Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs jak wbic na serwa

Najbardziej trafne tematy dla "cs jak wbic na serwa"

1

Jak wejsc na ftp wykupionego serwa?

Pomozcie,mam problem slyszalem ze moge wejsc przez total commander na ftp mojego wykupionego serwa.Ale jak powiedzcie ...

Odpowiedzi do Jak wejsc na ftp wykupionego serwa? :

2

Jak zainstalowac sXe na serwa?

siema mam pytanko. jak zainstalowac sXe na serwa na linuxie? [ Dodano: Nie 19 Sie, 2007 ] Pomoze ktos?To wazne ...

Odpowiedzi do Jak zainstalowac sXe na serwa? :

3

Jak wgrac na serwa sXe

Mam serw gracze domagajo sie sXe bo jak mam go wgrac moze ktos mi to napisac w punktach lub dac link stronki na ktorej jest to napisane ??????????????????z gory dzieks :smile: [ Dodano: Pon 26 Lis, 2007 ] juz nie trzeba zrobilem post moze byc ...

Trafność: 66.67%

4

shells.pl - jak zrobic serwa...?

Witam... ;) tyle o tym jest na forum... i że można postawic serwa... na shellsach .. mógł by mi ktoś opisac jak postawic serwa na shellsach i wjakim planie ...

Odpowiedzi do shells.pl - jak zrobic serwa...? :

5

reklama jak wbijamy na serwa pomocy?

chcialbym zrobic reklame pokazuje sie ona gdy wbijamy na serwa przed wybraniem druzyny chcialbym zrobic swojo jesli byl taki juz post to prosze o podanie linka?? jesli mi ktos pomorze nie zapomne kliknoc pomógł :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...

Odpowiedzi do reklama jak wbijamy na serwa pomocy? :

6

Tele2- Jak postawić Serwa

Witam! Mam problem Mam Zmienne IP, ale gdy stawiam serwa mam stałe i inne od tego co mi pokazują strony z testami IP np. moje Ip gdy testuje to 90.xx.xx itd. a IP w CS to 192.168.1.65 [ethernet] lub 192.168.1.64 [usb] I nikt nie może wejść na serwa ...

Odpowiedzi do Tele2- Jak postawić Serwa :

7

Jak dAć swoJą Muze na Serwa?

Witam ;) Chciałbym wiedziec jak dać swoją muzyke na serwa. np. Po wygraniej jakiegos teamu żeby szła moja muzyka ;D... Prosze o Pomoc ...

Odpowiedzi do Jak dAć swoJą Muze na Serwa? :

9

NIe moge wbic na serwa

czesc jest taki proble gdy wijam na ojego kolegi serwer na mape aim_awp to wtedy wyskakuje mi taki blad Your map [maps/awp_wall.bsp] differs from the server's ...

Odpowiedzi do NIe moge wbic na serwa :

10

Jak Wgrać boty na serwa ?

Witam wiec chdozi o to ze chciałbym 4 boty na serwa grać tylko niewiem jak pomoze ktoś ...

Odpowiedzi do Jak Wgrać boty na serwa ? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs jak wbic na serwa"

1

dobra zrobilem serwa wszystko dziala ludzie moga sie wbic tylko jak sie wbija

dobra zrobilem serwa wszystko dziala ludzie moga sie wbic tylko jak sie wbija to nie widac jak sie strzela tzn. strzela tylko nie widac tego jakby ognia jak sie wystrzeli ;/ pomozcie ...

Trafność: 100%

2

Dajcie Patcha Non Steam do CZ po co ? a po to bo jak chcem wbic na serwa to

Dajcie Patcha Non Steam do CZ po co ? a po to bo jak chcem wbic na serwa to pisze invalid CD-Key czy coś takiego ...

Trafność: 100%

3

a ja mam taki problem ze jak stawiam serwa na lanie to wszystko

a ja mam taki problem ze jak stawiam serwa na lanie to wszystko dziala;pniestety mam neo z programem no-ip. tymczasem jak stawiam na necie i sie probuje laczyc to pokazuje ze serv jest :LAN servers are restricted to local clients (class C) co jest ...

4

Dało sie to jakoś zrobić jak chcesz wykupić to sie zwróć do providera serwa

Dało sie to jakoś zrobić jak chcesz wykupić to sie zwróć do providera serwa o ...

5

ani w konsoli ?? jak cie wywali z serwa nacisnij na "~" czyli konsole

ani w konsoli ?? jak cie wywali z serwa nacisnij na "~" czyli konsole :) i zobacz czy ci cos pisze jezeli nie to zreinstaluj csa. albo po prostu na nowo wszystkie potrzebne pliki do grania w wc3 mode cs wrzuc ...

6

Najlepiej będzie jak wykupisz sobie serwa i postawisz dla wszystkich :mrgreen:

Najlepiej będzie jak wykupisz sobie serwa i postawisz dla wszystkich :mrgreen: ...

7

tomert, taa... załóż sieć hamachi. Później serwa. I jak dodasz do ulubionych go

tomert, taa... załóż sieć hamachi. Później serwa. I jak dodasz do ulubionych go to będzie :P tylko aby ktoś mógł go widzieć/zagrać to musi być w tej ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs jak wbic na serwa"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam