosiernemu nie grozi ban bo dobry jest a jak ja sie rozpedze to odazu ze czit niee ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs dobry fps"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam