1
Też mam taki problem mam dobry sprzęt lecz mało fps wyłączyłem synchronizację pionową i dalej jest 60 fps_max mam ustawione na 101. Może ktoś wie o co chodzi Aha i nie mam Visty tylko ...
Trafność: 100%
2
nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ PS: o to ci chodziło mosh? posdro! ...
Trafność: 50%
3
Cytat: Napisał kszyho*helikoptery* nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ PS: o to ci chodziło mosh? posdro! nie bardzo.. chyba musze zrobic to za ciebie ...
4
dobry bajer nie jest zly .... ale nie w tym przypadku, ty nie wiedzailes co to jest nee myslales ze w podstawowej wersji CS sie widzi przez sciany i celownik jest auto :D ...
5
Steam dobry : ) Chyba nie problem kupic gre za 39 zl ? Bo tyle wlasnie kosztuje Cs ...
6
Milosierny akurat tobie to nie grozi =] ty jestes poprostu dobry bo zauwazcie ze te wszystkie czity nawet z wh sobie nie radza, wiekszosc czitow to straszne lamy, widac odrazu ze nie umie wskoczyc nawet na skrzynke lub przez okienko a same heady ...
7
tak milosiernemu nie grozi ban bo dobry jest a jak ja sie rozpedze to odazu ze czit niee ...