1
dobra zrobilem serwa wszystko dziala ludzie moga sie wbic tylko jak sie wbija to nie widac jak sie strzela tzn. strzela tylko nie widac tego jakby ognia jak sie wystrzeli ;/ pomozcie ...
Trafność: 100%
2
Dajcie Patcha Non Steam do CZ po co ? a po to bo jak chcem wbic na serwa to pisze invalid CD-Key czy coś takiego ...
Trafność: 100%
3
a ja mam taki problem ze jak stawiam serwa na lanie to wszystko dziala;pniestety mam neo z programem no-ip. tymczasem jak stawiam na necie i sie probuje laczyc to pokazuje ze serv jest :LAN servers are restricted to local clients (class C) co jest ...
Trafność: 66.67%
4
Dało sie to jakoś zrobić jak chcesz wykupić to sie zwróć do providera serwa o ...
5
ani w konsoli ?? jak cie wywali z serwa nacisnij na "~" czyli konsole :) i zobacz czy ci cos pisze jezeli nie to zreinstaluj csa. albo po prostu na nowo wszystkie potrzebne pliki do grania w wc3 mode cs wrzuc ...
6
Najlepiej będzie jak wykupisz sobie serwa i postawisz dla wszystkich :mrgreen: ...
7
tomert, taa... załóż sieć hamachi. Później serwa. I jak dodasz do ulubionych go to będzie :P tylko aby ktoś mógł go widzieć/zagrać to musi być w tej ...