1
Cytat: Napisał bartek90 A co to znaczy invalid CD key ?? Sciagnij atcha najlepiej v23 Cytat: Napisał Rozek Jak ma non-steama to musi mieć patcha. Ja radze zrobić reinstal lub kipić steama i wbijać na non-steamowe Zgadzam sie Rozek ...
Trafność: 75%
2
Jeśli CI się pokazuję "invalid CD key" to znaczy ,że wchodzisz na servery STEAM ,poszukaj serverów NonSteam ...
3
Jeżeli pisze "invalid cd-key" to znaczy, że server jest STEAM... A jak Ci nie wyczytuje server-ów to spróbuj z "Patch v28" może wtedy Ci się uda...:D Pozdrawiam ...
4
invalid CD key - znaczy że masz NON STEAM'a a ten server to steam, i niemożesz na niego wejść Ja sie jeszcze nie spotkałem żeby wyszukiwało tyko servery non steam... no musisz po prostu to wyczuć który steam który non ...
5
invalid cd-key wyswietla sie (jak masz NON-STEAM) gdy probojesz podlaczyc sie do servera postawionego na STEAM, i zmien patcha na ...
Trafność: 50%
6
spróbuj ściągnąć pacza jakiegoś a invalid cd key to przez brak steama. tak mi sie wydaje ...
7
"invalid Cd key" pojawia się przy próbie wejścia na każdy serwer jeżeli masz zainstalowany zły patch lub nie masz go wcale, ewentualnie jeżeli zainstalowałeś jakieś "dzikie" dodatki które rozwaliły ci cs-a. Najlepiej i ...