Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: cs jak wyłączyc hltv

Najbardziej trafne tematy dla "cs jak wyłączyc hltv"

1

Jak postawić HLTV na serwerze?

jak POSTAWIĆ hltv? hltv, w skrócie, czyli Half Life TV. Jest to „telewizja”, dzięki której mamy szansę oglądać mecze w Counter-Strike 1.6, Day of Defeat, Counter-Strike Condition Zero czy Counter-Strike Source. jak widać CS dominuje, ...

Odpowiedzi do Jak postawić HLTV na serwerze? :

Trafność: 66.67%

2

Serwer na gamepad.pl. Jak się połączyc.

jak już pisałem w innym, zamkniętym temacie - kupiłem serwer na gamepad. Jestem wściekły bo nie moge się do niego podłączyc... Szukałem po wszystkich poradnikach, ale nadal nie mam pojęcia co robic... Zacznijmy od pytania - jak się tam połączyc. ...

Odpowiedzi do Serwer na gamepad.pl. Jak się połączyc. :

4

jak wyłączyc dany plugin?

Otóż: Mam plughiny wszystko OK. ALe czasami chce a czasami nie chce pluginów takich jak: Day_night i Gungame. W tym celu msuze ciągle wchodić na gamepad.pl i w pliku plugins.ini dopisuwac i usuwać te pluginy. Jest możliwość aby dpisac je tam i ...

Odpowiedzi do jak wyłączyc dany plugin? :

5

Nóż lewa ręka +(MODEL bez animacji) Jak HLTV!

Witam chcę skołować sobie model noża tylko lewa ręka i bez animacji (chodzi o to jak hltv). Nie chce żadnych skryptów itp... NeeD MODEL! Plz Help :P Pozdro, z góry dzięki. ...

Odpowiedzi do Nóż lewa ręka +(MODEL bez animacji) Jak HLTV! :

6

Jak wyłączyc plugin bez RS serwera ale...

Witam. Potrzebuję informacji jak wyłaczyć plugin (np. amx_pausecfg stop nazwa.amxx) bez RS mapy ale jak go potem włączyć także bez RS mapy :) Bądź wyłączyć potem amx_pausecfg save RS mapy ale już przy kolejnym RS mapy będzie działał :) Czyli mapa ...

Odpowiedzi do Jak wyłączyc plugin bez RS serwera ale... :

7

Jak zamówić na spara HLTV??

Wiatm. Morze ktoś wie jak zamówić hltv na stronę Proszę o szybką odp ...

Odpowiedzi do Jak zamówić na spara HLTV?? :

8

HLTV - jak nagrac demo

Mam serwer na pukawka.pl. 14 slotow + 1 na hltv, ktore jest tam caly czas. Ale jak nagrywac demko? Bo to sie nie zapisuje przeciez wszystko :P i slyszalem ze jest na to jakas komenda, ale nie wiem jaka... Zna ktos moze? Z gory dzieki za ...

Odpowiedzi do HLTV - jak nagrac demo :

9

[PORADNIK] Jak zamówic HLTV

CO TO JEST hltv ? hltv ( Half-Life TeleVision ) - system sluzacy do nagrywania i obserwacji naszej gry, potrafi nagrywac dema oraz pozniej odtwarzac oraz bezposrednio pokazywac ogladac to co dzieje sie na serwerze I . Rejestracja 1) Wchodzimy na ...

Odpowiedzi do [PORADNIK] Jak zamówic HLTV :

10

Jak zrobić stałe HLTV

Witam mam taki problem a mianowicie nie wiem jak zrobić stałe hltv na serwie wiecie niektóre serwery są wyposażone w hltv które cały czas siedzi na serwie a ja mam serwer z HitMe a tam tego nie ma jak to zrobić żeby wszystko było ? Proszę o pomoc ...

Odpowiedzi do Jak zrobić stałe HLTV :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "cs jak wyłączyc hltv"

1

Tu masz topic jak odpalić HLTV na serwerze:

Tu masz topic jak odpalić hltv na serwerze: http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=1476 P.S. hltv odpalasz w katalogu c:/program ...

2

Ok, powiedzcie mi pokolei jak skonfigurować HLTV [ Dodano: Pon 30 Lip, 2007 ]

Ok, powiedzcie mi pokolei jak skonfigurować hltv [ Dodano: Pon 30 Lip, 2007 ] Nikt nie wie jak skonfigurować ...

3

Mam wielki problem. Stalo sie to jak wylączyl mi sie cs i nie chce sie wlączyc.

Mam wielki problem. Stalo sie to jak wylączyl mi sie cs i nie chce sie wlączyc. NO to go odinstalowałem i zainstalowałem. NO i wszytko ładnie ale przykoncu wchodzenia (ładowania) serwera. Wyswietla sie to= Sprites/scope_arc_sw.tga ...

4

jak zamowic HLTV?

jak zamowic hltv? ...

5

@Up Ja jak daję sobie ten plugin na serwa, to serwer nie chce się włączyc,

@Up Ja jak daję sobie ten plugin na serwa, to serwer nie chce się włączyc, wyskakuje błąd ...

6

kOrZyNa, a to moje logo to litera b taka jak na hltv :P

kOrZyNa, a to moje logo to litera b taka jak na hltv :P ...

7

Steam czy NS? Jak NS to włączasz HLTV w katalogu w którym masz zainstalowanego

Steam czy NS? jak NS to włączasz hltv w katalogu w którym masz zainstalowanego cs'a wpisujesz connect (tu podaj ip) i później record nazwa_demka Musi być wolny 1 slot ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "cs jak wyłączyc hltv"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam